Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #270 Dátum: 2008. április 20. - 21:16:43 » |
|
Én rFactorban mentem Macaun a Magyar Online Clio kupában....Hát...hullottunk, mint a forgács Az első komolyabb jobbos kanyar, megtudja tizedelni a mezőnyt. Aztán az első kör végére marad max. 10 autó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #271 Dátum: 2008. április 20. - 21:20:39 » |
|
Én rFactorban mentem Macaun a Magyar Online Clio kupában....Hát...hullottunk, mint a forgács Az első komolyabb jobbos kanyar, megtudja tizedelni a mezőnyt. Aztán az első kör végére marad max. 10 autó. Már a célegyenes bal ívén voltak gondok
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #272 Dátum: 2008. április 20. - 21:28:56 » |
|
Én rFactorban mentem Macaun a Magyar Online Clio kupában....Hát...hullottunk, mint a forgács Az első komolyabb jobbos kanyar, megtudja tizedelni a mezőnyt. Aztán az első kör végére marad max. 10 autó. Már a célegyenes bal ívén voltak gondok Nem voltatok kicsit agresszívek?!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #273 Dátum: 2008. április 20. - 21:33:30 » |
|
Én rFactorban mentem Macaun a Magyar Online Clio kupában....Hát...hullottunk, mint a forgács Az első komolyabb jobbos kanyar, megtudja tizedelni a mezőnyt. Aztán az első kör végére marad max. 10 autó. Már a célegyenes bal ívén voltak gondok Nem voltatok kicsit agresszívek?! ÁÁÁÁ, csak 25-en próbáltunk előre nyomulni Közel egy órás egy ilyen futam....A végére ha jól emlékezsem 15-17-en maradtunk. Nekem addígra már rongyokban álltak a gumijaim. Féktávom mint olyan megszűnt Én 7-8 hely körül értem be.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #274 Dátum: 2008. április 20. - 21:39:48 » |
|
Én rFactorban mentem Macaun a Magyar Online Clio kupában....Hát...hullottunk, mint a forgács Az első komolyabb jobbos kanyar, megtudja tizedelni a mezőnyt. Aztán az első kör végére marad max. 10 autó. Már a célegyenes bal ívén voltak gondok Nem voltatok kicsit agresszívek?! ÁÁÁÁ, csak 25-en próbáltunk előre nyomulni Közel egy órás egy ilyen futam....A végére ha jól emlékezsem 15-17-en maradtunk. Nekem addígra már rongyokban álltak a gumijaim. Féktávom mint olyan megszűnt Én 7-8 hely körül értem be. Az nem is olyan rossz arány. Egy RACE versenyen ami általában 5-15 kör jó ha 5db autó célba ér. Mondjuk ezek nyílt szerverek és mindenféle amatőr indul, mint én is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #275 Dátum: 2008. április 23. - 18:45:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #276 Dátum: 2008. Május 04. - 17:13:57 » |
|
Mégegy gyöngyszem a sorozatból:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #277 Dátum: 2008. Május 04. - 17:30:53 » |
|
Én vezetem ilyet 10éves koromban. Két lábbal nyomtam ki a kuplungot olyan kemény volt. Gázt nem is kellet neki adni elment anélkül is kettesben és állva kormányoztam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #278 Dátum: 2008. Május 04. - 17:38:19 » |
|
Én vezetem ilyet 10éves koromban. Két lábbal nyomtam ki a kuplungot olyan kemény volt. Gázt nem is kellet neki adni elment anélkül is kettesben és állva kormányoztam. Ezek szerint "aprócska" játékszerrel játszottál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #279 Dátum: 2008. Május 15. - 15:35:20 » |
|
Láttam a Chevrolet Perfektnél a Dráva utcában kis Lacetti WTCC-t, 1:43-as méretarányban, és a GM-től származik, nagyon szépen kidolgozott, csak az volt a baja, hogy több, mint 6 ezer forintba került volna, de ottmaradt, ki tudja miért? Itt említem meg, hogy nagy gyűjtő vagyok, ha van valakinek feleslegessé vált kis autója 1:72-től, felfelé, akár 1:12-ig, vagy 1:1-es megunt Lacettije, szívesen elfogadnám ezeket, mert tudok rájuk vigyázni. A javítandók is érdekelnek, ne dobjátok ki őket soha! Csak kisgyerekeknek való műanyag, amit nem kérek. Gyüjteményem már meghaladja az 500-at! Előre is köszönöm, ha kapok tőletek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 15. - 15:41:22 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #280 Dátum: 2008. Május 15. - 18:08:59 » |
