peti74
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2007. December 21. - 22:48:04 » |
|
Én is akartam egy ilyet, de hiába könyörögtem a nagykerben, csak úgy nem adtak. Ez a kamera meg nagyon tuti ötlet Gyerekkoromban álmodoztam ilyeneken Én távvezérlésű terepjáróról álmodozom gyerekkorom óta! Szüleimtől nem kaptam meg soha, Drágám megigérte, Ő megveszi nekem. Lehet, majd lekiabálom a fejét, miért veri el ilyenre a pénzt. De titokban azért reménykedem ám, hogy megkapom!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2007. December 22. - 14:33:52 » |
|
Peti! Hálátlanság lenne! Add meg Piroska számát, és megsúgom neki, minek örülne egy nagydarab kisfiú. (Nem cikizés, én is az vagyok, csak kisebb méretben!). Giovanni! Ha Pesten jársz, mehetsz vele a ligetben akár több kört is. Éljenek az örök gyerekek, vagyis mi!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2007. December 30. - 09:37:24 » |
|
Akkor majd Én: Jéé! Pont ilyen zöld kombival kezdtem a "hivatásos" pályafutásomat. AJ-s rendszámmal, még az "átkosban". Jó móka volt. A fülem szine (autóvezetőként) megegyezett az autóéval, mégis megvolt a "respect". Igaz, az nem nekem szólt, hanem a rendszámnak. De kit érdekelt? Nagyon szépek az autók!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2007. December 31. - 18:02:43 » |
|
Gidy Koma figyelmébe ajánlom:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2007. December 31. - 18:12:36 » |
|
Róka Koma! Ez valóban szupernek látszik, de a repülésére még jobban kiváncsi vagyok. Remélem hamarosan sárgává teszel, bár ebben az időben én félteném, és belátom, hogha meg akarod várni a jobb időt. Boldog helikopteres, radaros, de főleg balesetmentes új évet minden nagy-gyereknek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2007. December 31. - 18:16:54 » |
|
Róka Koma! Ez valóban szupernek látszik, de a repülésére még jobban kiváncsi vagyok. Remélem hamarosan sárgává teszel, bár ebben az időben én félteném, és belátom, hogha meg akarod várni a jobb időt. Boldog helikopteres, radaros, de főleg balesetmentes új évet minden nagy-gyereknek!
Viszont kívánom, az összes zuglói gyermek nevében... Igy repül a kicsike: http://www.youtube.com/watch?v=5bhifR6n6e4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Január 01. - 10:28:41 » |
|
Ez a gépsárkány a tied LadLac? Nagyon szimpatikus.
Mi is szemezgettünk ilyen gépekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Január 01. - 10:39:51 » |
|
Igen, enyém. Nézegettem majd 1 hónapig, de végül...nem birtam. Várom a jó időt a röptetéshez. Ha tetszik ilyesmi holmi, keresd a Zenn Modelsport oldalt. A legolcsóbbak...: http://www.zenn.hu/modelsport/index.php?cPath=93
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Január 01. - 11:44:29 » |
|
Igen, enyém. Nézegettem majd 1 hónapig, de végül...nem birtam. Várom a jó időt a röptetéshez. Ha tetszik ilyesmi holmi, keresd a Zenn Modelsport oldalt. A legolcsóbbak...: http://www.zenn.hu/modelsport/index.php?cPath=93Ez nagyon király Asszem engem is megfertőztél
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Január 01. - 11:50:11 » |
|
Igen, enyém. Nézegettem majd 1 hónapig, de végül...nem birtam. Várom a jó időt a röptetéshez. Ha tetszik ilyesmi holmi, keresd a Zenn Modelsport oldalt. A legolcsóbbak...: http://www.zenn.hu/modelsport/index.php?cPath=93Ez nagyon király Asszem engem is megfertőztél Akkor a talikon reptetés is lesz, nem "csak" autómacerálás... Na nem mintha az nem lenne jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Január 01. - 13:03:02 » |
|
Igen, enyém. Nézegettem majd 1 hónapig, de végül...nem birtam. Várom a jó időt a röptetéshez. Ha tetszik ilyesmi holmi, keresd a Zenn Modelsport oldalt. A legolcsóbbak...: http://www.zenn.hu/modelsport/index.php?cPath=93Hát a leglcsóbb szoba-heli talán idővel belefér a költségvetésbe. Kezdetnek talán jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Január 01. - 13:10:55 » |
|
Ezentúl a megszólítás itt: Hello gyerekek! Foci, heli, kisautók, a villanyvasútat ne hagyjuk ki, abból is jó vagyok! sosem nő be a fejünk lágya! Nem baj! Addig gyerek a gyerek, míg játszik, és az élet legszebb része a gyerekkor! Igazam van, gyerekek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Január 01. - 13:13:21 » |
|
Ezentúl a megszólítás itt: Hello gyerekek! Foci, heli, kisautók, a villanyvasútat ne hagyjuk ki, abból is jó vagyok! sosem nő be a fejünk lágya! Nem baj! Addig gyerek a gyerek, míg játszik, és az élet legszebb része a gyerekkor! Igazam van, gyerekek?
IGAZAD!!! Csuszkált ma az "arculatos" mint a szánkó a dombon? Mert ma aztán telítettek a szánkózódombok... Legalább a kisgyerekeknek jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|