Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2009. November 28. - 11:07:09 » |
|
őőő, de ennyire? Én felülről, a fülem felől hallok valamit és csak akkor, amikor esik (intenzívebben) az eső. Ha megállna, akkor azt utána is kellene hallanom, mert annyi idő alatt úgysem száradna ki, nem? Ráadásul csak az én oldalamon? A másik amit mostanában vettem észre, hogy amikor le akarom nyitni az ablakot (és mondjuk egy 5 napig nem megyek a kocsival) olyan, mintha beragadna az ablak a keretbe, megnyomom a gombot és tép egyet rajta, mintha egy kicsit beszorúlna a helyére, de csak addig, amíg megindítom. Ez normális dolog? Nyáron nem csinálta ezt... Aztán másodjára, harmadjára már teljesen normális...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2009. November 28. - 11:36:35 » |
|
Nem jeges az ablakod ilyenkor?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2009. November 28. - 11:48:37 » |
|
...hogy amikor le akarom nyitni az ablakot (és mondjuk egy 5 napig nem megyek a kocsival) olyan, mintha beragadna az ablak a keretbe, megnyomom a gombot és tép egyet rajta, mintha egy kicsit beszorúlna a helyére, de csak addig, amíg megindítom. Ez normális dolog? Nyáron nem csinálta ezt... Aztán másodjára, harmadjára már teljesen normális... ... a szilikon spray csodákat tesz, direkt ilyenre találták ki! Ablak leenged, gumi befúj, ablak vissza és 1 évig kutya baja nem lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2009. November 28. - 15:12:52 » |
|
...hogy amikor le akarom nyitni az ablakot (és mondjuk egy 5 napig nem megyek a kocsival) olyan, mintha beragadna az ablak a keretbe, megnyomom a gombot és tép egyet rajta, mintha egy kicsit beszorúlna a helyére, de csak addig, amíg megindítom. Ez normális dolog? Nyáron nem csinálta ezt... Aztán másodjára, harmadjára már teljesen normális... ... a szilikon spray csodákat tesz, direkt ilyenre találták ki! Ablak leenged, gumi befúj, ablak vissza és 1 évig kutya baja nem lesz... A szilikonnak van egy olyan kártékony hatása, hogy meg mattíttja az üveget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2009. November 28. - 16:07:25 » |
|
könnyű hozzáférni ehhez a dologhoz, vagy kell csavarhúzózni? Nézd végig a képeket+a leírást. Minden benne van. Ezért csináltam . akkor biztos koki vagyok, mert én nem találtam meg a sötétben Ezt most nem veszem. Mit nem találtál meg a sötétben? - a számítógépet? - a galériát? - a leírást? - az autódat? (ja, persze. Kellett neked fekete autó! ) - a csavarhúzót? Egyébként ne aggódj. Amikor koki az ember előfordul, hogy nem talál meg dolgokat (lakás kulcs, bejárati ajtó, stb. ). "Másnapra" általában megoldódnak ezek a dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2009. November 28. - 21:40:46 » |
|
Nem jeges az ablakod ilyenkor?
Fűtött garázsban? Nah most akkor szilikon sprayt neki, vagy sem, mert több kárt csinálok, mint hasznot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2009. November 29. - 00:17:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2009. November 29. - 11:24:44 » |
|
Lehet, hogy Cápa kolléga hibájába esek én is? 3 nap a -10ben fagyban, hóban és megembereli magát a kicsike? Mondjuk ma tankoltam bele 57.4 liter benyót, szóval már nem is éhes Kiváncsi vagyok, mennyi lesz majd az átlagfogyim...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2009. November 29. - 17:39:33 » |
|
Lehet, hogy Cápa kolléga hibájába esek én is? 3 nap a -10ben fagyban, hóban és megembereli magát a kicsike? Mondjuk ma tankoltam bele 57.4 liter benyót, szóval már nem is éhes Kiváncsi vagyok, mennyi lesz majd az átlagfogyim... Bocs Dani, de mi ebben a zörgés? Ezt mire írtad, és miért pont ide? Vagy morgott, hogy éhes? Ami indokolt volt, ha ennyit tankoltál most bele.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2009. November 29. - 20:23:58 » |
|
Lehet, hogy Cápa kolléga hibájába esek én is? 3 nap a -10ben fagyban, hóban és megembereli magát a kicsike? Mondjuk ma tankoltam bele 57.4 liter benyót, szóval már nem is éhes Kiváncsi vagyok, mennyi lesz majd az átlagfogyim... Bocs Dani, de mi ebben a zörgés? Ezt mire írtad, és miért pont ide? Vagy morgott, hogy éhes? Ami indokolt volt, ha ennyit tankoltál most bele. Nekem válaszolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2009. November 29. - 22:27:52 » |
|
Lehet, hogy Cápa kolléga hibájába esek én is? 3 nap a -10ben fagyban, hóban és megembereli magát a kicsike? Mondjuk ma tankoltam bele 57.4 liter benyót, szóval már nem is éhes Kiváncsi vagyok, mennyi lesz majd az átlagfogyim... Bocs Dani, de mi ebben a zörgés? Ezt mire írtad, és miért pont ide? Vagy morgott, hogy éhes? Ami indokolt volt, ha ennyit tankoltál most bele. Korábban írtam már kisebb problémákat, amire kaptam tippeket, illetve kapitány h.sz-re reagáltam legutóbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2009. November 30. - 10:22:13 » |
|
Ezt most nem veszem. Mit nem találtál meg a sötétben? - a számítógépet? - a galériát? - a leírást? - az autódat? (ja, persze. Kellett neked fekete autó! ) - a csavarhúzót? Egyébként ne aggódj. Amikor koki az ember előfordul, hogy nem talál meg dolgokat (lakás kulcs, bejárati ajtó, stb. ). "Másnapra" általában megoldódnak ezek a dolgok. Az autómon azt a részt, amihez kell a csavarhúzó, azt nem találtam a sötétben. Egyébként meg 4 napig voltam koki, azért sem voltam a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2009. December 01. - 13:58:28 » |
|
Ezt most nem veszem. Mit nem találtál meg a sötétben? - a számítógépet? - a galériát? - a leírást? - az autódat? (ja, persze. Kellett neked fekete autó! ) - a csavarhúzót? Egyébként ne aggódj. Amikor koki az ember előfordul, hogy nem talál meg dolgokat (lakás kulcs, bejárati ajtó, stb. ). "Másnapra" általában megoldódnak ezek a dolgok. Az autómon azt a részt, amihez kell a csavarhúzó, azt nem találtam a sötétben. Egyébként meg 4 napig voltam koki, azért sem voltam a fórumon. Pl ide kell: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=234&catid=54&limitstart=3Majd próbáld meg világosban is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2009. December 02. - 10:55:47 » |
|
Ezt most nem veszem. Mit nem találtál meg a sötétben? - a számítógépet? - a galériát? - a leírást? - az autódat? (ja, persze. Kellett neked fekete autó! ) - a csavarhúzót? Egyébként ne aggódj. Amikor koki az ember előfordul, hogy nem talál meg dolgokat (lakás kulcs, bejárati ajtó, stb. ). "Másnapra" általában megoldódnak ezek a dolgok. Az autómon azt a részt, amihez kell a csavarhúzó, azt nem találtam a sötétben. Egyébként meg 4 napig voltam koki, azért sem voltam a fórumon. Pl ide kell: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=234&catid=54&limitstart=3Majd próbáld meg világosban is! Köszi, ez kissé kielégítőbb, mint az előző kép volt. De asszem megvárom a talit, mert szeretném, ha Ladlac felügyelné munkásságomat.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|