Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 18:29:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 135000 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #495 Dátum: 2010. Július 03. - 13:06:42 »

Mostani meccsen Ghánának szurkolok!
Én is.
Az Interes Muntari góljával vezetnek is 1:0-ra az első félidőben.
Az Interes Snejder góljaival győzött Hollandia, igaz az Interes védők ellen...(Julio Cesar, Maicon, Lucio)
De holnap az argentin Interesek meg még megverhetik a németeket. (Samuel, Milito, és volt Interes Burdisso)
Vigyorog Igen , Ghána nyer és megérdemli! Most jut eszembe ezek szerint mindenki interes aki számít? He
Nem, csak a megtévedtek...  Vigyorog

Én például Barcelona szimpatizáns vagyok. Meg Arsenal.
Én a 60-as évek óta vagyok Interes, amikor nyerték az első két BEK-et, máe nekik drukkoltam a Real Madrid, illetve a Benfica ellen. Az az időszak volt a Hellenio Herrera féle szuper csapat. Most is fejből vágom a csapatot: Sarti - Burgnich, Guarneri, Facchetti - Bedin, Picchi - Jair, Mazzola, Milani, Suarez, Corso. Az ellenfél a Real Madrid: Aragustain - Miera, Santamaria, Casado - Vidal, Pachin - Tejada, Felo, Di Stefano, Puskás, Gento. 3:1-re nyert az Inter! Góllövők: Mazzola (2), Milani, ill. Felo

Szóval én nem csak most lettem Interes!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #496 Dátum: 2010. Július 03. - 14:02:07 »

Mostani meccsen Ghánának szurkolok!
Megkérlek, hogy ma este Paraguaynak szurkolj!  Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #497 Dátum: 2010. Július 03. - 17:01:24 »

Mit mondjak?

Lineker jól mondta: mindig a németek nyernek.

Megérdemelten ezúttal.

Most német - holland döntőt jósolok.
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #498 Dátum: 2010. Július 03. - 18:38:12 »

Mit mondjak?

Lineker jól mondta: mindig a németek nyernek.

Megérdemelten ezúttal.

Most német - holland döntőt jósolok.
Ami azt illeti vissza kell vonulnom a jóslásoktól. De meg kell említenem, hogy nemcsak Dungának, hanem Maradonnának is be kell adni a menedéki kérelmüket valamelyik Dél Amerikától távol lévő banánköztársasághoz. Diego is kihagyott, és el sem vitt olyanokat, akiket mindenki elvitt volna. Dunga nem tartott igényt Ronaldinhora, Pátora, Tiago Mottára, Adrianora, és rosszul tette. Felipe Melo kellett neki, aki egy dühöngő őrült. Maradonna mellőzte Zanettit, Cambiassot, Samuelt, Militot, akik mind- mind bizonyítottak ebben az évben, nem is kicsit. Mindkettőt támadták is a VB előtt, de bíztak magukban, de hibáztak. Ha sok ember mond valamit, akkor annak lehetne hinni, esetleg megfontolni, de nem, ők ragaszkodtak a rögeszméjükhöz, nem kellett volna. A német már- már klubcsapatokra jellemző idegenekkel megerősített válogatottja viszont remekül muzsikált Anglia, és Argentína ellen. Ha ezt így folytatják, nyernek. De ehhez meg kell verniük még valószínűleg a spanyolokat, majd a hollandokat- gondolom, de már azt is halkan. Megdöbbentő volt a legnagyobb sztárok közül soknak semmit nem nyújtó alakítása. A németeknél voltak kimagasló teljesítmények, de hol volt Ronaldo, Torres, Kaká, Fabiano, Rooney, Higuan, Messi, DiMaria, Xavi, Lampard, nem is említve a még ezeknél is botrányosabban leégő francia, és olasz milliárdos játékosokat. El kéne gondolkodni, hogy hová is megy ez a világ, és ezen belül is a sport, és persze most konkréten a foci. Azért zárásnak egy- két jót is: David Villa, Forlan, Vittek, sok "német", és a kisebb csapatokból jó néhány küzdő, jól játszó játékos, akik még nem kapták el a sztárbetegséget. Ez a véleményem.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #499 Dátum: 2010. Július 03. - 21:59:18 »

