Döme
|
|
« Hozzászólás #480 Dátum: 2010. Július 01. - 10:23:59 » |
|
Uruguay vs Dél Korea 2:1! USA vs Ghana 1:2! Hollandia vs Szlovákia 2:1! Brazília vs Chile 3:0! Az egyik ágon, mig a másikon: Argentína vs Mexikó 3:1! Németország vs Anglia 4:1! Paraguay vs Japán 0:0! 11-esekkel Paraguay! Spanyolország vs Portugália 1:0!
Továbbjutóknak tippelem: Uruguay, USA, Hollandia, Brazília, Argentína, Németország, Paraguay, Spanyolország csapatait. Utána újból tippelek... USA volt a tippem, de örülök Ghána továbbjutásának! A többi eddig stimmel...
Na 8-ból 7-et eltaláltam, és amit nem, azt meg nem bánom, mert titokban Ghánának drukkoltam. Ime a 4 közé jutásért a párosítás: Uruguay vs Ghána Hollandia vs Brazília Argentína vs Németország Paraguay vs Spanyolország Újabb tippjeim: továbbjutók: Uruguay, Brazília, Argentína, Spanyolország Utána újra tippelek a döntőbe jutásért, majd a helyosztóért, és világbajnokért. Eddig jó voltam... Most tippelj mindre! Oké, megpróbálom. Uruguay vs Brazília Argentína vs Németország Továbbjutók: Brazília, Argentína Helyosztón : német siker lesz. Döntőben: remélem az argentínok győznek. De talán Brazíliára fogadnék nagyobb tételben, ha nem az érzelem számítana. Szorítok Neked!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #481 Dátum: 2010. Július 01. - 14:35:53 » |
|
de Apa, az elődöntőben nem játszhat megint ARG-GER. valamit elnéztél, mert a negyeddöntőben játszanak.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #482 Dátum: 2010. Július 01. - 16:29:18 » |
|
de Apa, az elődöntőben nem játszhat megint ARG-GER. valamit elnéztél, mert a negyeddöntőben játszanak.
Sassszem Fiam! Valóban elnéztem, köszi, hogy szóltál. Javítottam a jóslatokon.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #483 Dátum: 2010. Július 02. - 09:33:47 » |
|
Sassszem Fiam! Valóban elnéztem, köszi, hogy szóltál. Javítottam a jóslatokon. Ezek szerint kiesnek a németek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #484 Dátum: 2010. Július 02. - 15:07:15 » |
|
Remélem a Hollandok nyernek!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #485 Dátum: 2010. Július 02. - 16:28:22 » |
|
2-1 Hollandiának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 02. - 17:00:14 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #486 Dátum: 2010. Július 02. - 17:35:32 » |
|
2-1 Hollandiának. Kérdés, hogy mi volt inkább, hogy a hollandok nyertek-e, vagy a brazílok vesztettek-e? Mert mindkettő igaz, szerintem. Azt hiszem Dungát nem pezsgővel várják haza, hanem mással. Most jött ki, hogy azért Ronaldinho, Pato góljai, passzai csak hiányoztak, és Kaká sem volt az igazi, nem is beszélve a kezező Louis Fabianoról. Kérdés még Maradonna esete, ha kiesnének, ott meg nagyon hiányzik Cambiasso, és Zanetti. Mindenesetre még van Interes a mezőnyben, hogy még világbajnoka is lehessen. Hajrá Argentína!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #487 Dátum: 2010. Július 02. - 17:46:03 » |
|
Holland - Spanyol döntő?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #488 Dátum: 2010. Július 02. - 18:35:32 » |
|
Holland - Spanyol döntő? Legyen inkább Argentin-Holland döntő és végre nyerjenek vb-t a hollandok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #489 Dátum: 2010. Július 02. - 18:46:49 » |
|
Szerintem csak azért nyertek a Hollandok, mert égész nap narancssárga rövidnadrágban voltam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #490 Dátum: 2010. Július 02. - 19:07:40 » |
|
Mostani meccsen Ghánának szurkolok!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #491 Dátum: 2010. Július 02. - 19:30:55 » |
|
Mostani meccsen Ghánának szurkolok! Én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #492 Dátum: 2010. Július 02. - 20:35:06 » |
|
Mostani meccsen Ghánának szurkolok! Én is. Az Interes Muntari góljával vezetnek is 1:0-ra az első félidőben. Az Interes Snejder góljaival győzött Hollandia, igaz az Interes védők ellen...(Julio Cesar, Maicon, Lucio) De holnap az argentin Interesek meg még megverhetik a németeket. (Samuel, Milito, és volt Interes Burdisso)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #493 Dátum: 2010. Július 02. - 21:09:15 » |
|
Mostani meccsen Ghánának szurkolok! Én is. Az Interes Muntari góljával vezetnek is 1:0-ra az első félidőben. Az Interes Snejder góljaival győzött Hollandia, igaz az Interes védők ellen...(Julio Cesar, Maicon, Lucio) De holnap az argentin Interesek meg még megverhetik a németeket. (Samuel, Milito, és volt Interes Burdisso) Igen , Ghána nyer és megérdemli! Most jut eszembe ezek szerint mindenki interes aki számít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #494 Dátum: 2010. Július 02. - 22:25:42 » |
|
Mostani meccsen Ghánának szurkolok! Én is. Az Interes Muntari góljával vezetnek is 1:0-ra az első félidőben. Az Interes Snejder góljaival győzött Hollandia, igaz az Interes védők ellen...(Julio Cesar, Maicon, Lucio) De holnap az argentin Interesek meg még megverhetik a németeket. (Samuel, Milito, és volt Interes Burdisso) Igen , Ghána nyer és megérdemli! Most jut eszembe ezek szerint mindenki interes aki számít? Nem, csak a megtévedtek... Én például Barcelona szimpatizáns vagyok. Meg Arsenal.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|