Zoltán
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2010. Június 11. - 18:41:09 » |
|
Olaszországnak drukkolok első sorban, utána Argentínának. Ellen drukkolok Franciaországnak. A többi európainak meg akkor, ha mással játszanak. Ja, és egyénileg az Interes játékosoknak, mert vannak ott néhányan. Meg azoknak akikre fogadtam az IWIW-es játékon, hogy nyerjek legalább ott. Jani, szuper TV-t vegyél, most van bőven választék! Cap! Milyen hajón utazol, ahol még TV sincs? Motorja van, vagy eveznetek kell?
Részemről is az Olaszoknak, meg még eldöntöm kire fogok fogadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2010. Június 11. - 18:47:55 » |
|
Spanyolország és Argentína.
Kettő nem lehet világbajnok. Azt kérdezted, kinek szurkolok, nem azt, hogy ki lesz a világbajnok.... Kapitány! Ha van indapass-od, akkor élőben tudod nézni neten. Ha nincs, regisztrálj. Remélem tudtam segíteni http://inda.blog.hu/2010/06/09/foci_vb_eloben_az_indexen_1Itt is lehet élőben nézni. http://www.hirado.hu/Rovatok/Sport.aspx
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2010. Június 11. - 19:48:31 » |
|
Kettő nem lehet világbajnok. Azt kérdezted, kinek szurkolok, nem azt, hogy ki lesz a világbajnok.... Kapitány! Ha van indapass-od, akkor élőben tudod nézni neten. Ha nincs, regisztrálj. Remélem tudtam segíteni http://inda.blog.hu/2010/06/09/foci_vb_eloben_az_indexen_1Sajnos nem, mert csak magyar IP címről münködik.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2010. Június 11. - 19:51:51 » |
|
Az a vicces ebben az olasz csapatban, hogy az Intertől senki nincs benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2010. Június 11. - 19:54:19 » |
|
Én azt sem tudom kik játszanak az olasz válogatottban, de mindig nekik szurkoltam, így most is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2010. Június 11. - 19:55:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2010. Június 11. - 20:13:58 » |
|
Kettő nem lehet világbajnok. Azt kérdezted, kinek szurkolok, nem azt, hogy ki lesz a világbajnok.... Kapitány! Ha van indapass-od, akkor élőben tudod nézni neten. Ha nincs, regisztrálj. Remélem tudtam segíteni http://inda.blog.hu/2010/06/09/foci_vb_eloben_az_indexen_1Sajnos nem, mert csak magyar IP címről münködik. Sajnálom. Gondolom majdnem minden hasonló oldallal ez lesz a gond. Próbálj meg valami "helyi" oldalt keresni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2010. Június 11. - 20:50:11 » |
|
De bezzeg van a brazilban, argentinban, hollandban, kameruniban, mert az Inter a világ válogatott! Tudom, fiam, Te nem szereted őket, de én igen, 45 éve!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2010. Június 12. - 11:51:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2010. Június 12. - 11:56:51 » |
|
én holland, spanyol, argentín, mexikói, esetleg az angol és amerikai csapatra kíváncsi leszek. viszont lesznek itt finom háborúk a portugál-brazil, vagy az angol-usa meccsen
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2010. Június 12. - 11:58:57 » |
|
F1 időmérő 22óra után felvételről. Mamájukkal szórakoznának inkább!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2010. Június 12. - 12:04:54 » |
|
F1 időmérő 22óra után felvételről. Mamájukkal szórakoznának inkább! Hát jah. Majd én is ORF1-en fogom nézni...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2010. Június 12. - 22:12:00 » |
|
Ezt a potyát, amit Green beszedett. Anglia zokog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2010. Június 13. - 00:22:38 » |
|
Benne van a játékban a kapuspotya, megesik... én is kapus vagyok, nincs ettől ****abb érzés, pláne ilyen nagy világeseményen. Anglia és az USA simán tovább fog lépni. az USA hatalmasat fejlődött taktikailag az emúlt 10 évben, Anglia meg csak simán jobb csapat, hogy kiessenek. A Brazilok játékára nagyon kíváncsi leszek, mert ők meg amilyen jók voltak, annyira gyengének érzem őket... kiderül:) a Java még hátra van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2010. Június 13. - 00:27:59 » |
|
Benne van a játékban a kapuspotya, megesik... én is kapus vagyok, nincs ettől ****abb érzés, pláne ilyen nagy világeseményen. Anglia és az USA simán tovább fog lépni. az USA hatalmasat fejlődött taktikailag az emúlt 10 évben, Anglia meg csak simán jobb csapat, hogy kiessenek. A Brazilok játékára nagyon kíváncsi leszek, mert ők meg amilyen jók voltak, annyira gyengének érzem őket... kiderül:) a Java még hátra van Ptya. Persze, a jatek resze, meg ezek a modern lasztik, hat fene tudja. Nem gyere be nekem. Azert megjegyzem, anno a XXXX serduloben az ilyenek elkerulesere kulon gyakorlatok voltak. Napi szinten. En szerencsere soha nem kerultem ilyen helyzetbe, meg akkor is volt modom belekapni a lasztiba, amikor gorongyon, fucsomon pattant fel. De ilyen melenyulok- kiperdul a kezembol dolgot soha. Labdabiztosnak kell lenni. Mindig. Egyebkent az angliusok tradicionalisan gyengek kapusposzton. Meg Shilton idejeben is azok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|