A  spanyolok szenvedve, és szerencsével, és David Villa-val mentek tovább. Ez kevés lesz a jó németek ellen.
A döntőbe jutásért már Európa van fölényben!
Hollandia vs Uruguay
Németország vs Spanyolország
Hollandia - Németország döntőt saccolok, német győzelemmel, a harmadikok a spanyolok lesznek- szerintem...
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 04. - 06:51:02 írta ladigidy » Naplózva

Pittike
Vén róka

« Hozzászólás #500 Dátum: 2010. Július 03. - 22:15:49 »

A  spanyolok szenvedve, és szerencséve, és David Villa-val mentek tovább. Ez kevés lesz a jó németek ellen.
A döntőbe jutásért már Európa van fölényben!
Hollandia vs Uruguay
Németország vs Spanyolország
Hollandia - Németország döntőt saccolok, német győzelemmel, a harmadikok a spanyolok lesznek- szerintem...
Szerintem is a németek lesznek a vb-k, a hollandokkal szemben. Igazából a vb elejétől kezdve a németekre voksoltam, pedig mindenki kiröhögött, hogy majd a brazilok... Hát kíváncsi leszek mostmár Mosolyog

Uruguay nagyon szimpatikus, de Hollandia ellen nem lesz tovább, a spanyolokat pedig eltapossa ez a német csapat. Paraguay ellen is kínszenvedés volt az egész, csoda, hogy az ősbunkó Villa a végén nagy nehezen beerőszakolt egyet...
Naplózva

Pittike
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #501 Dátum: 2010. Július 06. - 20:30:24 »

Hollandia - Uruguay 1:1 a félidőben! Két bombagóllal. Diego Forlán gólkirály szeretne lenni. Jogos a döntetlen eddig. Bár a hollandok gólját egy csúnya fault megelőzte, de a bíró elnézte, így náluk maradt a laszti, pedig egy sárga lapot is megérdemelt volna a narancsos belépő. Továbbá legalább 3 uru, és 1 holland támadást állítottak meg les címén, tévesen. Nem a bírók VB-je ez az idén.
Naplózva

Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #502 Dátum: 2010. Július 06. - 21:37:24 »

Hollandia - Uruguay 1:1 a félidőben! Két bombagóllal. Diego Forlán gólkirály szeretne lenni. Jogos a döntetlen eddig. Bár a hollandok gólját egy csúnya fault megelőzte, de a bíró elnézte, így náluk maradt a laszti, pedig egy sárga lapot is megérdemelt volna a narancsos belépő. Továbbá legalább 3 uru, és 1 holland támadást állítottak meg les címén, tévesen. Nem a bírók VB-je ez az idén.

Majd holnap Kassai megmutatja! Reméltem, hogy döntőt vezet majd, de az elődöntő is becsülendő! Elsősorban neki drukkolok, vezesse hibátlanul a meccset, másodsorban, hogy legalább olyan izgalmas mérkőzés legyen, mint ez a mai volt!
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #503 Dátum: 2010. Július 07. - 16:21:09 »

én bízom a holland vb győzelemben, habár nem szeretem a németeket, de el kell ismernem szimpatikus és profi a játékuk.
hajrá spanyolok  Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #504 Dátum: 2010. Július 07. - 17:33:41 »

én bízom a holland vb győzelemben, habár nem szeretem a németeket, de el kell ismernem szimpatikus és profi a játékuk.
hajrá spanyolok  Vigyorog

Most  viszont magyar foci: ! Videoton-Debrecen magyar szuperkupa!
Naplózva

Pittike
Vén róka

« Hozzászólás #505 Dátum: 2010. Július 07. - 22:27:34 »

Hát nagyon pofára ejtettek ezek a németek :S Bármennyire nem szimpatikusak a spanyolok, ma végig sokkal többet mutattak, nem volt kérdés a mérkőzés kimenetele...

