peti74
|
|
« Dátum: 2007. November 17. - 10:30:16 » |
|
Mint tapasztaltam, van pár játékos kedvű Cartárs, ha belefér, talán megér egy fórumtémát! Szerveren is toljátok? (CoD 1, UO, 2) Bár van már a 4-hez is, de még nem prószáltam.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2007. November 17. - 11:04:03 » |
|
Mint tapasztaltam, van pár játékos kedvű Cartárs, ha belefér, talán megér egy fórumtémát! Szerveren is toljátok? (CoD 1, UO, 2) Bár van már a 4-hez is, de még nem prószáltam.
Most vettem új gépet, bár tervezem a szerverháborút, de elsősorban öcsémmel kibrópálom, hogy mennyire durva!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2007. November 17. - 11:09:49 » |
|
Most vettem új gépet, bár tervezem a szerverháborút, de elsősorban öcsémmel kibrópálom, hogy mennyire durva! Én sem vagyok veszélyes Gamer (legalábbis a sok fanatikus között), úgyhogy bátran! Várunk pár reagálást, s ha van kedvetek, mehetünk együtt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2007. November 17. - 15:02:58 » |
|
Hali! Én már nagyon nagyon rég játszottam neten ,még asszem Unreal Tournamentel !! Mostanság csak magamban játszogatok ha időm engedi per pillanat a Bioschock-kal.... Régebben nagy gamer voltam... bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2007. November 17. - 16:02:16 » |
|
Hali!
Én Americas Army-t nyomtam anno, de az még az egyetemen volt, annak meg már (sajna) rég vége. A mostani gépem valamiért nem szimpatizál vele, de CoD2-m pl. van.
Gatsy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2007. November 17. - 17:07:45 » |
|
Serveren még nem próbáltam, de egy SWAT 4 partira beneveznék, az tuti!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2007. November 17. - 17:10:22 » |
|
Hali! Én már nagyon nagyon rég játszottam neten ,még asszem Unreal Tournamentel !! Mostanság csak magamban játszogatok ha időm engedi per pillanat a Bioschock-kal.... Régebben nagy gamer voltam... bzsazsa Szia! Foglalkozási ártalom munkaidőben??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2007. November 17. - 18:56:58 » |
|
No ha már ilyen topic is alakult... Én több, mint egy évtizede "gépezgetek" itthon, anno még egy 386 SX 33 MHz-el kezdtem. Azon még a GP2 és a Doom is alig futott. Család, egyebek miatt kimaradt pár év, de azóta egy másik géppel bütykölgetek. Ez már egy korszerűbb, de nem gamer. Amikkel szeretek játszani ha engedi időm: Need For Speed Most Wanted, F1 Challenge 99-02, Colin McRae Rally2 és most nézegetem a Doom 3-at. A NFS MW-et már sikerült tavaly végigjátszanom és amire büszke vagyok, hogy egy fórumban hírdetett szépségversenyen friss tagként benevezve autómmal azt meg is megnyertem. Ha sikerül, akkor belinkelem ide.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2007. November 17. - 19:33:04 » |
|
Ja és még van egy kisebb játék, ami nagyon aranyos. Az a címe, hogy Insane1. Egy fél CD-nyi, de jópofa tereprallys játék. Nincs benne gigányi grafika, erernyi beállítás, de a fizikája a méretéhez képest nagyon jó! (Naná, hisz magyarok készítették a motorját! ) A fiammal hálóban szoktunk ökörködni vele.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2007. November 17. - 19:56:40 » |
|
Ja és még van egy kisebb játék, ami nagyon aranyos. Az a címe, hogy Insane1. Egy fél CD-nyi, de jópofa tereprallys játék. Nincs benne gigányi grafika, erernyi beállítás, de a fizikája a méretéhez képest nagyon jó! (Naná, hisz magyarok készítették a motorját! ) A fiammal hálóban szoktunk ökörködni vele. Én is imádom! A kiegészítő is megvan hozzá? Lada VFTS, roller, bicikli, kukásautó, TESCO-s bevásárlókocsi, gördeszka, stb.? Mert azzal már 1 CD!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 17. - 20:00:06 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2007. November 17. - 20:59:09 » |
|
Ja és még van egy kisebb játék, ami nagyon aranyos. Az a címe, hogy Insane1. Egy fél CD-nyi, de jópofa tereprallys játék. Nincs benne gigányi grafika, erernyi beállítás, de a fizikája a méretéhez képest nagyon jó! (Naná, hisz magyarok készítették a motorját! ) A fiammal hálóban szoktunk ökörködni vele. Én is imádom! A kiegészítő is megvan hozzá? Lada VFTS, roller, bicikli, kukásautó, TESCO-s bevásárlókocsi, gördeszka, stb.? Mert azzal már 1 CD! Az nincs sajnos...jó lehet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2007. November 17. - 22:34:41 » |
|
Szuper, hogy van egy ilyen topic is Játékos kedvű lacettisek Én is nagy játékos vagyok. Anno még Commodore 16-on kezdtem Régi szép idők, még én is fiatalabb voltam pár évvel Mára már kialakult az a kör, amivel legszívesebben foglalkozom. És azok pedig a szimulátorok. Nem tudom mennyire vagytok otthon ebben a témában, de talán ismerős az a név, hogy Kiss Norbert (Astra kupa, Clio kupa, Seat Leon kupa). Én vele kezdtem még régebben a Hungarian Nascar bajnokságban, amit a mai napig nyomok. Aztán indulok rFactor, LFS magyar, és külföldi bajnokságokban kissebb nagyobb sikerrel. Eddigi legjobb eredményünk egy csapat világbajnoki 3-ik összetett helyezés. Ezek hosszútávú versenyek voltak, azaz 6, 12, 24 órás futamok Úgy hogy bátran nevezhetem magam hardcore simesnek. Azonkívűl még Battlefieldezem néha, de abban béna vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2007. November 18. - 13:05:33 » |
|
Ja és még van egy kisebb játék, ami nagyon aranyos. Az a címe, hogy Insane1. Egy fél CD-nyi, de jópofa tereprallys játék. Nincs benne gigányi grafika, erernyi beállítás, de a fizikája a méretéhez képest nagyon jó! (Naná, hisz magyarok készítették a motorját! ) A fiammal hálóban szoktunk ökörködni vele. Én is imádom! A kiegészítő is megvan hozzá? Lada VFTS, roller, bicikli, kukásautó, TESCO-s bevásárlókocsi, gördeszka, stb.? Mert azzal már 1 CD! Az nincs sajnos...jó lehet! Cápa! Kűldöm az 1nsane gépeket a "toldacuccot.hu"-n keresztül! Ha onnan kapsz üzit, ez lesz! Nem válogatom, bent van mind, másold be őket a "Vehicles" könyvtárba! Ha valakinek kell még, jelezzen! Elérhetőségem ismert! Jó szórakozást, be lehet sz..ni rajta! Közben felmászott, innen le tutjátok húzni 7 napig, ill. 10 letöltőig!: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=246348ce59f444e0263d37c060c2974f&file=Vehicles.rar
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 18. - 13:46:24 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2007. November 18. - 15:51:49 » |
|
Ja és még van egy kisebb játék, ami nagyon aranyos. Az a címe, hogy Insane1. Egy fél CD-nyi, de jópofa tereprallys játék. Nincs benne gigányi grafika, erernyi beállítás, de a fizikája a méretéhez képest nagyon jó! (Naná, hisz magyarok készítették a motorját! ) A fiammal hálóban szoktunk ökörködni vele. Én is imádom! A kiegészítő is megvan hozzá? Lada VFTS, roller, bicikli, kukásautó, TESCO-s bevásárlókocsi, gördeszka, stb.? Mert azzal már 1 CD! Az nincs sajnos...jó lehet! Cápa! Kűldöm az 1nsane gépeket a "toldacuccot.hu"-n keresztül! Ha onnan kapsz üzit, ez lesz! Nem válogatom, bent van mind, másold be őket a "Vehicles" könyvtárba! Ha valakinek kell még, jelezzen! Elérhetőségem ismert! Jó szórakozást, be lehet sz..ni rajta! Közben felmászott, innen le tutjátok húzni 7 napig, ill. 10 letöltőig!: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=246348ce59f444e0263d37c060c2974f&file=Vehicles.rarUpsz!.... Mivel levelet néztem először és ismeretlen feladó volt, kapásból töröltem. Bocsi.. De innen elkezdtem letölteni, köszönöm szépen! Rendes vagy, felrakom és kipróbálom. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2007. November 18. - 22:06:48 » |
|
Bioshock kivégezve Jöhet a Crysis!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|