ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #285 Dátum: 2008. Május 15. - 19:29:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #286 Dátum: 2008. Június 11. - 21:47:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008. Június 12. - 07:08:50 » |
|
Kiad 1millio forintot egy modellért ??!! Akinek van rá....
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #288 Dátum: 2008. Június 14. - 19:32:50 » |
|
Kicsit off: Jelentem fiam ma megkapta a bizijét. Igaz nem kapott könyvet és oklevelet az ünnepségen, mert nem lett színjeles, de azon kevesek között szerepelt neve a felolvasásban, akik magatartásuk miatt szorultak le a könyvjutalomról. (Próbáltam magamba folytani a nevetést és komolynak tűnni fiam előtt, hogy: ejnye-bejnye) Szal az osztályából egyedüliként ofői dícséretben részesült, oklevelet kapott tanulmányi munkájáért. Meg kell hogy mondjam, nagyon büszke vagyok rá ezért. Persze elgondolkodtató a dolog, hogy nem esik messze az alma a fájától és a jelek erre mutatnak! On: Hogy mindezt miért mondtam el? Mert dagadok a büszkeségtől, hogy újra kitűnő (másodikban leeresztett a lurkó), no meg azért, mert így, ilyen biziért cserébe érkezik neki a repcsi és helikopter szett, amire annyira vágyott. Ha szép idő lesz, akkor Veszprémben reptethetünk is. (persze ha addig nem játssza el) Akksik megvannak, próbarepüléseket hónap végén megejtjük, ha hazajöttem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #289 Dátum: 2008. Június 14. - 19:40:15 » |
|
Kicsit off: Jelentem fiam ma megkapta a bizijét. Igaz nem kapott könyvet és oklevelet az ünnepségen, mert nem lett színjeles, de azon kevesek között szerepelt neve a felolvasásban, akik magatartásuk miatt szorultak le a könyvjutalomról. (Próbáltam magamba folytani a nevetést és komolynak tűnni fiam előtt, hogy: ejnye-bejnye) Szal az osztályából egyedüliként ofői dícséretben részesült, oklevelet kapott tanulmányi munkájáért. Meg kell hogy mondjam, nagyon büszke vagyok rá ezért. Persze elgondolkodtató a dolog, hogy nem esik messze az alma a fájától és a jelek erre mutatnak! On: Hogy mindezt miért mondtam el? Mert dagadok a büszkeségtől, hogy újra kitűnő (másodikban leeresztett a lurkó), no meg azért, mert így, ilyen biziért cserébe érkezik neki a repcsi és helikopter szett, amire annyira vágyott. Ha szép idő lesz, akkor Veszprémben reptethetünk is. (persze ha addig nem játssza el) Akksik megvannak, próbarepüléseket hónap végén megejtjük, ha hazajöttem. ...ajánlom figyelmedbe, hogy a heli beltéri! Minek kellene várni vele bármeddig? Elő vele gyorsan... Grat a szép bizihez.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #290 Dátum: 2008. Június 14. - 19:43:01 » |
|
Kicsit off: Jelentem fiam ma megkapta a bizijét. Igaz nem kapott könyvet és oklevelet az ünnepségen, mert nem lett színjeles, de azon kevesek között szerepelt neve a felolvasásban, akik magatartásuk miatt szorultak le a könyvjutalomról. (Próbáltam magamba folytani a nevetést és komolynak tűnni fiam előtt, hogy: ejnye-bejnye) Szal az osztályából egyedüliként ofői dícséretben részesült, oklevelet kapott tanulmányi munkájáért. Meg kell hogy mondjam, nagyon büszke vagyok rá ezért. Persze elgondolkodtató a dolog, hogy nem esik messze az alma a fájától és a jelek erre mutatnak! On: Hogy mindezt miért mondtam el? Mert dagadok a büszkeségtől, hogy újra kitűnő (másodikban leeresztett a lurkó), no meg azért, mert így, ilyen biziért cserébe érkezik neki a repcsi és helikopter szett, amire annyira vágyott. Ha szép idő lesz, akkor Veszprémben reptethetünk is. (persze ha addig nem játssza el) Akksik megvannak, próbarepüléseket hónap végén megejtjük, ha hazajöttem. Lefordítom magyarra azok kedvéért, akik esetleg nem értették volna meg. Szóval Cápa régi vágya volt, hogy ilyenekkel játszhasson, de cikinek érezte, hogy felnőtt létére játékot vegyen magának. Ezért nagyon okosan, és főleg ravaszul kisütötte, hogy, ha a gyerek jó bizit hoz haza, neki megveszi, legfeljebb, mint jó apa, együtt játszik a fiával. Ez rendben is van. Igaz, hogy előre jól tudta, hogy jól tanul a fia, így nem volt kockázata a játékának, szerencsére. A bizonyíték a gondos előrelátásnak, vagy előre megfontolt szándéknak, már biziosztás előtt megvette a közös játékot. Brávó Cápa! Ezt jól kifundáltad! Azt hiszem, hogy megérzésemet annak köszönhetem, hogy tudok még ilyen gondos, jó, kedves apát mást is! Gratuláűlok Cápa a fiadhoz, és fájához!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #291 Dátum: 2008. Június 14. - 19:54:34 » |
|
Cápa! Ugye kipróbáltad, mielőtt megvetted? Amúgy én is Ps-t akartam venni a 2 éves fiamnak tavaly karácsonyra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #292 Dátum: 2008. Június 14. - 19:55:54 » |
|
Köszönöm a kritikát és a jókívánságokat! Én is nagyon odaadnám már neki, de... A helyzet az, hogy van olyan tulajdonsága is, amit nem tőlem örökölt, vagyis nem bírja magában tartani a titkokat. Márpedig ha megkapja, akkor másnap elkürtöli a rontó-bontó haverjainak a hírt. Nem irigységből, de nem szeretném látni a sírós képét, ha valamelyik barátja az első öt percben leamortizálná azt, amire ennyi ideig vágyakozott a gyerkőc! Hónap végére elszállingóznak a rontó-bontó haverok, így annyit röptet majd, amennyit a kedve és az akksik bírják! Ha már eleget játszott vele, nem új a röppentyű, akkor később úgyis majd átjönnek a barátok. De akkor már nem lesz akkora baleset ha megsérül, mert volt öröme benne, élvezhette munkája gyümölcsét. Amúgy nem vagyok ennyire gonosz apa, ez csak a kisebbik fele a jó bizi jutalmazásának. A többi még meglepetés! Ami meg engem illet....csak próbálok megadni neki mindent, amit én nem kaphattam meg...de az vesse rám az első követ, aki ennyre szereti a csemetéjét és nem így tesz! Csomagküldővel jött. Próbálni az előtt fogom, mielőtt átadom. Erre is jó ez az ál-rendeléses ámítás. Ha valami nem stimmelne, még belefér a pótlás az időbe .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #293 Dátum: 2008. Június 14. - 19:58:15 » |
|
Cápa! Ugye kipróbáltad, mielőtt megvetted? Amúgy én is Ps-t akartam venni a 2 éves fiamnak tavaly karácsonyra... Na szép, szülinapra meg robogót akarsz venni?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #294 Dátum: 2008. Június 14. - 20:06:00 » |
|
Cápa! Követésről szó sincs! De remélem értetted a kicsit írónikus szöveget, amit alátámaszt a te megjegyzésed is, hogy mindent meg akarok adni a fiamnak, amit én nem kaphattam meg. Nem szégyen az, hogy mi apák kisautót, villanyvonatot, helikoptert, repülőt veszünk a fiúnknak. De azért az igazság az, hogy mi is örülünk neki, persze elsősorban a gyerek örömének, de valljuk be őszintén, a klassz játékoknak is! Igazam van főleg fiús apák? Athee? LadLac? Stocz? Többiek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #295 Dátum: 2008. Június 14. - 20:12:35 » |
|
Cápa! Követésről szó sincs! De remélem értetted a kicsit írónikus szöveget, amit alátámaszt a te megjegyzésed is, hogy mindent meg akarok adni a fiamnak, amit én nem kaphattam meg. Nem szégyen az, hogy mi apák kisautót, villanyvonatot, helikoptert, repülőt veszünk a fiúnknak. De azért az igazság az, hogy mi is örülünk neki, persze elsősorban a gyerek örömének, de valljuk be őszintén, a klassz játékoknak is! Igazam van főleg fiús apák? Athee? LadLac? Stocz? Többiek? Naná!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #296 Dátum: 2008. Június 15. - 06:25:47 » |
|
Cápa! Követésről szó sincs! De remélem értetted a kicsit írónikus szöveget, amit alátámaszt a te megjegyzésed is, hogy mindent meg akarok adni a fiamnak, amit én nem kaphattam meg. Nem szégyen az, hogy mi apák kisautót, villanyvonatot, helikoptert, repülőt veszünk a fiúnknak. De azért az igazság az, hogy mi is örülünk neki, persze elsősorban a gyerek örömének, de valljuk be őszintén, a klassz játékoknak is! Igazam van főleg fiús apák? Athee? LadLac? Stocz? Többiek? Én magamnak vettem helit, nem kerestem ürügyet, felvállaltam a vágyaimat . Persze felajánlottam a gyereknek is (sőt, még az asszonnyak is!), hogy röppenjenek vele, de nem volt nagy a jelentkezés. Off Ha már gyerek+büszkélkedés. Felhívott a fiam osztályfőnöke, hogy feltétlenül menjek be az évzáróra helyette (mármint a fiam helyett , merthogy ő már táborban lesz), mert az igazgatótól jó lenne, ha én venném át az ilyen-olyan jutalmait (egy elég jó gimnáziumban sikerült ezt összehoznia). Arról nem is beszélve, hogy bejutott a TIT által szervezett matekverseny országos döntőjébe. Az országból huszon valahányuknak sikerült ez. Na, ja. Jó anyagból lett összerakva On
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #297 Dátum: 2008. Június 15. - 11:17:12 » |
|
Cápa! Követésről szó sincs! De remélem értetted a kicsit írónikus szöveget, amit alátámaszt a te megjegyzésed is, hogy mindent meg akarok adni a fiamnak, amit én nem kaphattam meg. Nem szégyen az, hogy mi apák kisautót, villanyvonatot, helikoptert, repülőt veszünk a fiúnknak. De azért az igazság az, hogy mi is örülünk neki, persze elsősorban a gyerek örömének, de valljuk be őszintén, a klassz játékoknak is! Igazam van főleg fiús apák? Athee? LadLac? Stocz? Többiek? Én magamnak vettem helit, nem kerestem ürügyet, felvállaltam a vágyaimat . Persze felajánlottam a gyereknek is (sőt, még az asszonnyak is!), hogy röppenjenek vele, de nem volt nagy a jelentkezés. Off Ha már gyerek+büszkélkedés. Felhívott a fiam osztályfőnöke, hogy feltétlenül menjek be az évzáróra helyette (mármint a fiam helyett , merthogy ő már táborban lesz), mert az igazgatótól jó lenne, ha én venném át az ilyen-olyan jutalmait (egy elég jó gimnáziumban sikerült ezt összehoznia). Arról nem is beszélve, hogy bejutott a TIT által szervezett matekverseny országos döntőjébe. Az országból huszon valahányuknak sikerült ez. Na, ja. Jó anyagból lett összerakva On Gratulálok, büszke lehetsz rá!! Na de kitől is örökölte a gyerek a sok észt? Mind elörökölte, vagy Neked is maradt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #298 Dátum: 2008. Június 15. - 13:52:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #299 Dátum: 2008. Június 29. - 19:08:21 » |
|
Mint már említettem, autó szimulátor megszállott vagyok. Tegnap csapatunkkal indúltunk már második alkalommal a Le Mans-i 24 órás futamon (tényleg 24 óra!!! ) Sajnos nem sikerűlt az akkori eredményünket felül múlni, viszont megismételtük, és újra 3-ikak lettünk http://www.oatas.net/A #919 HNR Light voltunk mi
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|