WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #450 Dátum: 2010. Június 21. - 15:18:25 » |
|
a portugálok viszont végre fociztak
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #451 Dátum: 2010. Június 21. - 16:03:54 » |
|
a portugálok viszont végre fociztak
Nyilván antikommunisták. Most már kíváncsi vagyok, hogy a csapatból hányan kérnek menedékjogot, mert lefogadom, hazafelé lesz üres hely a gépen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #452 Dátum: 2010. Június 24. - 16:33:56 » |
|
Most estek ki az olaszok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #453 Dátum: 2010. Június 24. - 17:11:21 » |
|
Most estek ki az olaszok. A nagy arcúak pofára estek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #454 Dátum: 2010. Június 24. - 17:28:31 » |
|
Most estek ki az olaszok. Mert senki nem szólt nekik, hogy már 80 perce megy a meccs! Addig csak melegítettek, aztán meg kiderült, nem akkor kell kezdeni focizni, amikor már az ellenfél több góllal vezet. Európa szégyene a francia, és az olasz csapat, a milliárdos focistáival. El kéne ott is gondolkodni, hogy valami nem stimmel a profi világban. Nem sok múlott az angolok kiesésén is, még a spanyolok is veszélyben vannak. Hajrá Dél Amerika! Argentina, Brazilia, Paraguay, Urugvay, Mexikó, Chile (?), + USA, nem véletlen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #455 Dátum: 2010. Június 24. - 17:49:32 » |
|
Most estek ki az olaszok. Mert senki nem szólt nekik, hogy már 80 perce megy a meccs! Addig csak melegítettek, aztán meg kiderült, nem akkor kell kezdeni focizni, amikor már az ellenfél több góllal vezet. Európa szégyene a francia, és az olasz csapat, a milliárdos focistáival. El kéne ott is gondolkodni, hogy valami nem stimmel a profi világban. Nem sok múlott az angolok kiesésén is, még a spanyolok is veszélyben vannak. Hajrá Dél Amerika! Argentina, Brazilia, Paraguay, Urugvay, Mexikó, Chile (?), + USA, nem véletlen! Hát igen. A meccs vége nagyon izgalmas volt, egyébként az olaszok 80 percig tényleg csak nézték a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #456 Dátum: 2010. Június 24. - 19:16:51 » |
|
Mindjárt kezdődnek a meccsek, remélem jók lesznek (na és nyernek az európaiak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #457 Dátum: 2010. Június 24. - 19:24:39 » |
|
Mindjárt kezdődnek a meccsek, remélem jók lesznek (na és nyernek az európaiak) Már mint: Dánia, és Hollandia, vagy Portugália. Mivel hosszú évtizedek óta olasz mániás vagyok, így most nem vagyok boldog, de elismerem, hogy gyengék voltak, jogosan buktak ki. Most marad azért még szimpi csapatom: Argentína, Uruguay, Paraguay, Mexikó, Brazília, és remélem Ghána továbbjut az amcsikon, mert szépen fociztak. Most pedig Dánia vs Japán ki ki meccs! Hajrá Dánia! Bár autókban a japánokat szeretem. A koreaiak után persze csak!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 24. - 19:26:11 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #458 Dátum: 2010. Június 25. - 12:14:29 » |
|
Mindjárt kezdődnek a meccsek, remélem jók lesznek (na és nyernek az európaiak) Már mint: Dánia, és Hollandia, vagy Portugália. Mivel hosszú évtizedek óta olasz mániás vagyok, így most nem vagyok boldog, de elismerem, hogy gyengék voltak, jogosan buktak ki. Most marad azért még szimpi csapatom: Argentína, Uruguay, Paraguay, Mexikó, Brazília, és remélem Ghána továbbjut az amcsikon, mert szépen fociztak. Most pedig Dánia vs Japán ki ki meccs! Hajrá Dánia! Bár autókban a japánokat szeretem. A koreaiak után persze csak! Hát, ahogy olvasom már Japánba is lehet menni focit tanulni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #459 Dátum: 2010. Június 25. - 23:15:19 » |
|
Spanyolország továbbjutott. Szuper.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #460 Dátum: 2010. Június 26. - 13:59:31 » |
|
Uruguay vs Dél Korea 2:1! USA vs Ghana 1:2! Hollandia vs Szlovákia 2:1! Brazília vs Chile 3:0! Az egyik ágon, mig a másikon: Argentína vs Mexikó 3:1! Németország vs Anglia 4:1! Paraguay vs Japán 0:0! 11-esekkel Paraguay! Spanyolország vs Portugália 1:0!
Továbbjutóknak tippelem: Uruguay, USA, Hollandia, Brazília, Argentína, Németország, Paraguay, Spanyolország csapatait. Utána újból tippelek... USA volt a tippem, de örülök Ghána továbbjutásának! A többi eddig stimmel...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 30. - 15:19:33 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #461 Dátum: 2010. Június 26. - 17:07:45 » |
|
Uruguay vs Dél Korea USA vs Ghana Hollandia vs Szlovákia Brazília vs Chile Az egyik ágon, mig a másikon: Argentína vs Mexikó Németország vs Anglia Paraguay vs Japán Spanyolország vs Portugália
Továbbjutóknak tippelem: Uruguay, USA, Hollandia, Brazília, Argentína, Németország, Paraguay, Spanyolország csapatait. Utána újból tippelek...
Én is majdnem ugyan ezt tippelen. Csak nálam USA helyett Ghána, Németek helyett Anglia a továbbjutó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #463 Dátum: 2010. Június 27. - 15:01:56 » |
|
Akkor akár egy házi fogadó bajnokságot is rendezhetnénk szavazás formájában és még tét sem kell. Akkor én már tippelnék is, most kezdődik az Angol Német, én az Angoloknak szurkolok de sajnos úgy néz ki hogy a Németek nyernek! Tippek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #464 Dátum: 2010. Június 27. - 15:50:56 » |
|
Akkor akár egy házi fogadó bajnokságot is rendezhetnénk szavazás formájában és még tét sem kell. Akkor én már tippelnék is, most kezdődik az Angol Német, én az Angoloknak szurkolok de sajnos úgy néz ki hogy a Németek nyernek! Tippek? Mivel a foci az egy olyan jatek, amit ket csapat jatszik es mindig a nemetek nyernek... (Garry Lineker)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|