Lacetti klub fórum
2024. November 02. - 00:25:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 135096 alkalommal)
Giovanni
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Kékvillám :)

« Hozzászólás #585 Dátum: 2011. Október 01. - 21:25:21 »

A szombati napunk Jaramában

"A rajtot jól kapta el Norbi, ragadt rá az előtte haladókra, de a célegyenes végén, Uwe Nittel az OXXO kamionján vette a féktávot, beletolta Norbit az előtte haladó Buggyrába és Jochen Hahn-ba. A Buggyra rommá tört, kiforgott, Hahn éppen hogy tovább tudott menni, és Norbi is lelassult, s mire újra elindult, többen is elmentek mellette - például Uwe is.
Az OXXO kamionja is rendesen összetört, elölről-hátulról, elhajlottak a vasak, eltörtek, lerepültek az idomok, és kaptunk egy jobb hátsó defektet is. Norbi derekasan küzdötte végig a futamot, előzött négyet is, és kezdett felzárkózni - defektes kerékkel - a 11-ik helyen autózó pilótára. Utol is érte, de ideje nem maradt az előzésre, így a 12-ik helyen végzett.
Mivel Uwe Nittel több pilótával is összetűzésbe került a futam alatt, közösen felmentek a sértettek, hogy kivizsgálást kérjenek, de egy bocsánatkéréssel elintézték az ügyet."

Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #586 Dátum: 2011. Október 02. - 17:11:58 »

Na hát akkor ma utoljára Mosolyog

Magyar Himnusz szólt Jaramában! NORBI GYŐZÖTT!!! Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Rajt - cél győzelem!

Talán most már elhiszitek, miért szajkózom és bánkódom, hogy miért nem a WTCC-ben megy...
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #587 Dátum: 2011. Október 02. - 17:40:02 »

Na hát akkor ma utoljára Mosolyog

Magyar Himnusz szólt Jaramában! NORBI GYŐZÖTT!!! Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Rajt - cél győzelem!

Talán most már elhiszitek, miért szajkózom és bánkódom, hogy miért nem a WTCC-ben megy...
Éljen a mi Norbink, és a csapat!  Vigyorog
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #588 Dátum: 2011. Október 04. - 17:55:19 »

Jarama 2011 összefoglaló, végén a magyar Himnusszal!

http://www.youtube.com/watch?v=WM6WY1lhaHc
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #589 Dátum: 2011. Október 05. - 08:01:50 »

Jarama 2011 összefoglaló, végén a magyar Himnusszal!

http://www.youtube.com/watch?v=WM6WY1lhaHc
very well  Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #590 Dátum: 2011. Október 05. - 17:34:53 »

tegnap este volt btcc-s futamon szimulátorral, két hetente van futam. a valós naptár szerint megyünk, 1 pályán 3 20 perces futam van. Nos, a 2ik futamon sikerült a 11ik helyről indulnom a 29ből, hajszálon, de behoztam a lacsit 8ik helyre, ami pole pozícióból indulást jelentett a 3ik futamra.  Kacsint bíztam, hogy hibátlanul meg tudom csinálni, de a rajtnál 1 bmw elment mellettem, később egy honda is, végül 3ik lettem. ez számomra egy igen nagyszerű eredmény, hisz tizenxedik helyen szoktam lenni átlagban.  Vigyorog juhéj! 
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #591 Dátum: 2011. Október 05. - 19:54:03 »

tegnap este volt btcc-s futamon szimulátorral, két hetente van futam. a valós naptár szerint megyünk, 1 pályán 3 20 perces futam van. Nos, a 2ik futamon sikerült a 11ik helyről indulnom a 29ből, hajszálon, de behoztam a lacsit 8ik helyre, ami pole pozícióból indulást jelentett a 3ik futamra.  Kacsint bíztam, hogy hibátlanul meg tudom csinálni, de a rajtnál 1 bmw elment mellettem, később egy honda is, végül 3ik lettem. ez számomra egy igen nagyszerű eredmény, hisz tizenxedik helyen szoktam lenni átlagban.  Vigyorog juhéj! 
Gratula Mosolyog
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #592 Dátum: 2011. Október 05. - 21:12:48 »

Gratula Mosolyog
Ügyes vagy. Vigyorog
Naplózva

LPG
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #593 Dátum: 2011. Október 05. - 21:20:27 »

Gratula Mosolyog
Ügyes vagy. Vigyorog
Nyomnám én is, de már nem igazán szimezek, meg a wtcc nem áll a kezemre Mosolyog
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #594 Dátum: 2011. Október 06. - 08:37:03 »

Gratula Mosolyog
Ügyes vagy. Vigyorog
köszi  Kacsint
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #595 Dátum: 2011. Október 08. - 19:09:43 »

Norbi, kamion EB. Első futam 8-ik hely, második futam 3-ik hely Mosolyog
http://www.oxxoracing.hu/index.php?hirek/1318096412.html

És hogy mikre nem tud figyelni verseny közben:

"Az utolsó körben még Norbi volt elől, s ahogy áthaladt a célvonalon, boldogan vette el a gázt. De csak ő. A többiek nyomták tovább, ugyanis nem volt még kockás zászló.
Nem az utolsó kör volt, mi pedig értetlenül álltunk az egyik hátsó kanyarban, amikor teli gázzal megérkezett mindenki, mi a 4-ik helyen. Ekkor hirtelen piros zászlót kezdtek lengetni, Norbi és az egész csapat felváltva kérdezgette a rádión, MOST MI VAN???
Az van, hogy a versenybírák benézték a befutót. Elszámolták magukat, vagy csak nem figyeltek. De minden jó, ha a vége jó, az volt az utolsó kör, és MI LETTÜNK A 3-OK!!!
Mikor rájöttek, hogy hibáztak, azért lengett a piros zászló, hogy az előző kör legyen az érvényes, vagyis az a befutó számított. Norbi jól tudta, a versenybírák nem..."

Vigyorog

« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 08. - 19:17:04 írta Giovanni » Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #596 Dátum: 2011. Október 09. - 18:03:46 »

Norbi harmadik futamon 7-ik, negyedik futamon 2-ik lett. Érdemes elolvasni a cikket, hogy a Renaultosok hogy próbáltak szórakozni Norbival. De rácsesztek Mosolyog

http://www.oxxoracing.hu/?hirek/1318177561.html
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #597 Dátum: 2011. Október 10. - 18:10:00 »

http://www.dailymotion.com/video/xlky74_gp-le-mans-2011-renault-trucks-racing_sport
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #598 Dátum: 2011. Október 13. - 18:57:57 »

http://www.truckrace.org/index.php?option=com_content&view=category&id=21%3Atro-tv&layout=blog&Itemid=51&lang=en

Nagyon jó kis futam összefoglalók vannak fent. Legjobb rész, mikor az EU bajnok driftelget a tonnákkal Vigyorog
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #599 Dátum: 2011. Október 17. - 10:30:33 »

Horror futam az Indy 500-on. 
http://sport.hir24.hu/auto-motorsport/2011/10/17/elhunyt-az-indicar-ketszeres-bajnoka-a-horrorbalesetben/
Naplózva

Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 58   Fel

Ugrás: