cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Június 23. - 19:43:58 » |
|
Bravo Ákos! Igaz, én nem egy tűzoltólétrára gondoltam, de így is működik, ez a lényeg!  A legközelebb hozok Neked megfelelő hosszúságú csavart, csak ird meg a pontos méretet! Amúgy privi is ment telcsi számmal!  Vagy adj neki egy fürészlapot... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Október 07. - 07:04:16 » |
|
Tegnap elkezdett zörögni valami a légzsák körül. Kivettem a kesztyűtartót, áthúztam minden csavart, de nem csendesedett. Az "A" oszlop mögött van a telefonom külső antennája, gondoltam esetleg az ér hozzá valamihez, tehát azt is szétszedtem. Ekkor vettem észre, hogy a műszerfal felső sarkánál lévő rögzítőcsavar kiesve ott lötyög. Visszatekertem és megnéztem a bal oldalit is. Ez a csavar is laza volt. Mivel már halottam másnál is ilyen hibát, ezért gondolom értékes infók ezek. Esetleg nem csak nálam felejtették el meghúzni a csavarokat. Tény, hogy vacak helyen van, de nem lehetetlen meghúzni és tuti hogy nem kilötyögött, hanem laza is volt. Érdeklődés esetén "Baglyon" gyors-szervíz... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 09. - 16:48:39 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. December 09. - 14:49:39 » |
|
Nem tudom hova írni, így ide írok. Szóval nagyon elkezdett nyikorogni a vezetőoldali ajtókilincs, illetve ahol mozog (kijön a takaró műanyag alól) ott teljesen lekopott róla a fényezés és a csupasz műanyag látszódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. December 09. - 15:02:20 » |
|
Nem tudom hova írni, így ide írok. Szóval nagyon elkezdett nyikorogni a vezetőoldali ajtókilincs, illetve ahol mozog (kijön a takaró műanyag alól) ott teljesen lekopott róla a fényezés és a csupasz műanyag látszódik.
Nézd vissza, tipus hiba! Ha garis, akkor újra fényezik, lakkozzák a kilincseket. Több cartárs már kipróbálta, az a lényeg, hogy garis legyen még.  (Gombosék!)
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. December 10. - 06:59:09 » |
|
Nézd vissza, tipus hiba! Ha garis, akkor újra fényezik, lakkozzák a kilincseket. Több cartárs már kipróbálta, az a lényeg, hogy garis legyen még.  (Gombosék!) Azt tudom, de ez nem ott kopott le, hanem ahol a 2 műanyag összedörzsölődik. A többin is meg van kopva, de mivel ez van többet használva gondolom ezért kopik erről jobban. Ez mondjuk annyira nem zavar, inkább a nyikorgás-nyekergés, amit ad, mikor meghúzom a kilincset. A többi nem csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. December 10. - 13:07:16 » |
|
Nézd vissza, tipus hiba! Ha garis, akkor újra fényezik, lakkozzák a kilincseket. Több cartárs már kipróbálta, az a lényeg, hogy garis legyen még.  (Gombosék!) Azt tudom, de ez nem ott kopott le, hanem ahol a 2 műanyag összedörzsölődik. A többin is meg van kopva, de mivel ez van többet használva gondolom ezért kopik erről jobban. Ez mondjuk annyira nem zavar, inkább a nyikorgás-nyekergés, amit ad, mikor meghúzom a kilincset. A többi nem csinálja. Ha zavar, akkor fújd be valamilyen kenő sprayvel, és elhallgat! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. December 10. - 13:40:26 » |
|
Attól az még garis, ha garis.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. December 10. - 16:34:37 » |
|
Attól az még garis, ha garis.
Még több mint 4 évig, én már 3+2 év garival vettem át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
 |
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. December 11. - 07:45:31 » |
|
Akkor nem is kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gatsy
|
 |
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. December 15. - 11:55:51 » |
|
Csütörtökön furcsa zajra lettem figyelmes, amint beszáltam a kocsiba. A kormány mellett baloldalon elhelyezkedő pénztartó rekesz furcsa reccsenéssel elmozdult helyéről miközben jobb sípcsontomban erősfájdalmat észleltem.
Az egyik kis pöcök megadta magát, és csütörtök óta folyamatosan ragasztom, de semmi nem fogja meg. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet ne csinálni? Nem akarnám emiatt kicserélni az egész űanyag panelt, gondolom nem 3 forint lenne...
Az epoxit még nem próbáltam, de ahhoz szét kéne kapni az egészet, mert nincs garázsom, és ebben a hidegben 3 év alatt kötne meg kb.
Eszembe jutott még a ragasaztó piszotly is, de azzal nehéz szép munkát végezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. December 20. - 15:30:13 » |
|
Csütörtökön furcsa zajra lettem figyelmes, amint beszáltam a kocsiba. A kormány mellett baloldalon elhelyezkedő pénztartó rekesz furcsa reccsenéssel elmozdult helyéről miközben jobb sípcsontomban erősfájdalmat észleltem.
Az egyik kis pöcök megadta magát, és csütörtök óta folyamatosan ragasztom, de semmi nem fogja meg. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet ne csinálni? Nem akarnám emiatt kicserélni az egész űanyag panelt, gondolom nem 3 forint lenne...
Az epoxit még nem próbáltam, de ahhoz szét kéne kapni az egészet, mert nincs garázsom, és ebben a hidegben 3 év alatt kötne meg kb.
Eszembe jutott még a ragasaztó piszotly is, de azzal nehéz szép munkát végezni.
Annak idején a Fordomnál volt ilyen gond. Semmi sem fogta meg. Sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MJsChevy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #87 Dátum: 2009. Január 09. - 16:50:40 » |
|
Hali! Menetközben(vezetés nem szex vagy box  ) mintha a magas-hangszórón lévő burok zörögne...Tapasztalt valaki valami hasonlót???Tovább megyek van valakinek valami tippje a megoldásra??? köszi, béke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #88 Dátum: 2009. Január 09. - 17:15:43 » |
|
Hali! Menetközben(vezetés nem szex vagy box  ) mintha a magas-hangszórón lévő burok zörögne...Tapasztalt valaki valami hasonlót???Tovább megyek van valakinek valami tippje a megoldásra??? köszi, béke Szia. Kárpit volt már leszedve? Mert ha igen, akkor a takaró tartó fülei le lettek törve, ez zörög...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
MJsChevy
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #89 Dátum: 2009. Január 10. - 12:53:10 » |
|
Hát sajnos ezt nem tudom megmondani...Ha én leszedem, h megnézzem akkor letörik, vagy van valami okos mód, h ne törjem le? Ha eza baj, akkor hogyan tudom megoldani? Előre is köszi-MJ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|