Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #510 Dátum: 2010. Július 13. - 09:24:09 » |
|
Méghozzá olyan nagyszerű eredmény, hogy ezek az első abszolút pontok, amelyet magyar versenyző rally világbajnoki futamon megszerzett!!! Korábban "N" csoporton belül voltak már szép eredmények és megszerzett pontok, pl: a 98 vagy 99-ben Hideg Krisztiántól először és legutóbb tavaly Asitól, de abszolút sorrendben eddig ez a legjobb eredmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #511 Dátum: 2010. Július 25. - 07:32:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #512 Dátum: 2010. Július 26. - 10:01:47 » |
|
sőt, már csináltam is ilyet sokszor
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #513 Dátum: 2010. Július 26. - 11:02:51 » |
|
sőt, már csináltam is ilyet sokszor Ja, de a videón a fickó szándékosan csinálta ám! A Te eseted másért volt...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #514 Dátum: 2010. Július 28. - 13:30:11 » |
|
sőt, már csináltam is ilyet sokszor Ja, de a videón a fickó szándékosan csinálta ám! A Te eseted másért volt... haha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #516 Dátum: 2010. Július 31. - 19:07:31 » |
|
Hát igen. Ez 2010ben számunkra már történelem. Embertelen....
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #517 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 15:51:30 » |
|
Kedvenc sportomban óriási magyar siker született Constanzában a vitorlázók Repülő Hollandi világbajnokságán. A Majthényi Szabolcs, Domokos András egység HETEDSZER! lett világbajnok! Ez a hajó osztály a legsportosabb kétszemélyes versenyszám, óriási tudás kell hozzá, és itt mind a kormányosnak, mind a manchaftnak egyforma felelőssége van a siker elérésében. Akit érdekelnek képek: a Googlében keressen rá a Repülő Hollandi képekre, és még a Nemzeti Sport online- ban is van kép, és szöveg róluk. Sajnos amerikai nyomásra ezt a hajóosztály levették az olimpiáról, és benyomták helyette a náluk sikeresebb egyéb osztályokat. Moszkvában érmet is nyertünk még ebben a számban. Sajnos a hírekben szinte fontosabb egy két ballábas magyar focista, hogy éppen hol nyaral, mint egy igazi sport sikert elért magyar vitorlázó kettős. Ennek pedig nagyon kéne örülnünk, mert a magyaroknak csak a Balaton van, a többieknek meg tengerük, óceánuk, és a versenyek döntő többsége ott zajlik. Büszke vagyok rájuk! Hajrá magyarok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #518 Dátum: 2010. Augusztus 08. - 17:45:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #519 Dátum: 2010. Augusztus 11. - 19:35:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #520 Dátum: 2010. Augusztus 21. - 14:43:54 » |
|
Egy kis helyi foci hír. Én nem vagyok foci drukker, de hogy itt valami nincs rendben az tuti. A chilei bíró múlt héten is a Hali ellen fújt, érdekesek voltak az ítéletei, de most meg olyan érzésem van, mintha a Pápa lefizette volna. A botrány már mondjuk több éve kezdődött, mikor a jelenlegi pápai csapat tulaja meglógott a Haladás pénzével... Vagy mi is volt, már nem tudom... lehet a csapat nevet akarta vinni http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/48511_szucs_lajos_megrugdosta_a_haladas_szurkoloi_korenekVannak itt pápaikak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #521 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 09:33:05 » |
|
Egy kis helyi foci hír. Én nem vagyok foci drukker, de hogy itt valami nincs rendben az tuti. A chilei bíró múlt héten is a Hali ellen fújt, érdekesek voltak az ítéletei, de most meg olyan érzésem van, mintha a Pápa lefizette volna. A botrány már mondjuk több éve kezdődött, mikor a jelenlegi pápai csapat tulaja meglógott a Haladás pénzével... Vagy mi is volt, már nem tudom... lehet a csapat nevet akarta vinni http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/48511_szucs_lajos_megrugdosta_a_haladas_szurkoloi_korenekVannak itt pápaikak? szép sztori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #522 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 11:40:52 » |
|
Egy kis helyi foci hír. Én nem vagyok foci drukker, de hogy itt valami nincs rendben az tuti. A chilei bíró múlt héten is a Hali ellen fújt, érdekesek voltak az ítéletei, de most meg olyan érzésem van, mintha a Pápa lefizette volna. A botrány már mondjuk több éve kezdődött, mikor a jelenlegi pápai csapat tulaja meglógott a Haladás pénzével... Vagy mi is volt, már nem tudom... lehet a csapat nevet akarta vinni http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/48511_szucs_lajos_megrugdosta_a_haladas_szurkoloi_korenekVannak itt pápaikak? szép sztori És még nincs vége. A bírói testület azt nyilatkozta, hogy a bíró jól vezette a meccset. Ehhez képest a Sport TV-n a riporter is azt nyilatkozta, hogy az összecsapás leggyengébb láncszeme a bíró volt... na mindegy. Mindezek után természetesen megint a Haladásnál lesznek eltiltások, büntetések...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #523 Dátum: 2010. Augusztus 27. - 19:43:06 » |
|
Foci rajongók! Most kezdődik az európai szuper kupa döntője:
ATLETICO MADRID VS INTERNAZIONALE MILANO a TV2-n! Nézzétek! Weres, és én biztosan megnézem. Hajrá Inter!
Az első félidőben 0:0 lett. Az Inter kezdett jobban, de a végére jól feljött az Atletico, így jogos a döntetlen állás. Nagy küzdelem van, de még idény eleji a forma...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 27. - 20:41:34 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #524 Dátum: 2010. Augusztus 27. - 20:47:57 » |
|
Idény eleji forma...
Ja.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|