Stocz
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2009. December 04. - 15:04:02 » |
|
Ezt most nem veszem. Mit nem találtál meg a sötétben? - a számítógépet? - a galériát? - a leírást? - az autódat? (ja, persze. Kellett neked fekete autó! ) - a csavarhúzót? Egyébként ne aggódj. Amikor koki az ember előfordul, hogy nem talál meg dolgokat (lakás kulcs, bejárati ajtó, stb. ). "Másnapra" általában megoldódnak ezek a dolgok. Az autómon azt a részt, amihez kell a csavarhúzó, azt nem találtam a sötétben. Egyébként meg 4 napig voltam koki, azért sem voltam a fórumon. Pl ide kell: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=234&catid=54&limitstart=3Majd próbáld meg világosban is! Köszi, ez kissé kielégítőbb, mint az előző kép volt. De asszem megvárom a talit, mert szeretném, ha Ladlac felügyelné munkásságomat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehezen érthető . A becsatolt kép galériáját nézd végig. Minden munkafázis le van írva, fényképezve. Csak követned kell. Így talán érthető: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=54
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2010. Január 01. - 20:04:04 » |
|
BÚÉK Mindenkinek! Az ünnepek alatt furcsa zajt vettem észre fékezéskor, elinduláskor: vízcsobogás. Tüzetesebb hallgatózás után kiderült, hogy mindkét küszöb tele van vízzel. Hogy kerülhetett bele? Miért nem folyt ki? Tapasztalt már valaki hasonlót? Zsombi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2010. Január 04. - 03:00:02 » |
|
BÚÉK Mindenkinek! Az ünnepek alatt furcsa zajt vettem észre fékezéskor, elinduláskor: vízcsobogás. Tüzetesebb hallgatózás után kiderült, hogy mindkét küszöb tele van vízzel. Hogy kerülhetett bele? Miért nem folyt ki? Tapasztalt már valaki hasonlót? Zsombi Volt már ilyen esete valakinek. Alá kell nézni a gépnek, hogy van-e valamilyen leengedési lehetőség (pl. gumi dugó a küszöbben). Én nem emlékszem rá. Ha nincs, akkor fúrni kell (a szoc. autóknál is így csinálták). Víz ott nem maradhat. Persze a fúrás helyét le kell majd kezelni (festeni), hogy ne rozsdásodjon. Amikor már megszáradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2010. Január 04. - 13:03:55 » |
|
BÚÉK Mindenkinek! Az ünnepek alatt furcsa zajt vettem észre fékezéskor, elinduláskor: vízcsobogás. Tüzetesebb hallgatózás után kiderült, hogy mindkét küszöb tele van vízzel. Hogy kerülhetett bele? Miért nem folyt ki? Tapasztalt már valaki hasonlót? Zsombi Volt már ilyen esete valakinek. Alá kell nézni a gépnek, hogy van-e valamilyen leengedési lehetőség (pl. gumi dugó a küszöbben). Én nem emlékszem rá. Ha nincs, akkor fúrni kell (a szoc. autóknál is így csinálták). Víz ott nem maradhat. Persze a fúrás helyét le kell majd kezelni (festeni), hogy ne rozsdásodjon. Amikor már megszáradt. Igen volt mar ilyen nekem is. Az elso kerdesre meg mindig nincs valasz, marmint hogy hol ment be. Lenyeg hogy bent van es annak ki kell onnan jonie. Nekem ki is folyt, sot ugy vettem eszre, lehet hogy nem hallottam a locsogast. A kuszob elejenel folyt ki valahol tehat van ra lehetoseg hogy tavozzon, csak lehet hogy neked betomodott vagy befagyott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2010. Január 05. - 01:17:56 » |
|
BÚÉK Mindenkinek! Az ünnepek alatt furcsa zajt vettem észre fékezéskor, elinduláskor: vízcsobogás. Tüzetesebb hallgatózás után kiderült, hogy mindkét küszöb tele van vízzel. Hogy kerülhetett bele? Miért nem folyt ki? Tapasztalt már valaki hasonlót? Zsombi Volt már ilyen esete valakinek. Alá kell nézni a gépnek, hogy van-e valamilyen leengedési lehetőség (pl. gumi dugó a küszöbben). Én nem emlékszem rá. Ha nincs, akkor fúrni kell (a szoc. autóknál is így csinálták). Víz ott nem maradhat. Persze a fúrás helyét le kell majd kezelni (festeni), hogy ne rozsdásodjon. Amikor már megszáradt. Igen volt mar ilyen nekem is. Az elso kerdesre meg mindig nincs valasz, marmint hogy hol ment be. Lenyeg hogy bent van es annak ki kell onnan jonie. Nekem ki is folyt, sot ugy vettem eszre, lehet hogy nem hallottam a locsogast. A kuszob elejenel folyt ki valahol tehat van ra lehetoseg hogy tavozzon, csak lehet hogy neked betomodott vagy befagyott. Ma jobban alánéztem. Van 3-3 gumidugó a küszöbön alul, azokat leszedegettem, így ki tud folyni. Amint felolvad... A külső és belső küszöb összeillesztésénél (alsó él) elől és hátul van egy-egy kiszélesedés, ahol elméletileg ki kellene folynia a víznek, de valószínűleg az alvázvédő meg a kosz eltömítette. Ha majd kellemesebb lesz a külső klíma, valahogy ki kell pucolni. A "hol ment be" kérdésre azt válaszolják az okosok, hogy a víz megtalálja az útját, a küszöböt nem lehet vízmentesen összehegeszteni, emiatt is csinálnak vízleeresztőket bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2011. Augusztus 16. - 15:28:24 » |
|
A műszerfalon az órakonzol érdekes zörgésbe kezdett, ha az út nem tükörsima, lehet ezellen valamit tenni? Elég idegesítő:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2011. Augusztus 17. - 17:21:07 » |
|
A műszerfalon az órakonzol érdekes zörgésbe kezdett, ha az út nem tükörsima, lehet ezellen valamit tenni? Elég idegesítő:(
Egyszerűen lehet javítani. A dobozt le kell pattintani, az órát tartó csavarokat meg kell húzni, majd a dobozt jól visszapattintani, és kész. Segíthetek, ha félsz tőle.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoli
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2011. Augusztus 17. - 19:03:04 » |
|
Nekem maga az a doboz lötyög kicsit szerintem. Milyen irányba kell lepattintani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2011. Augusztus 18. - 07:23:01 » |
|
Nekem maga az a doboz lötyög kicsit szerintem. Milyen irányba kell lepattintani?
Felfelé, és 4 db pöcök tartja. Jobb, ha az elsőket pattintod ki először, majd a hátsókat utána. Majd meglátod miért is, ha kivetted. Lehet, hogy az egyikről hiányzik a fém nyavalya, és azért zötyög. Vissza pedig úgy tedd, hogy valamivel "kiékeled", és nem fog zörögni. Sok sikert hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoli
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2011. Augusztus 18. - 13:20:14 » |
|
Felfelé, és 4 db pöcök tartja. Jobb, ha az elsőket pattintod ki először, majd a hátsókat utána. Majd meglátod miért is, ha kivetted. Lehet, hogy az egyikről hiányzik a fém nyavalya, és azért zötyög. Vissza pedig úgy tedd, hogy valamivel "kiékeled", és nem fog zörögni. Sok sikert hozzá! Köszönöm a segítséget, megnézem hétvégén. Ha nagyon nem megy, lehet élnék majd a felajánlott segítséggel:). Persze csak ha nem gond:).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 09:19:49 » |
|
Valóban a négy fém pöcökből 3 volt leesve, igaz egy akkor esett le, mikor kiszedtem....na de azokat előbányászni valahonnan:(. Hol lehetne ilyet szerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 09:45:04 » |
|
Valóban a négy fém pöcökből 3 volt leesve, igaz egy akkor esett le, mikor kiszedtem....na de azokat előbányászni valahonnan:(. Hol lehetne ilyet szerezni?
Márkaszerviz vagy alkatrész kereskedés, ez a cikkszáma: GM# 94530631.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 16:00:15 » |
|
Nekem is elszállt 1 amikor szétszedtem,azóta sem találom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Zoli
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2011. Szeptember 03. - 18:02:06 » |
|
Nekem is elszállt 1 amikor szétszedtem,azóta sem találom. A megtalálásuk mission impossible, inkább jó lenne valamivel pótolni vagy cserélni mert most a jó szerencse tartja az órakonzolt. Azzal az egy darabbal nem raktam vissza...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kontam
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2011. Szeptember 08. - 14:22:21 » |
|
Sziasztok,
remélem jó helyre írok.... Tudja valaki hogyan lehet megtekinteni a bal hátsó ajtóban a hangszórót mert valami érintkezési baja van. Már elkezdtem alulról két csavar fogja azt kicsavartam. Amennyire engedte kihúztam de nem férek hozzá eléggé! Üdv,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|