Na de így legalább nem fog a fejem fájni, hogy kinek szurkoljak a döntőben Vigyorog Hajrá Hollandia Kacsint
Naplózva

Pittike
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #506 Dátum: 2010. Július 11. - 08:09:03 »

Turán Frici a rallye VB bolgár futamán az abszolút 8.-k helyén áll! " perccel veri a gyári Fordokat egy 2005-s Peugeottal!
http://www.nemzetisport.hu/rali/turanek-tovabbra-is-****nyalnak-2036563/
Naplózva

sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #507 Dátum: 2010. Július 11. - 17:08:17 »

Turán Frici a rallye VB bolgár futamán az abszolút 8.-k helyén áll! " perccel veri a gyári Fordokat egy 2005-s Peugeottal!
http://www.nemzetisport.hu/rali/turanek-tovabbra-is-****nyalnak-2036563/

Megőrizték a 8-k helyet, ami egy nagyszerű eredmény!
http://www.nemzetisport.hu/rali/turan-remek-8-helye-a-vb-futamon-2036696/
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #508 Dátum: 2010. Július 11. - 22:53:37 »

Spanyolország világbajnok. De mondjuk egy hónappal ezelőtt már mondtam... 

a hollandusokkal ellentétben fociztak is.  Vigyorog
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #509 Dátum: 2010. Július 12. - 07:26:04 »

Spanyolország világbajnok. De mondjuk egy hónappal ezelőtt már mondtam... 

a hollandusokkal ellentétben fociztak is.  Vigyorog
Vagy legalábbis megpróbáltak a mészárosok ellen. Ilyen ocsmány banditákkal rég nem találkoztam a TV előtt, focit nézve. De Jong elsőre pirosat érdemelt volna Xabi Alonso mellbe talpalásáért. A színész- focistát, Robbent is ki kellett volna zavarni, de elnézte a második sárgát a bíró, pedig jóval füttyszó után rúgta mérgében el a labdát, már egy sárgával. Van Bommel meg egy vadállat, ezt a spiker is elmondta többször. 8 sárga lap magáért beszél, de még két piros is kijárt volna ezeknek a narancsos pribékeknek. A foci szégyene lett volna, ha ők nyertek volna, de szerencsére nem így történt. Bár az igazat megvallva a spanyolok is gyengék voltak, de hát nyertek zsinórban 4-szer 1:0-ra, ami persze szerencse is, de nyertek. A döntő pocsék volt, bezzeg a bronzmeccs, az igen, ott legalább volt foci is. Uruguay volt a VB üde foltja, és Diego Forlán! Rosszul játszottak a spanyolok, de persze nehéz szépen játszani őrjöngő hollandusok ellen. Hozták a sportszerűtlen formájukat onnan, ahol abbahagyták a portugálok ellen még az EB-n. Sérülésnél kirúgott labdát kétszer is súlyos sportszerűtlen alakítással adták vissza, az egyikből majdnem gól lett, Casillas védte szögletre, majd a pályájuk felénél kigurított labdát átrúgták a spanyol ötössel egy szintig, hogy letámadhassanak rögtön. Szemetek voltak, de nagyon. NAGY KÁR, HOGY A BRAZILOK ELHÜLYÜLTÉK A MECCSET, ÉS NEM VERTÉK KI AZ ÁMOKFUTÓKAT! Velük jobb lett volna a VB döntő biztosan. A spanyolok inkább az elmúlt két évükért érdemelték meg a győzelmet, nem a mostani játékukért, de nyertek, és nekik ez a legfontosabb. Nagyon sokan nagy csalódást okoztak nekem ezen a VB-n, de túlélem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 58   Fel

Ugrás: