ladlac
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. Január 31. - 20:35:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. Január 31. - 20:35:57 » |
|
Ez egy kicsivel több reményt fakaszt bennünk! Egy biztos: baromira örülnénk neki!
Igen-igen! De még mennyire.......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 05. - 17:47:30 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. Február 01. - 08:20:59 » |
|
Cap! De azért ne add fel, kérünk, nagyon szeretnénk, legalábbis mi Vén Rókák!
Nem csak a Vén Rókák szeretnék! A fürgerókalábasok is!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. Február 09. - 19:03:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. Február 09. - 22:52:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. Február 10. - 14:28:30 » |
|
Köszi, de 1:43-oshoz nagyon drága! Ez az ár 1:18-asra jó legfeljebb. Nem a Te hibád, köszi, hogy gondoltál ránk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. Február 11. - 08:00:50 » |
|
Köszi, de 1:43-oshoz nagyon drága! Ez az ár 1:18-asra jó legfeljebb. Nem a Te hibád, köszi, hogy gondoltál ránk!
OK, ha találok valamit jelzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. Február 15. - 09:17:00 » |
|
Srácok!
Kapitány üzeni, hogy a kisautók megrendelése 1 hónap, de az itthoni márkakereskedőnél is elérhető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. Február 15. - 12:26:41 » |
|
Eddíg is tudtam, hogy helimnek nem lesz erőssége a szabadban való röpködés. Bár azért bíztam benne, hogy szélcsendben csak működni fog a dolog. Az eredmény (pedig nem is volt érezhető légmozgás) :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. Február 15. - 13:57:34 » |
|
Eddíg is tudtam, hogy helimnek nem lesz erőssége a szabadban való röpködés. Bár azért bíztam benne, hogy szélcsendben csak működni fog a dolog. Az eredmény (pedig nem is volt érezhető légmozgás) : Gonosz megjegyzés, ha azt mondom, hogy legalább jut több idő programozni? Azért sajnálom...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. Február 15. - 14:15:32 » |
|
Cápa! Ez több volt, mint gonosz megjegyzés! Tudhatnád, hogy a felnött- gyerekek sokkal jobban féltik a játékjaikat, mint a kisebb korú gyerköcök, így szegény Stocz, ha most nem érti a vicces megjegyzésed, én most speciel megértem. Engem valószinüleg megütött volna a guttmann. Szóval holnap próbálj valami különösen kedves lenni a főnökkel! Stocz! Ne haragudj erre a meggondolatlan viziszörnyre, nem tudta mit beszél! Kisautó, villanyvonat, heli, stb. az életünk szép része, ha eltörik, bennünk is eltörik valami, vagy megszakad a szívünk. Bár nyílván ez a mi hibánk...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. Február 15. - 15:57:21 » |
|
Srácok!
Kapitány üzeni, hogy a kisautók megrendelése 1 hónap, de az itthoni márkakereskedőnél is elérhető!
Nincs nekik. De holnap minden kiderül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2008. Február 15. - 16:00:30 » |
|
Eddíg is tudtam, hogy helimnek nem lesz erőssége a szabadban való röpködés. Bár azért bíztam benne, hogy szélcsendben csak működni fog a dolog. Az eredmény (pedig nem is volt érezhető légmozgás) : Auuuuu. Részvétem Reptetőtárs. /én ezért csináltam tanulókeretet. hülyén néz ki, de hasznos./ Mit találtál el vele? Vagy oldalra billent? Van tartalékod hozzá? Ha gondolod segitek keresni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15. - 18:07:11 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. Február 15. - 17:58:54 » |
|
Eddíg is tudtam, hogy helimnek nem lesz erőssége a szabadban való röpködés. Bár azért bíztam benne, hogy szélcsendben csak működni fog a dolog. Az eredmény (pedig nem is volt érezhető légmozgás) : Gonosz megjegyzés, ha azt mondom, hogy legalább jut több idő programozni? Azért sajnálom... Holnap viszem a horgászbotot. Pergetni fogok, nagy hármashoroggal! Cápát akarok fogni!!!(ÁÁÁ, nem vettem zokon. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2008. Február 15. - 18:01:42 » |
|
Eddíg is tudtam, hogy helimnek nem lesz erőssége a szabadban való röpködés. Bár azért bíztam benne, hogy szélcsendben csak működni fog a dolog. Az eredmény (pedig nem is volt érezhető légmozgás) : Auuuuu. Részvétem Reptetőtárs. /én ezért csináltam tanulókeretet. hülyén néz ki, de hasznos./ Mit találtál el vele? Vagy oldalra billent? Van tartalékod hozzá? Ha gondolod segitek keresni? Földközelben oldalra fordította a fuvallat. Esély nem volt korrigálni (felfogni se). Van (most már csak volt ) tartalék. Holnap viszem, hátha lesz rá hely+idő. (bár sztem nem) Max.utazik egyet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 16. - 10:41:36 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|