ladlac
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Január 02. - 18:28:13 » |
|
Urak!
Egyenlore rossz hir a kinai makettek ugyeben. Belfoldre nem hajlandoak szallitani, raadasul elore kell fizetni ertuk. Reszletek kesobb, de a gyar fomernoke szerint atveres. Mert nagyon gyorsan elzarkoztak, amikor felhivta oket es kinaiul erdeklodott. Azert meg futunk par kort az ugyben, remenyt nem feladni.
NAGY vagy Kapitány! Köszönjük és reménykedünk.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Január 02. - 18:33:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Január 02. - 19:25:47 » |
|
Láttam, van többféle színben is, de nem valami szép. Nekem jobb van.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Január 04. - 08:26:52 » |
|
Jani! Nézd, milyen szépen le lehet fordítani! Precízen berajzolgatod a karaktereket - mivel flash alapú az oldal, másolni nem lehet - aztán kiválasztod a koreai nyelvet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 04. - 08:29:29 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2009. Január 05. - 17:37:56 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Január 05. - 18:36:02 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
Az egyik régebbi BNV-n láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Január 05. - 20:29:18 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
Volvoban járt is egy hétig a 7-esen, érdekes volt. Az Ikarus már nagyon régi téma volt, de úgy tudom valahová külföldre elvitték évekkel ezelőtt. Megkaptam a szülinapomra az Ikarus történetét, rengeteg fotóval, szinte minden buszról van kép benne, olyanokról is, amikről nem is tudtunk. Ha valakit érdekel, szívesen megmutatom, de el nem viheti!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Január 05. - 20:37:24 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
Volvoban járt is egy hétig a 7-esen, érdekes volt. Az Ikarus már nagyon régi téma volt, de úgy tudom valahová külföldre elvitték évekkel ezelőtt. Megkaptam a szülinapomra az Ikarus történetét, rengeteg fotóval, szinte minden buszról van kép benne, olyanokról is, amikről nem is tudtunk. Ha valakit érdekel, szívesen megmutatom, de el nem viheti! Nem is fogjuk kérni...majd megpróbáljuk meglovasítani, mint a chevys plédet!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2009. Január 05. - 20:39:27 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
Volvoban járt is egy hétig a 7-esen, érdekes volt. Az Ikarus már nagyon régi téma volt, de úgy tudom valahová külföldre elvitték évekkel ezelőtt. Megkaptam a szülinapomra az Ikarus történetét, rengeteg fotóval, szinte minden buszról van kép benne, olyanokról is, amikről nem is tudtunk. Ha valakit érdekel, szívesen megmutatom, de el nem viheti! Nem is fogjuk kérni...majd megpróbáljuk meglovasítani, mint a chevys plédet! Ne legyél már ilyen, én is odaadtam a lacsikat kölcsönbe. Nálam tervbe van véve annak a könyvnek a megvásárlása, csak mindig van valami, ami megelőzi a listán. Most egy 120-as ©koda előzte meg.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2009. Január 05. - 20:56:51 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
Volvoban járt is egy hétig a 7-esen, érdekes volt. Az Ikarus már nagyon régi téma volt, de úgy tudom valahová külföldre elvitték évekkel ezelőtt. Megkaptam a szülinapomra az Ikarus történetét, rengeteg fotóval, szinte minden buszról van kép benne, olyanokról is, amikről nem is tudtunk. Ha valakit érdekel, szívesen megmutatom, de el nem viheti! Nem is fogjuk kérni...majd megpróbáljuk meglovasítani, mint a chevys plédet! Ne legyél már ilyen, én is odaadtam a lacsikat kölcsönbe. Nálam tervbe van véve annak a könyvnek a megvásárlása, csak mindig van valami, ami megelőzi a listán. Most egy 120-as ©koda előzte meg. Most szerzek egy barátot, és sok ellenséget: Jani, Neked kölcsön adom, de letétbe kell helyezned addig mind a 4 (azaz négy!) kis Lacettit, míg Nálad van a könyvem. Így érdekel még?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. Január 05. - 20:59:25 » |
|
Gidy, ilyet láttál már?
Volvoban járt is egy hétig a 7-esen, érdekes volt. Az Ikarus már nagyon régi téma volt, de úgy tudom valahová külföldre elvitték évekkel ezelőtt. Megkaptam a szülinapomra az Ikarus történetét, rengeteg fotóval, szinte minden buszról van kép benne, olyanokról is, amikről nem is tudtunk. Ha valakit érdekel, szívesen megmutatom, de el nem viheti! Nem is fogjuk kérni...majd megpróbáljuk meglovasítani, mint a chevys plédet! Ne legyél már ilyen, én is odaadtam a lacsikat kölcsönbe. Nálam tervbe van véve annak a könyvnek a megvásárlása, csak mindig van valami, ami megelőzi a listán. Most egy 120-as ©koda előzte meg. Most szerzek egy barátot, és sok ellenséget: Jani, Neked kölcsön adom, de letétbe kell helyezned addig mind a 4 (azaz négy!) kis Lacettit, míg Nálad van a könyvem. Így érdekel még? Annyira nem érdekes az a könyv.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. Január 06. - 19:36:05 » |
|
Janinak:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. Január 06. - 19:55:03 » |
|
Janinak:
Ez már saját?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. Január 07. - 15:53:29 » |
|
Janinak:
Ez már saját? ...még nem, de törexem rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|