|
Láttam a Chevrolet Perfektnél a Dráva utcában kis Lacetti WTCC-t, 1:43-as méretarányban, és a GM-től származik, nagyon szépen kidolgozott, csak az volt a baja, hogy több, mint 6 ezer forintba került volna, de ottmaradt, ki tudja miért? Itt említem meg, hogy nagy gyűjtő vagyok, ha van valakinek feleslegessé vált kis autója 1:72-től, felfelé, akár 1:12-ig, vagy 1:1-es megunt Lacettije, szívesen elfogadnám ezeket, mert tudok rájuk vigyázni. A javítandók is érdekelnek, ne dobjátok ki őket soha! Csak kisgyerekeknek való műanyag, amit nem kérek. Gyüjteményem már meghaladja az 500-at! Előre is köszönöm, ha kapok tőletek. ...és nem hoztad el nekem a kis '43-askát? Pedig erre hajtunk mióta!? /igaz, nem 6 pííízért/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #281 Dátum: 2008. Május 15. - 18:57:21 » |
|
Láttam a Chevrolet Perfektnél a Dráva utcában kis Lacetti WTCC-t, 1:43-as méretarányban, és a GM-től származik, nagyon szépen kidolgozott, csak az volt a baja, hogy több, mint 6 ezer forintba került volna, de ottmaradt, ki tudja miért? Itt említem meg, hogy nagy gyűjtő vagyok, ha van valakinek feleslegessé vált kis autója 1:72-től, felfelé, akár 1:12-ig, vagy 1:1-es megunt Lacettije, szívesen elfogadnám ezeket, mert tudok rájuk vigyázni. A javítandók is érdekelnek, ne dobjátok ki őket soha! Csak kisgyerekeknek való műanyag, amit nem kérek. Gyüjteményem már meghaladja az 500-at! Előre is köszönöm, ha kapok tőletek. ...és nem hoztad el nekem a kis '43-askát? Pedig erre hajtunk mióta!? /igaz, nem 6 pííízért/ De elmegyek Veled mégegyszer, hogy megnézzük, és valahogy megszerezzük, vagy megtudjuk honnan lehetne emberi összegért magunkévá tenni végre. Igaz sedan volt, de klasszul nézett ki!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #282 Dátum: 2008. Május 15. - 19:02:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #283 Dátum: 2008. Május 15. - 19:05:13 » |
|
Láttam a Chevrolet Perfektnél a Dráva utcában kis Lacetti WTCC-t, 1:43-as méretarányban, és a GM-től származik, nagyon szépen kidolgozott, csak az volt a baja, hogy több, mint 6 ezer forintba került volna, de ottmaradt, ki tudja miért? Itt említem meg, hogy nagy gyűjtő vagyok, ha van valakinek feleslegessé vált kis autója 1:72-től, felfelé, akár 1:12-ig, vagy 1:1-es megunt Lacettije, szívesen elfogadnám ezeket, mert tudok rájuk vigyázni. A javítandók is érdekelnek, ne dobjátok ki őket soha! Csak kisgyerekeknek való műanyag, amit nem kérek. Gyüjteményem már meghaladja az 500-at! Előre is köszönöm, ha kapok tőletek. ...és nem hoztad el nekem a kis '43-askát? Pedig erre hajtunk mióta!? /igaz, nem 6 pííízért/ De elmegyek Veled mégegyszer, hogy megnézzük, és valahogy megszerezzük, vagy megtudjuk honnan lehetne emberi összegért magunkévá tenni végre. Igaz sedan volt, de klasszul nézett ki! már most csöpög a nyálam az ilyen inyencségre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #284 Dátum: 2008. Május 15. - 19:26:42 » |
|
Láttam a Chevrolet Perfektnél a Dráva utcában kis Lacetti WTCC-t, 1:43-as méretarányban, és a GM-től származik, nagyon szépen kidolgozott, csak az volt a baja, hogy több, mint 6 ezer forintba került volna, de ottmaradt, ki tudja miért? Itt említem meg, hogy nagy gyűjtő vagyok, ha van valakinek feleslegessé vált kis autója 1:72-től, felfelé, akár 1:12-ig, vagy 1:1-es megunt Lacettije, szívesen elfogadnám ezeket, mert tudok rájuk vigyázni. A javítandók is érdekelnek, ne dobjátok ki őket soha! Csak kisgyerekeknek való műanyag, amit nem kérek. Gyüjteményem már meghaladja az 500-at! Előre is köszönöm, ha kapok tőletek. ...és nem hoztad el nekem a kis '43-askát? Pedig erre hajtunk mióta!? /igaz, nem 6 pííízért/ De elmegyek Veled mégegyszer, hogy megnézzük, és valahogy megszerezzük, vagy megtudjuk honnan lehetne emberi összegért magunkévá tenni végre. Igaz sedan volt, de klasszul nézett ki! már most csöpög a nyálam az ilyen inyencségre... Ez engem is érdekelne, persze kicsit olcsóbban. Főleg mivel sedan. Jól nézne ki a kocsiban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|