Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #570 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 09:16:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 17. - 09:24:38 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #571 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 09:27:53 » |
|
Kiss Norbi első szabadedzésen 10-ik lett 11-től lesz a második edzés. Szombat: 9.05 első szabadedzés 11.00 második szabadedzés 13.05 időmérő 15.20 első futam 17.20 második futam Vasárnap: 10.05 warm up 11.15 időmérő 14.00 első futam 16.15 második futam Live timing
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 17. - 09:30:49 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #572 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 12:31:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #573 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 16:41:43 » |
|
Norbi az időmérőn a 11-ik helyet szerezte meg. Az első futamot a 8-ik helyen végezte. A második futamon 7-8 körön át vezette a mezőnyt 3mp-es előnnyel Aztán Östreich lassan behozta, majd megelőzte. Valszeg ütközhettek, vagy Norbi kamionja sérülhetett, mert már csak 2mp-el rosszabb időt tudott futni. Így is a 4-ik helyen fejezte be az első napot GRATULA!!! 1 4 MARKUS ÖSTREICH 2 1 ANTONIO ALBACETE 3 7 ADAM LACKO 4 12 NORBERT KISS 5 6 CHRISTOPHER LEVETT 6 2 MARKUS BöSIGER 7 9 UWE NITTEL 8 5 DAVID VRSECKY 9 8 ALEX LVOV 10 10 ANTHONY JANIEC
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 17. - 16:45:19 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #574 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 17:46:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 18. - 11:46:49 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #576 Dátum: 2011. Szeptember 19. - 11:48:17 » |
|
http://www.oxxoracing.hu/index.php?hirek/1316367682.html"...Onnantól a sajtó állandó vendég volt az OXXO sátrában, a FIA vezetői egymás után jöttek gratulálni,és bíztatták Norbit, csak így tovább, az OXXO csapata pedig végtelen büszkeséggel fogadta a gratulációkat a box utcában, a sajtóban, nagyon hiányzott már a siker!..." Mind a 4 futamon pontokat szerzett Egy hétvége után összetettben a 13-ik http://www.fia.com/en-gb/sport/championships/pages/truck.aspxHétvégén talán a retekklubbon lesz összefoglaló, valamint valamelyik sport adón.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 19. - 19:41:29 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #577 Dátum: 2011. Szeptember 19. - 21:40:33 » |
|
Elkezdtem nézni Birnbauert, aztán egy-két futam után láttam, hogy ez nem az a versenyző....Valószínű, hogy ezt a "Norbi gyereket" kerestem benne, mint valami új, magyar meglepetést. Tiszteletem az OXXO-nak, hogy mert lépni és hogy jól lépett!!! Hajrá Norbi! Végre érdemes kamionversenyt is végigizgulni, pedig eddig nem is nagyon néztem!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #578 Dátum: 2011. Szeptember 19. - 21:53:54 » |
|
Elkezdtem nézni Birnbauert, aztán egy-két futam után láttam, hogy ez nem az a versenyző....Valószínű, hogy ezt a "Norbi gyereket" kerestem benne, mint valami új, magyar meglepetést. Tiszteletem az OXXO-nak, hogy mert lépni és hogy jól lépett!!! Hajrá Norbi! Végre érdemes kamionversenyt is végigizgulni, pedig eddig nem is nagyon néztem!! Zoli mondta, hogy ha a csapat talál egy pilótát, akkor ő abban a pillanatban kiszáll a kocsiból. Komoly cége van, és családja. Norbi meg versenyző, nem probléma hogy hétvégén nincs otthon, utazni kell. Ráadásul imádja Csak négy kereke legyen, meg egy motor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #579 Dátum: 2011. Szeptember 20. - 20:37:28 » |
|
Szeptember 29-én 21:00-kor Sport1-en Zolder összefoglaló Előzetes a műsorból http://www.youtube.com/watch?v=ODZ1rNchvMk&feature=player_embedded
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 22. - 16:43:53 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #580 Dátum: 2011. Szeptember 30. - 16:54:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #581 Dátum: 2011. Október 01. - 12:27:03 » |
|
Hétvégén Jarama. Időmérő 6. hely, superpole-n 7.Negyedik sor a rajtrácson! Norbi már Zolderben megdöntötte a csapat rekordjait A műszaki felügyelők állandó vendégek voltak náluk, és vizsgálták a kamiont, hogy mitől megy így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #582 Dátum: 2011. Október 01. - 16:33:16 » |
|
http://www.oxxoracing.hu/?hirek/1317467063.html"Az időmérőn minden gond nélkül jutott be a Q2-be Norbi, ahol a 7-ik helyen végzett, mindössze 6 tized másodpercre a legjobb "A"-s MAN-től, az Európa-bajnok Albacete-től. Nem csoda, hogy az FIA technikai csapata a kvalifikáció után rögtön behívta az OXXO kamionját ellenőrzésre, de továbbra sem értik, mitől ilyen gyors Norbi. Kell nekik még egy-két verseny, hogy tudomásul vegyék, igenis ilyen gyors pilótánk van."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #583 Dátum: 2011. Október 01. - 17:20:39 » |
|
http://www.oxxoracing.hu/?hirek/1317467063.html"Az időmérőn minden gond nélkül jutott be a Q2-be Norbi, ahol a 7-ik helyen végzett, mindössze 6 tized másodpercre a legjobb "A"-s MAN-től, az Európa-bajnok Albacete-től. Nem csoda, hogy az FIA technikai csapata a kvalifikáció után rögtön behívta az OXXO kamionját ellenőrzésre, de továbbra sem értik, mitől ilyen gyors Norbi. Kell nekik még egy-két verseny, hogy tudomásul vegyék, igenis ilyen gyors pilótánk van." Ne a motort vizsgálják, hanem a féket! Ha mindegyik kevesebbet fékezne, azok is jobban mennének. A trükk: "Féktelenül", vagy épp-hogy csak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #584 Dátum: 2011. Október 01. - 17:34:21 » |
|
http://www.oxxoracing.hu/?hirek/1317467063.html"Az időmérőn minden gond nélkül jutott be a Q2-be Norbi, ahol a 7-ik helyen végzett, mindössze 6 tized másodpercre a legjobb "A"-s MAN-től, az Európa-bajnok Albacete-től. Nem csoda, hogy az FIA technikai csapata a kvalifikáció után rögtön behívta az OXXO kamionját ellenőrzésre, de továbbra sem értik, mitől ilyen gyors Norbi. Kell nekik még egy-két verseny, hogy tudomásul vegyék, igenis ilyen gyors pilótánk van." Ne a motort vizsgálják, hanem a féket! Ha mindegyik kevesebbet fékezne, azok is jobban mennének. A trükk: "Féktelenül", vagy épp-hogy csak. Mai első futamon 12-ik lett, a másodikon 9-ik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|