Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 20:40:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 135044 alkalommal)
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #510 Dátum: 2010. Július 13. - 09:24:09 »

Turán Frici a rallye VB bolgár futamán az abszolút 8.-k helyén áll! " perccel veri a gyári Fordokat egy 2005-s Peugeottal!
http://www.nemzetisport.hu/rali/turanek-tovabbra-is-****nyalnak-2036563/

Megőrizték a 8-k helyet, ami egy nagyszerű eredmény!
http://www.nemzetisport.hu/rali/turan-remek-8-helye-a-vb-futamon-2036696/

Méghozzá olyan nagyszerű eredmény, hogy ezek az első abszolút pontok, amelyet magyar versenyző rally világbajnoki futamon megszerzett!!!
Korábban "N" csoporton belül voltak már szép eredmények és megszerzett pontok, pl: a 98 vagy 99-ben Hideg Krisztiántól először és legutóbb tavaly Asitól, de abszolút sorrendben eddig ez a legjobb eredmény.
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #511 Dátum: 2010. Július 25. - 07:32:16 »

Láttatok már ilyen gólt?
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20100725-a-jobb-labat-lenditette-megis-ballal-lott-golt-ime.html
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #512 Dátum: 2010. Július 26. - 10:01:47 »

sőt, már csináltam is ilyet sokszor  Kacsint
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #513 Dátum: 2010. Július 26. - 11:02:51 »

Ja, de a videón a fickó szándékosan csinálta ám! Kacsint Vigyorog A Te eseted másért volt... Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #514 Dátum: 2010. Július 28. - 13:30:11 »

Ja, de a videón a fickó szándékosan csinálta ám! Kacsint Vigyorog A Te eseted másért volt... Vigyorog
haha  Vigyorog
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #515 Dátum: 2010. Július 31. - 12:22:06 »

Nekem ez nem tetszik, szimpatikus csapat volt.

viszont az ötletet át lehetne venni és kötelezővé tenni a magyar bajnokságban.

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/eszak-korea-kenyszermunkan-a-kapitany-megszegyenitett-jatekosok-2039119/
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #516 Dátum: 2010. Július 31. - 19:07:31 »

Nekem ez nem tetszik, szimpatikus csapat volt.

viszont az ötletet át lehetne venni és kötelezővé tenni a magyar bajnokságban.

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/eszak-korea-kenyszermunkan-a-kapitany-megszegyenitett-jatekosok-2039119/
Hát igen. Ez 2010ben számunkra már történelem. Embertelen....
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #517 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 15:51:30 »

Kedvenc sportomban óriási magyar siker született Constanzában a vitorlázók Repülő Hollandi világbajnokságán. A Majthényi Szabolcs, Domokos András egység HETEDSZER! lett világbajnok! Ez a hajó osztály a legsportosabb kétszemélyes versenyszám, óriási tudás kell hozzá, és itt mind a kormányosnak, mind a manchaftnak egyforma felelőssége van a siker elérésében. Akit érdekelnek képek: a Googlében keressen rá a Repülő Hollandi képekre, és még a Nemzeti Sport online- ban is van kép, és szöveg róluk. Sajnos amerikai nyomásra ezt a hajóosztály levették az olimpiáról, és benyomták helyette a náluk sikeresebb egyéb osztályokat. Moszkvában érmet is nyertünk még ebben a számban. Sajnos a hírekben szinte fontosabb egy két ballábas magyar focista, hogy éppen hol nyaral, mint egy igazi sport sikert elért magyar vitorlázó kettős. Ennek pedig nagyon kéne örülnünk, mert a magyaroknak csak a Balaton van, a többieknek meg tengerük, óceánuk, és a versenyek döntő többsége ott zajlik. Büszke vagyok rájuk! Hajrá magyarok! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #518 Dátum: 2010. Augusztus 08. - 17:45:06 »

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/vitorlazas-aranyermes-a-majthenyi-domokos-duo-a-repulohollandi-vb-n-2040016/
Nézzétek meg a you tuben azt, hogy hogyan hasítanak a vízen a magyar világbajnokok! Nem senni, amit produkálnak!
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #519 Dátum: 2010. Augusztus 11. - 19:35:34 »

Na végre valami jó hír Mosolyog

Sikeres fellebbezés: Kiss Norbert visszakapta pontjait
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #520 Dátum: 2010. Augusztus 21. - 14:43:54 »

Egy kis helyi foci hír. Én nem vagyok foci drukker, de hogy itt valami nincs rendben az tuti. A chilei bíró múlt héten is a Hali ellen fújt, érdekesek voltak az ítéletei, de most meg olyan érzésem van, mintha a Pápa lefizette volna. A botrány már mondjuk több éve kezdődött, mikor a jelenlegi pápai csapat tulaja meglógott a Haladás pénzével... Vagy mi is volt, már nem tudom... lehet a csapat nevet akarta vinni Mosolyog

http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/48511_szucs_lajos_megrugdosta_a_haladas_szurkoloi_korenek

Vannak itt pápaikak? Vigyorog
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #521 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 09:33:05 »

Egy kis helyi foci hír. Én nem vagyok foci drukker, de hogy itt valami nincs rendben az tuti. A chilei bíró múlt héten is a Hali ellen fújt, érdekesek voltak az ítéletei, de most meg olyan érzésem van, mintha a Pápa lefizette volna. A botrány már mondjuk több éve kezdődött, mikor a jelenlegi pápai csapat tulaja meglógott a Haladás pénzével... Vagy mi is volt, már nem tudom... lehet a csapat nevet akarta vinni Mosolyog

http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/48511_szucs_lajos_megrugdosta_a_haladas_szurkoloi_korenek

szép sztori
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #522 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 11:40:52 »

szép sztori
És még nincs vége. A bírói testület azt nyilatkozta, hogy a bíró jól vezette a meccset. Ehhez képest a Sport TV-n a riporter is azt nyilatkozta, hogy az összecsapás leggyengébb láncszeme a bíró volt... na mindegy. Mindezek után természetesen megint a Haladásnál lesznek eltiltások, büntetések...
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #523 Dátum: 2010. Augusztus 27. - 19:43:06 »

Foci rajongók! Most kezdődik az európai szuper kupa döntője:

ATLETICO MADRID VS INTERNAZIONALE MILANO a TV2-n! Nézzétek! Weres, és én biztosan megnézem. Hajrá Inter!

Az első félidőben 0:0 lett. Az Inter kezdett jobban, de a végére jól feljött az Atletico, így jogos a döntetlen állás. Nagy küzdelem van, de még idény eleji a forma...
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 27. - 20:41:34 írta ladigidy » Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #524 Dátum: 2010. Augusztus 27. - 20:47:57 »

Idény eleji forma...

Ja.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 58   Fel

Ugrás: