sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. December 12. - 13:46:12 » |
|
Sziasztok!
Végig olvastam a szelepes problémát, azt szeretném megkérdezni, hogy a sebesség felváltásánál milyen fordulaton van a motor? A kicserélt szelepeknek más a szöge és kevésbé rakódik rá a koksz, ezért szúnnek meg a problémák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. December 12. - 13:54:15 » |
|
Ezt jó tudni. Honnan az infó? Ezek szerint a hengerfejeket is átalakítják. Nem kis munka. Gariban elmegy, de utána hosszú éhségben lehet része a peches embereknek. EU4? Hátrafelé fejlődümk?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. December 13. - 10:57:06 » |
|
Ezt jó tudni. Honnan az infó? Ezek szerint a hengerfejeket is átalakítják. Nem kis munka. Gariban elmegy, de utána hosszú éhségben lehet része a peches embereknek. EU4? Hátrafelé fejlődümk?
A fiam a Kaposvári Chevi szervízben dolgozik, ott is rendszeresek ezek a problémák onnét tudom ezeket a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. December 13. - 13:46:56 » |
|
A hengerfej "átalakítás" annyiból áll, hogy az új szelepekhez hozzácsiszolják a szelepfészket. Ezt egyébként akkor is meg kell tenni, ha ugyan olyan szelepeket tesznek bele. Ez a szelepes történet egyébként nem visszalépés az EU4-eseknél. A p300-as történettel kapcsolatos szelepcserék esetén az EU3-asokban mind a 16, míg az EU4-esekben csak a 8 kipufogó szelepet cserélik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. December 13. - 21:57:06 » |
|
A hengerfej "átalakítás" annyiból áll, hogy az új szelepekhez hozzácsiszolják a szelepfészket. Ezt egyébként akkor is meg kell tenni, ha ugyan olyan szelepeket tesznek bele. Ez a szelepes történet egyébként nem visszalépés az EU4-eseknél. A p300-as történettel kapcsolatos szelepcserék esetén az EU3-asokban mind a 16, míg az EU4-esekben csak a 8 kipufogó szelepet cserélik.
ööö...Én aszittem,hogy a 16 szelepből 8 kipufog,8 meg be.......inkább megyek dobolni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. December 13. - 22:05:02 » |
|
ööö...Én aszittem,hogy a 16 szelepből 8 kipufog,8 meg be.......inkább megyek dobolni..... Természetesen. Stocz úgy gondolta, hogy..idézem: " az EU3-asokban mind a 16" szelepet, vagyis a szívó 8 és a kipufogó 8 szelepét egyaránt, " míg az EU4-esekben csak a 8 kipufogó szelepet cserélik."
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. December 13. - 22:12:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. December 13. - 22:34:10 » |
|
Akidobos! Remélem nem nézted autós analfabétának a Főnököt! Csak vicceltél ugye? Na azért!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. December 13. - 22:52:40 » |
|
Akidobos! Remélem nem nézted autós analfabétának a Főnököt! Csak vicceltél ugye? Na azért!
Nem hinném...csak olyan jó társalogni, ő meg feldobta a lasztit...ilyet egy pék....(úúú....ezt már egyszer bebutam, mert éppen egy pék cartársnak írtam, pedig felénk így mondják de tényleg!) szóval ilyet egy 8 általánost végzett sem kérdez!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. December 13. - 22:55:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. December 14. - 09:30:23 » |
|
Nem hinném...csak olyan jó társalogni, ő meg feldobta a lasztit...ilyet egy pék....(úúú....ezt már egyszer bebutam, mert éppen egy pék cartársnak írtam, pedig felénk így mondják de tényleg!) szóval ilyet egy 8 általánost végzett sem kérdez! Cápa! Ezt már megbeszétlük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. December 14. - 17:57:47 » |
|
Nem hinném...csak olyan jó társalogni, ő meg feldobta a lasztit...ilyet egy pék....(úúú....ezt már egyszer bebutam, mert éppen egy pék cartársnak írtam, pedig felénk így mondják de tényleg!) szóval ilyet egy 8 általánost végzett sem kérdez! Cápa! Ezt már megbeszétlük! Húúúú wazeeee! Ne harizz, ha Rád nem emlékeztem, de lüke cápa vagyok! Azért a szólást megpróbálom valahogy átalakítani majd, nem szeretek kellemetlen helyzetbe kerülni. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Február 02. - 12:00:11 » |
|
Ez a szelepcserés mizéria még érinti a most gyártott autókat is, vagy azokba már a módosított szelepek kerültek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Február 02. - 12:13:13 » |
|
Ez a szelepcserés mizéria még érinti a most gyártott autókat is, vagy azokba már a módosított szelepek kerültek?
Tudtommal az újakban már a módosított szelepek vannak.A régiek közül is leginkább az 1,4-eseket érintette
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2008. Február 02. - 17:14:03 » |
|
Tudtommal az újakban már a módosított szelepek vannak.A régiek közül is leginkább az 1,4-eseket érintette Igen az 1,4-seket főleg azokat amiket nem pörgettek 3500-fölé és váltottak, amilyikeket hajtják azokkal nem fordul elő még arégi szelepekkel sem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|