Lassan minden topicban ez megy...:-((( Pedig ennek a fórumnak elvileg ez lenne a célja, hogy hasznos tanácsokkal, tapasztalatokkal, információkkal látnánk el a többieket.....aztán a delikvens majd eldönti, hogy mer-e nekiállni, vagy szakemberhez fordul. Sajátja, azt tesz vele amit akar. hmmmm.. Sajnálom.
OFF
Cápa! Egyrészt igazad van. Másrészt én a szakikat is megértem. Leírják, mi a hiba, netán azt is, hogy miként orvosolható. Aztán az egységsugarú júzer meg valami galibát csinál, és majd ők lesznek a h... ibásak.
A hiba vélhető okát megmondták.Azt is, forduljon szervizhez. Igaz szaot cartárs maga is meg szeretné nézni, bármilyen okból, tehát érdeklődik. Viszont én sem Tomytól, sem sebikétől nem várom el, hogy rajzzal, ábrákkal lássa el a válaszát. Megtette más. Ez is letudva.
Sajnos az is igaz, amit ladlac írt, de ha valaki úgy megy a ismerős szerelőhöz, hogy "figyelj, szakik mondják, akik büfék a vasban, hogy ez a hang innen és innen jön, csináld meg", azt talán nem fogják átverni, ugye?
Nagyon zárójelben: speciel én tudom, hol a rezgőcső, meg azt is, hogy hozzá nem nyúlok az autóhoz, hanem elviszem szervizbe
.