ladlac
|
 |
« Hozzászólás #90 Dátum: 2009. Január 10. - 15:50:16 » |
|
Hát sajnos ezt nem tudom megmondani...Ha én leszedem, h megnézzem akkor letörik, vagy van valami okos mód, h ne törjem le? Ha eza baj, akkor hogyan tudom megoldani? Előre is köszi-MJ
Én lassan, rongyot alátömködve vettem le, kb. 20 perc volt 1 darab. Inkább melegebb időben kellene próbálkozni vele, kisebb a kockázat...  Megoldani? Újat kellene szerezni, más nem jut eszembe . 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
MJsChevy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #91 Dátum: 2009. Január 12. - 11:58:18 » |
|
Kösz a választ!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #92 Dátum: 2009. Március 02. - 20:15:51 » |
|
Valami cicereg a kesztyűtartó környékén. Nem jövök rá, hogy mi lehet. Szombaton ladlac kézre adom!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #93 Dátum: 2009. Március 02. - 21:23:48 » |
|
Valami cicereg a kesztyűtartó környékén. Nem jövök rá, hogy mi lehet. Szombaton ladlac kézre adom!
Nekem is vannak furcsa cicergések sőt zörejek is, leginkább jobb hátulról. Remélem az is kiderül honnan jön. Nekem múltkor nem lett meghúzva a műszerfalnál a két csavar, lehetne esetleg arra is sort keríteni a talin?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #94 Dátum: 2009. Március 03. - 09:38:52 » |
|
Nekem is vannak furcsa cicergések sőt zörejek is, leginkább jobb hátulról. Remélem az is kiderül honnan jön. Nekem múltkor nem lett meghúzva a műszerfalnál a két csavar, lehetne esetleg arra is sort keríteni a talin? Hát persze! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #95 Dátum: 2009. Március 03. - 13:50:39 » |
|
Nekem is vannak furcsa cicergések sőt zörejek is, leginkább jobb hátulról. Remélem az is kiderül honnan jön. Nekem múltkor nem lett meghúzva a műszerfalnál a két csavar, lehetne esetleg arra is sort keríteni a talin? Hát persze!  Ladlac kontójára könnyű ám ígérgetni!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #96 Dátum: 2009. Március 03. - 14:06:11 » |
|
A kesztyűtartó felől jövő zizergésnek két okozója van. Tegnap LadLac főmester elhárította mindkettőt. Az egyik a csavar meghúzása, a másik meg egy ott elmenő vezeték, esetleg vezetékek, ha van pl., riasztó, azok zöröghetnek, mint nekem is. LadLac szerszámokkal jön, és ami nincs neki, az van nekem. De a műveleteket jobb, ha az ő szuper precíz kezecskéjével orvosolja. A patenteket is feltette nekem. Hozzatok neki csokit, azzal jobban megy a munka! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #98 Dátum: 2009. Március 06. - 17:44:43 » |
|
Nekem is el van repedve a bal oldali. Garanciába cserélik, állítólag. Csak nekem már nincs garim. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Shark
|
 |
« Hozzászólás #99 Dátum: 2009. Március 08. - 22:25:35 » |
|
nálam a jobb oldali visszapillantó tükör üvege repedt el szépen függőlegesen. gyanitom nem bírta a hideg/meleget...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #100 Dátum: 2009. Március 09. - 13:35:34 » |
|
nálam a jobb oldali visszapillantó tükör üvege repedt el szépen függőlegesen. gyanitom nem bírta a hideg/meleget...
Lehet kapni csak eredeti fűtőszálas üveglapot, nem kell cserélni az egész tükröt! Otthon is ki tudod cserélni, ha elég ügyes vagy. Nekem sikerült már. 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #101 Dátum: 2009. április 05. - 08:59:43 » |
|
A melegebb idő beálltával ismét előjött a kormányom nyekergése / a kormánymű is, de az már nem érdekel így a második csere után.../ . A rádió vezérlő panel, ahol érintkezik a kormánnyal ott volt a hiba. Dörzsölödött a két műanyag. WD40 nem segített, bezzeg a szilikonzsír. Most csendes ismét.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ss26
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #102 Dátum: 2009. Június 30. - 22:20:32 » |
|
Sziasztok! Hogy tudom levenni a kombi hátsó ajtóról a belső oldalsó műanyagot? ss26
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #103 Dátum: 2009. November 03. - 09:44:59 » |
|
A kesztyűtartó felől jövő zizergésnek két okozója van. Tegnap LadLac főmester elhárította mindkettőt. Az egyik a csavar meghúzása, a másik meg egy ott elmenő vezeték, esetleg vezetékek, ha van pl., riasztó, azok zöröghetnek, mint nekem is. LadLac szerszámokkal jön, és ami nincs neki, az van nekem. De a műveleteket jobb, ha az ő szuper precíz kezecskéjével orvosolja. A patenteket is feltette nekem. Hozzatok neki csokit, azzal jobban megy a munka!  Nnnna, ez van nekem is. De én sajnos nem számíthatok LadLac segítségére. Majd a hétvégén (ha nem lesz hóvihar) megnézem, mit tudok tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #104 Dátum: 2009. November 03. - 11:03:04 » |
|
Sziasztok! Hogy tudom levenni a kombi hátsó ajtóról a belső oldalsó műanyagot? ss26
Az egészet? A középső féklámpát / ablaktörlő mechanikát takaró panelt 2 db csavar tartja. A foggantyú két oldalán vannak. Természetesen a belső burkolaton. Hosszú csillagfejű csavarhúzó kell hozzájuk és némi gumiember gyakorlat, mert elvileg fej felett szerelesz (ha zárt ajtónál csinálod akkor kényelmetlenebb. Kipattintani óvatosan, de határozottan kell. Tovább nem tudom, nem bontottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|