|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2009. November 03. - 18:55:52 » |
|
Még jó, hogy egy több, mint 4 hónapos hozzászólásra válaszoltál Akkor várhatom, hogy visszaigazolj iwiwen is...jövőre... Nekem ezt mostan jelölte meg olvasatlanként... iwiw-re meg hetek óta nem tudok belépni. Úgyhogy várakozz türelemmel.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2009. November 20. - 08:00:00 » |
|
Elkezdett nyiszogni az ülésem.Olyan öregszékes kis vékony nyiszorgás. -Remélem nem eltörni készül az ülőlap..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2009. November 20. - 09:10:13 » |
|
Elkezdett nyiszogni az ülésem.Olyan öregszékes kis vékony nyiszorgás. -Remélem nem eltörni készül az ülőlap.. Nalunk az utasoldali nyiszog ujabban. Sokaig azt hittuk nejem taskaja, vagy kabatjan a zipzar adja a hangot. A repterre menet jottunk ra, hogy az ules lesz az. Nem inkabb a rugok csinaljak. Ennyi ido alatt nem lehet kiulni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2009. November 20. - 10:25:31 » |
|
Elkezdett nyiszogni az ülésem.Olyan öregszékes kis vékony nyiszorgás. -Remélem nem eltörni készül az ülőlap.. Nalunk az utasoldali nyiszog ujabban. Sokaig azt hittuk nejem taskaja, vagy kabatjan a zipzar adja a hangot. A repterre menet jottunk ra, hogy az ules lesz az. Nem inkabb a rugok csinaljak. Ennyi ido alatt nem lehet kiulni!!! A fene tudja.Az is lehet,hogy csak ebben a szmötyis időben jö elő a pára miatt. Akkor hallatja magát,mikor jobban nekifeszülök a háttámlának,szóval nem biztos,hogy rugó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2009. November 25. - 21:38:31 » |
|
Nekem egy út alatt három furcsa hangot is produkált a drága: A legzavaróbb az a ventilátor hangja, mintha falevél lenne benne ilyen zörgős, nyöszörgős, karistolós hangot ad mindegy, hogy 1-es vagy 4-es fokozaton használom...kicsit idegesítő hosszú távon...Lehet tényleg falevél? A másik, hogy amikor esik az eső, közvetlen a bal fülem mellett, mintha csöpögne, vagyis csurogna valahol belül, vagy két műanyag között a víz. Ilyen kluttyogós hangot ad... A harmadik nyekergésem pedig nem tudom belőni...talán a kesztyűtartó felöl jöhet, gondolom a műanyag nyöszörög, egy erőteljesebb simogatást követően ez a probléma megszűnt /egyenlőre/. Nem nagy dolgok, de újak... Ettől nagyobb bajom ne legyen, de esetleg valakinek valamelyik problémára van orvossága?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2009. November 25. - 22:43:31 » |
|
Nekem egy út alatt három furcsa hangot is produkált a drága: A legzavaróbb az a ventilátor hangja, mintha falevél lenne benne ilyen zörgős, nyöszörgős, karistolós hangot ad mindegy, hogy 1-es vagy 4-es fokozaton használom...kicsit idegesítő hosszú távon...Lehet tényleg falevél? A másik, hogy amikor esik az eső, közvetlen a bal fülem mellett, mintha csöpögne, vagyis csurogna valahol belül, vagy két műanyag között a víz. Ilyen kluttyogós hangot ad... A harmadik nyekergésem pedig nem tudom belőni...talán a kesztyűtartó felöl jöhet, gondolom a műanyag nyöszörög, egy erőteljesebb simogatást követően ez a probléma megszűnt /egyenlőre/. Nem nagy dolgok, de újak... Ettől nagyobb bajom ne legyen, de esetleg valakinek valamelyik problémára van orvossága? A faleveles elgondolás nem hülyeség. Nekem ugyanez volt, és a pollenszűrőbe szorult egy levél, ami beleért a ventibe. Érdemes megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2009. November 26. - 02:08:21 » |
|
Nekem egy út alatt három furcsa hangot is produkált a drága: A legzavaróbb az a ventilátor hangja, mintha falevél lenne benne ilyen zörgős, nyöszörgős, karistolós hangot ad mindegy, hogy 1-es vagy 4-es fokozaton használom...kicsit idegesítő hosszú távon...Lehet tényleg falevél? Ettől nagyobb bajom ne legyen, de esetleg valakinek valamelyik problémára van orvossága? A faleveles gondra itt a megoldás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2009. November 26. - 08:04:35 » |
|
Nekem egy út alatt három furcsa hangot is produkált a drága: A legzavaróbb az a ventilátor hangja, mintha falevél lenne benne ilyen zörgős, nyöszörgős, karistolós hangot ad mindegy, hogy 1-es vagy 4-es fokozaton használom...kicsit idegesítő hosszú távon...Lehet tényleg falevél? A másik, hogy amikor esik az eső, közvetlen a bal fülem mellett, mintha csöpögne, vagyis csurogna valahol belül, vagy két műanyag között a víz. Ilyen kluttyogós hangot ad... A harmadik nyekergésem pedig nem tudom belőni...talán a kesztyűtartó felöl jöhet, gondolom a műanyag nyöszörög, egy erőteljesebb simogatást követően ez a probléma megszűnt /egyenlőre/. Nem nagy dolgok, de újak... Ettől nagyobb bajom ne legyen, de esetleg valakinek valamelyik problémára van orvossága? Igen,én is szétszedtem a múltkor,hogy kitisztítsam a ventit.Egy levélszár volt benne.Nekem zizegett néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2009. November 26. - 14:47:26 » |
|
könnyű hozzáférni ehhez a dologhoz, vagy kell csavarhúzózni?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2009. November 26. - 15:29:57 » |
|
Nekem egy út alatt három furcsa hangot is produkált a drága: A legzavaróbb az a ventilátor hangja, mintha falevél lenne benne ilyen zörgős, nyöszörgős, karistolós hangot ad mindegy, hogy 1-es vagy 4-es fokozaton használom...kicsit idegesítő hosszú távon...Lehet tényleg falevél? A másik, hogy amikor esik az eső, közvetlen a bal fülem mellett, mintha csöpögne, vagyis csurogna valahol belül, vagy két műanyag között a víz. Ilyen kluttyogós hangot ad... A harmadik nyekergésem pedig nem tudom belőni...talán a kesztyűtartó felöl jöhet, gondolom a műanyag nyöszörög, egy erőteljesebb simogatást követően ez a probléma megszűnt /egyenlőre/. Nem nagy dolgok, de újak... Ettől nagyobb bajom ne legyen, de esetleg valakinek valamelyik problémára van orvossága? http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=240&catid=54&limitstart=10 u.i.: most látom, hogy Athee már becsatolta ezt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 26. - 15:32:10 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2009. November 26. - 15:31:15 » |
|
könnyű hozzáférni ehhez a dologhoz, vagy kell csavarhúzózni? Nézd végig a képeket+a leírást. Minden benne van. Ezért csináltam .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2009. November 27. - 07:46:03 » |
|
könnyű hozzáférni ehhez a dologhoz, vagy kell csavarhúzózni? Nézd végig a képeket+a leírást. Minden benne van. Ezért csináltam . akkor biztos koki vagyok, mert én nem találtam meg a sötétben
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2009. November 27. - 15:17:38 » |
|
Én rátettem a képeket a telcsire és úgy szereltem.Már hogy onnan néztem a képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2009. November 28. - 01:35:41 » |
|
Dani! A kluttyogás: nem áll meg a víz a küszöbödben? A fém jól vezeti ám a hangot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|