Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #525 Dátum: 2010. December 14. - 07:57:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #526 Dátum: 2011. Március 30. - 09:53:55 » |
|
A most megjelenő Need For Speed Shift 2 Pc változatát nem ajánlom senkinek.Ma probáltam és szörnyen irányithatattlan,kritikán aluli az egész.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #527 Dátum: 2011. Március 30. - 10:50:31 » |
|
A most megjelenő Need For Speed Shift 2 Pc változatát nem ajánlom senkinek.Ma probáltam és szörnyen irányithatattlan,kritikán aluli az egész.
Hát jah. Tegnap próbáltam, olyan 10 percig volt a gépemen
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #528 Dátum: 2011. Március 30. - 10:55:38 » |
|
Hát jah. Tegnap próbáltam, olyan 10 percig volt a gépemen Kb addig szenvedtem én is vele.Pedig ugy vártam,remélve milyen jó lessz.Most a maradék reményem a dirt 3-ban maradtt,és remélhetőleg a Grid-nek is lessz folytatása.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #529 Dátum: 2011. Március 30. - 12:25:32 » |
|
Hát jah. Tegnap próbáltam, olyan 10 percig volt a gépemen Kb addig szenvedtem én is vele.Pedig ugy vártam,remélve milyen jó lessz.Most a maradék reményem a dirt 3-ban maradtt,és remélhetőleg a Grid-nek is lessz folytatása. Hogy nektek mennyi szabadidőtök van! Krisz, majd ha a kislány már helyet változtat, nem tudsz a géped előtt ülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #530 Dátum: 2011. Március 30. - 13:08:48 » |
|
Hát jah. Tegnap próbáltam, olyan 10 percig volt a gépemen Kb addig szenvedtem én is vele.Pedig ugy vártam,remélve milyen jó lessz.Most a maradék reményem a dirt 3-ban maradtt,és remélhetőleg a Grid-nek is lessz folytatása. Hogy nektek mennyi szabadidőtök van! Krisz, majd ha a kislány már helyet változtat, nem tudsz a géped előtt ülni. Jah... egy hét szabadság. Itthon vigyázok a kutyára, míg az öregek nyaralnak Erre az egy hétre is alig tudtam eljönni...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #531 Dátum: 2011. április 01. - 20:12:55 » |
|
Emellett a topik mellett döntöttem.
Wii erdeti Avatar játékot (filmes kék emberes, nem a rajzfilm!) keresek húsvétra. Ha van megunt jó állapotú használt pédány és eladó jóóó áron, akkor szóljatok.
Köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 01. - 20:18:55 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #532 Dátum: 2011. április 15. - 07:33:40 » |
|
Gidy,Jani, szerintetek ez a bugatti modell megér ennyi pénzt? http://editionsatlas.hu/p/261487/SILVER-CARS.html
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #533 Dátum: 2011. április 15. - 07:55:28 » |
|
Nekem nem jött be a link. Kéne tudni a méretarányt, és az árat, hogy mondjak valamit hozzá. 404 Error jött be, nem a Bugatti. Ja, és melyik Bugatti, mert van 3 igazán híres: a régi nyitott kék, verseny autó, a legszebbnek nevezett sportkocsi, hosszú orral, és persze a Veiron, a mostani. Szóval?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #534 Dátum: 2011. április 15. - 08:02:49 » |
|
Nekem nem jött be a link. Kéne tudni a méretarányt, és az árat, hogy mondjak valamit hozzá. 404 Error jött be, nem a Bugatti. Ja, és melyik Bugatti, mert van 3 igazán híres: a régi nyitott kék, verseny autó, a legszebbnek nevezett sportkocsi, hosszú orral, és persze a Veiron, a mostani. Szóval? Érdekes,mert nekem bejön.999 ft,ezüstözött,bugatti 57 sc,amiből 3 db-ot gyártottak csak,1:43.Ez a legszebbnek nevezett hosszúorrú. Ja,és ebben benne van a postaköltség is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 15. - 08:05:10 írta meatloaf »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #535 Dátum: 2011. április 15. - 08:21:17 » |
|
Nekem nem jött be a link. Kéne tudni a méretarányt, és az árat, hogy mondjak valamit hozzá. 404 Error jött be, nem a Bugatti. Ja, és melyik Bugatti, mert van 3 igazán híres: a régi nyitott kék, verseny autó, a legszebbnek nevezett sportkocsi, hosszú orral, és persze a Veiron, a mostani. Szóval? Érdekes,mert nekem bejön.999 ft,ezüstözött,bugatti 57 sc,amiből 3 db-ot gyártottak csak,1:43.Ez a legszebbnek nevezett hosszúorrú. Ja,és ebben benne van a postaköltség is. Akkor megéri. Ez egy újságban volt? Mert én is láttam valamit, de most nem találom. Diszkiadás, talpazattal? Mert ilyet láttam, az klassz. Az még nekem is kéne! Ajaj! Ez egy sorozat, ami később egy vagyonba kerül. Ismerem a trükköt, megpróbáltam a feltételeket végig elolvasni, nem ment, elugrott a szöveg. Szóval ez egy beetetés. A továbbiakban sok ezer forintos dolgokat küldenek, és nehéz megállítani őket, bár mondják, hogy lehet, de ravaszul ki van ez találva. Nemcsak erről az egy autóról szól a fáma. Nem szabad elkezdeni- szerintem. Olvasd végig!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 15. - 08:29:35 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #536 Dátum: 2011. április 15. - 08:26:34 » |
|
Nekem nem jött be a link. Kéne tudni a méretarányt, és az árat, hogy mondjak valamit hozzá. 404 Error jött be, nem a Bugatti. Ja, és melyik Bugatti, mert van 3 igazán híres: a régi nyitott kék, verseny autó, a legszebbnek nevezett sportkocsi, hosszú orral, és persze a Veiron, a mostani. Szóval? Érdekes,mert nekem bejön.999 ft,ezüstözött,bugatti 57 sc,amiből 3 db-ot gyártottak csak,1:43.Ez a legszebbnek nevezett hosszúorrú. Ja,és ebben benne van a postaköltség is. Akkor megéri. Ez egy újságban volt? Mert én is láttam valamit, de most nem találom. Diszkiadás, talpazattal? Mert ilyet láttam, az klassz. Az még nekem is kéne! A2 újságban volt szórólap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #537 Dátum: 2011. április 16. - 12:11:04 » |
|
Én is láttam a szórólapot, de nekem nem jön be a krómfestés. Erre viszont előfizetnék, ha lenne nálunk. http://www.atlas-editions.de/p/081623/DDR-TRUCKS.html
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 16. - 12:18:25 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #538 Dátum: 2011. április 16. - 20:43:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|
|