Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Március 26. - 03:32:27 » |
|
Tessék az intrót követően mindenfelé klikkelgetni, de persze ésszel, és mindenféle cselekedeteket végrehajtani, de persze logikával, is, de nem csak. http://www.haluz2.net/
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Március 26. - 07:24:52 » |
|
Tessék az intrót követően mindenfelé klikkelgetni, de persze ésszel, és mindenféle cselekedeteket végrehajtani, de persze logikával, is, de nem csak. http://www.haluz2.net/Sajna én nem tudtam belépni!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2008. Március 26. - 16:37:00 » |
|
Tessék az intrót követően mindenfelé klikkelgetni, de persze ésszel, és mindenféle cselekedeteket végrehajtani, de persze logikával, is, de nem csak. http://www.haluz2.net/A 20-dik pálya környékén becsömörlöttem.De érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2008. Március 27. - 02:22:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. április 20. - 16:27:52 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncute
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. április 20. - 16:46:09 » |
|
Ügyes vagy! A fiammal össze kéne kötni, bár ő a GT -t nyomja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. április 20. - 16:52:23 » |
|
Amúgy van előnyük ezeknek a játékoknak. Jó reflexet fejleszt, és nagyobb rutinnal kezelünk egy egy helyzetet. Legalábbis szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. április 20. - 16:55:34 » |
|
Amúgy van előnyük ezeknek a játékoknak. Jó reflexet fejleszt, és nagyobb rutinnal kezelünk egy egy helyzetet. Legalábbis szerintem Igen, állítólag a GT versenyzők is így gyakorolják télen a pályákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2008. április 20. - 18:22:47 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncuteNagyon jól nyomod, grat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. április 20. - 18:25:49 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncuteNagyon jól nyomod, grat! Köszi, csak pár év gyakorlat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. április 20. - 20:41:11 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncuteÜgyes vagy! Kár hogy nekem a GT autók nem jönnek be. A túraautókat jobban szeretem. Mikor megvettem a MOMO kormányomat 3hónapig csak a RACE-t nyomta, közben kipróbáltam a GTR2-t is, de túl unalmasnak találtam a RACE után. Igaz a GTR-t gép ellen játszottam és nem multiban.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. április 20. - 20:48:06 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncuteÜgyes vagy! Kár hogy nekem a GT autók nem jönnek be. A túraautókat jobban szeretem. Mikor megvettem a MOMO kormányomat 3hónapig csak a RACE-t nyomta, közben kipróbáltam a GTR2-t is, de túl unalmasnak találtam a RACE után. Igaz a GTR-t gép ellen játszottam és nem multiban. Mindegyik jó játék, nekem is megvannak...ha időm engedi akkor nyomok is pár kört. Igazából ami jó szim, az a Live for Speed, és az rFactor, na meg a Nascar Seanson 2003 és modjai Mi amikor futamokra készülünk....értem ez alatt a videón látható GTP-t....olyankor heteket bíbelődünk azzal, hogy stabil, gumikímélő, de gyors beállításokat gyártsunk. egy 6-12-24 órás futamon nem csak a sebesség számít Amúgy nem tudom, hogy hányszor álltam neki a IOM pályának, hogy így tudjak rajta menni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. április 20. - 21:03:20 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncuteÜgyes vagy! Kár hogy nekem a GT autók nem jönnek be. A túraautókat jobban szeretem. Mikor megvettem a MOMO kormányomat 3hónapig csak a RACE-t nyomta, közben kipróbáltam a GTR2-t is, de túl unalmasnak találtam a RACE után. Igaz a GTR-t gép ellen játszottam és nem multiban. Mindegyik jó játék, nekem is megvannak...ha időm engedi akkor nyomok is pár kört. Igazából ami jó szim, az a Live for Speed, és az rFactor, na meg a Nascar Seanson 2003 és modjai Mi amikor futamokra készülünk....értem ez alatt a videón látható GTP-t....olyankor heteket bíbelődünk azzal, hogy stabil, gumikímélő, de gyors beállításokat gyártsunk. egy 6-12-24 órás futamon nem csak a sebesség számít Amúgy nem tudom, hogy hányszor álltam neki a IOM pályának, hogy így tudjak rajta menni Na igen, ha jól akarsz menni akkor gyakorolni kell egyfolytában. A kedvenc pályán a RACE-ben a Macau-i. Egy csomót mentem rajta mielőtt online játszottam volna. Azt hittem én leszek a JANI a játékban, de mikor az edzésen 1-2 másodperccel jobb köröket mentek nálam, rájöttem, hogy kevés vagyok még a többiekhez. Az 5-10. helyig voltam csak jó. A Live for Speed-et kipróbáltam az tetszett. Most is fent van a gépemen a demó. Majdnem meg is vettem, de akkor jelent meg a RACE és ott leragadtam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. április 20. - 21:11:37 » |
|
A sporteseményeknél ha már volt szó a szimulátorozásról, akkor megmutatnám, hogy én ezt hogy is űzöm Íme egy kör velem Isle of Man-en, ahol inkább motorversenyeket szoktak rendezni. NR2003 játék GTP moddal, hardcore módban...azaz minden segítség nélkül H váltóval, gumikopás meg minden, ami a való életben is van. NR2003 GTP MOD - Isle of Man uncuteÜgyes vagy! Kár hogy nekem a GT autók nem jönnek be. A túraautókat jobban szeretem. Mikor megvettem a MOMO kormányomat 3hónapig csak a RACE-t nyomta, közben kipróbáltam a GTR2-t is, de túl unalmasnak találtam a RACE után. Igaz a GTR-t gép ellen játszottam és nem multiban. Mindegyik jó játék, nekem is megvannak...ha időm engedi akkor nyomok is pár kört. Igazából ami jó szim, az a Live for Speed, és az rFactor, na meg a Nascar Seanson 2003 és modjai Mi amikor futamokra készülünk....értem ez alatt a videón látható GTP-t....olyankor heteket bíbelődünk azzal, hogy stabil, gumikímélő, de gyors beállításokat gyártsunk. egy 6-12-24 órás futamon nem csak a sebesség számít Amúgy nem tudom, hogy hányszor álltam neki a IOM pályának, hogy így tudjak rajta menni Na igen, ha jól akarsz menni akkor gyakorolni kell egyfolytában. A kedvenc pályán a RACE-ben a Macau-i. Egy csomót mentem rajta mielőtt online játszottam volna. Azt hittem én leszek a JANI a játékban, de mikor az edzésen 1-2 másodperccel jobb köröket mentek nálam, rájöttem, hogy kevés vagyok még a többiekhez. Az 5-10. helyig voltam csak jó. A Live for Speed-et kipróbáltam az tetszett. Most is fent van a gépemen a demó. Majdnem meg is vettem, de akkor jelent meg a RACE és ott leragadtam. Én rFactorban mentem Macaun a Magyar Online Clio kupában....Hát...hullottunk, mint a forgács
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|