cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2008. Június 29. - 20:37:15 » |
|
Mint már említettem, autó szimulátor megszállott vagyok. Tegnap csapatunkkal indúltunk már második alkalommal a Le Mans-i 24 órás futamon (tényleg 24 óra!!! ) Sajnos nem sikerűlt az akkori eredményünket felül múlni, viszont megismételtük, és újra 3-ikak lettünk http://www.oatas.net/A #919 HNR Light voltunk mi Ez igen!! Hatalmas siker, gratulálok!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 29. - 20:38:48 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #301 Dátum: 2008. Június 29. - 20:57:10 » |
|
Mint már említettem, autó szimulátor megszállott vagyok. Tegnap csapatunkkal indúltunk már második alkalommal a Le Mans-i 24 órás futamon (tényleg 24 óra!!! ) Sajnos nem sikerűlt az akkori eredményünket felül múlni, viszont megismételtük, és újra 3-ikak lettünk http://www.oatas.net/A #919 HNR Light voltunk mi Ez igen!! Hatalmas siker, gratulálok!!! Közben történt egy kis változás... Törölték a 3-ik helyünk, csak még nem tudom miért
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2008. Június 29. - 22:20:03 » |
|
Mert az első kettőt diszkvalifikálták! Győztetek szerintem! Vagy, ha nem, mi akkor is büszkék vagyunk Rád!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #303 Dátum: 2008. Július 03. - 16:11:25 » |
|
Ha valaki esetleg "kagylós" kúton tankolna 25 Liter felett, ne hadakozzon a kisautót megvásárolni kb 400 Ft-os áron, mert átveszem szívesen. A fekete hátsó spoileres már magvan, a többire fáj a fogam. Én csak 25 litert tankolok egyszerre, hogy minnél többet vehessek. Szerintem van Cartárs, akit szintén érdekel a business. Szivességet elöre is köszönöm, pénz azonnal fizetek kisautóért! Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2008. Július 03. - 16:12:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2008. Július 03. - 16:28:24 » |
|
Pontosítok: 600 Ft sima vásárlásnál /legalább is a blokkon ennyi volt kedvezmény nélkül./ 400 Ft sima benya / 95, 98, diesel/ 300 Ft v power 95 195 Ft v power racing 100 vásárlásakor. Blokkon rajta a teljes összeg, de üzemanyag tipus szerinti a kedvezmény mértéke. Igen, 7 féle kocsi van, A mulkori sorozatom megvan mind, de ezek hangot is adnak és eredeti Ferrarik. Én meg kedvelem a márkát, igaz nem annyira mint a Chevroletet!!! Főleg a Lacetti-t!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #306 Dátum: 2008. Július 03. - 19:56:38 » |
|
Pontosítok: 600 Ft sima vásárlásnál /legalább is a blokkon ennyi volt kedvezmény nélkül./ 400 Ft sima benya / 95, 98, diesel/ 300 Ft v power 95 195 Ft v power racing 100 vásárlásakor. Blokkon rajta a teljes összeg, de üzemanyag tipus szerinti a kedvezmény mértéke. Igen, 7 féle kocsi van, A mulkori sorozatom megvan mind, de ezek hangot is adnak és eredeti Ferrarik. Én meg kedvelem a márkát, igaz nem annyira mint a Chevroletet!!! Főleg a Lacetti-t!!! A lányomnak már van 5db! Meg van veszve értük!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #307 Dátum: 2008. Július 03. - 19:57:44 » |
|
Pontosítok: 600 Ft sima vásárlásnál /legalább is a blokkon ennyi volt kedvezmény nélkül./ 400 Ft sima benya / 95, 98, diesel/ 300 Ft v power 95 195 Ft v power racing 100 vásárlásakor. Blokkon rajta a teljes összeg, de üzemanyag tipus szerinti a kedvezmény mértéke. Igen, 7 féle kocsi van, A mulkori sorozatom megvan mind, de ezek hangot is adnak és eredeti Ferrarik. Én meg kedvelem a márkát, igaz nem annyira mint a Chevroletet!!! Főleg a Lacetti-t!!! A lányomnak már van 5db! Meg van veszve értük! Nem dicsekedni!!! Átadni !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #308 Dátum: 2008. Július 03. - 19:59:09 » |
|
Pontosítok: 600 Ft sima vásárlásnál /legalább is a blokkon ennyi volt kedvezmény nélkül./ 400 Ft sima benya / 95, 98, diesel/ 300 Ft v power 95 195 Ft v power racing 100 vásárlásakor. Blokkon rajta a teljes összeg, de üzemanyag tipus szerinti a kedvezmény mértéke. Igen, 7 féle kocsi van, A mulkori sorozatom megvan mind, de ezek hangot is adnak és eredeti Ferrarik. Én meg kedvelem a márkát, igaz nem annyira mint a Chevroletet!!! Főleg a Lacetti-t!!! A lányomnak már van 5db! Meg van veszve értük! Nem dicsekedni!!! Átadni !!! Nem az enyémek, én nem is játszhatok velük!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #309 Dátum: 2008. Július 03. - 20:05:22 » |
|
Pontosítok: 600 Ft sima vásárlásnál /legalább is a blokkon ennyi volt kedvezmény nélkül./ 400 Ft sima benya / 95, 98, diesel/ 300 Ft v power 95 195 Ft v power racing 100 vásárlásakor. Blokkon rajta a teljes összeg, de üzemanyag tipus szerinti a kedvezmény mértéke. Igen, 7 féle kocsi van, A mulkori sorozatom megvan mind, de ezek hangot is adnak és eredeti Ferrarik. Én meg kedvelem a márkát, igaz nem annyira mint a Chevroletet!!! Főleg a Lacetti-t!!! A lányomnak már van 5db! Meg van veszve értük! Nem dicsekedni!!! Átadni !!! Nem az enyémek, én nem is játszhatok velük! Az más! Adok kölcsön majd repcsit Veszprémben! ...csak nehogy kimaradj valamiből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #310 Dátum: 2008. Július 19. - 17:07:26 » |
|
Fekete kis Ferrari kerestetik a kagylós kutakról. Nem sikerült még szereznem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #311 Dátum: 2008. Július 19. - 20:04:28 » |
|
Fekete kis Ferrari kerestetik a kagylós kutakról. Nem sikerült még szereznem. Lehet nem is fogsz, kevés van belőle és a kutasok egyből lenyúlják. Nekem is egy ismerős szerezte, akinek van kutas ismerőse.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #312 Dátum: 2008. Július 19. - 20:10:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #313 Dátum: 2008. Július 19. - 20:48:13 » |
|
Közben történt egy kis változás... Törölték a 3-ik helyünk, csak még nem tudom miért Giovanni, mi lett a 3. helyetekkel? Nem derült még ki?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #314 Dátum: 2008. Július 19. - 20:58:25 » |
|
Közben történt egy kis változás... Törölték a 3-ik helyünk, csak még nem tudom miért Giovanni, mi lett a 3. helyetekkel? Nem derült még ki? Disqual lett, állítólag valahol levágtunk valamit..... De amiket én láttam, úgy mindeki DQ lehetett volna...na mindegy, majd legközelebb
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|