ladlac
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. December 17. - 19:11:51 » |
|
nem biztos, hogy ide tartozik, de muanyag. amikor az ulesemet javitottak (vezeto oldali), nagyon csunyan osszekarcoltak a kuszob belso muanyagjat. kb. mennyibe fajna a csereje?
Akkor kellett volna letépni az arcukat érte. Megkérdezzük majd neked.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. December 17. - 19:42:31 » |
|
nem biztos, hogy ide tartozik, de muanyag. amikor az ulesemet javitottak (vezeto oldali), nagyon csunyan osszekarcoltak a kuszob belso muanyagjat. kb. mennyibe fajna a csereje?
Akkor kellett volna letépni az arcukat érte. Megkérdezzük majd neked. nem lattam. a nagyobbik (nevelt) fiam vette eszre. mivel nem vagyok nagyobb terjedelmu, az uleslap hatso felebe esik es nem lefele neztem ,amikor beszalltam...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. December 17. - 21:43:35 » |
|
5 ajtósom van. Most,hogy tartósabban van hideg,a 3.féklámpa burkolata elkezedett kitartóan zizegni.Menet közben,folyamatosan...Olyan,mintha rengeteg teszkós zacsi lenne a csomagtartóban,és zizeg.ZZZZ-ZZ-Z....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. December 18. - 11:47:33 » |
|
5 ajtósom van. Most,hogy tartósabban van hideg,a 3.féklámpa burkolata elkezedett kitartóan zizegni.Menet közben,folyamatosan...Olyan,mintha rengeteg teszkós zacsi lenne a csomagtartóban,és zizeg.ZZZZ-ZZ-Z....
Szia! Biztosan a lámpa zizeg, és nem az egész ajtó...? (Merthogy esetleg elállítódott, vagy összement(ek) a hidegben az ÁLLÍTHATÓ kitámasztó gumibak(ok)...) (Fater Fábiájában volt hasonlóan idegesítő zörgés, aminek ez volt az oka...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. December 18. - 22:36:11 » |
|
Nem,csak az a burok,mert a párom hátrnyúl,picit rátart/nyom és elhallgat. Még nem volt időm jobban szemügyre,vagy kézügyre venni,de nem hiszem,hogy nagy gond lenne,csak kicsit idegesítő. Érdekes,hogy mikor már be van fűtve,akkor sem hagyja abba...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 18. - 22:38:00 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. December 23. - 22:19:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Január 02. - 13:11:46 » |
|
Nem,nem csináltam vele semmit,magától abbahagyta.De a minap megint előjött,jó hangosan,aztán megint elmúlt.Mindenképpen a hideggel van összefüggésben,szerintem a pára beszorult a 3.féklámpához és megfagyott,vagy a csom.tartó alá fagyott egy kis víz.Esetleg ablakmosó.De azmeg fagyálló,elvileg.Fene tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Január 02. - 14:06:52 » |
|
Szerintem csak a műanyagok "nászát" halljátok. Télen a kárpitok is hajlamosabbak a zörgésre. A patentok is csikorogni szoktak a lemezben + még a kábelek is zöröghetnek. Halálra tud idegesíteni engem is. Ezért (is) jó a nyár. Olyankor csend van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Január 16. - 22:23:52 » |
|
Valami csörgést hallok jobb elöröl belül a szélvédő alól. Már a kesztyűtartot is kiszereltem de nemtalállom a forrását. Tudtok valami megoldást rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Január 17. - 08:56:42 » |
|
Msam! Üdv itt a csapatban! A zörgést jobban ird körül!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Január 17. - 09:33:08 » |
|
Még valamit: Járó motornál- gondolom, de álló helyzetben is, vagy csak menetben, és, ha menetben, akkor molyen sebességnél? Nézz utána, mert lehet, hogy csak valami csavar lazult ki, de, ha csak nagyobb sebességnél fordul elő, akkor olvasd el a motorháztetők lebegése cimű topicot! Ha jól körbeirtad a hangot, és a körülményeit, talán már tudunk segíteni, remélhetőleg. Sok szerencsét hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Január 17. - 15:47:25 » |
|
Valami csörgést hallok jobb elöröl belül a szélvédő alól. Már a kesztyűtartot is kiszereltem de nemtalállom a forrását. Tudtok valami megoldást rá.
Szellőző ventillátor működtetésével összefügg esetleg? Az pont ott van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Január 17. - 17:45:42 » |
|
Nem a ventilátor inkább valami csatlakozóra gondolok mert olyan a hangja. Csak menetközben hallani és közvetlenül a szélvédő alól. Nem sebesség függő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Január 17. - 20:00:51 » |
|
Nem a ventilátor inkább valami csatlakozóra gondolok mert olyan a hangja. Csak menetközben hallani és közvetlenül a szélvédő alól. Nem sebesség függő. Kesztyűtartó világitás csatija, foglalata???
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|