Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 10:31:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134807 alkalommal)
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #375 Dátum: 2010. Május 21. - 13:06:21 »

Valaki esetleg felvette a hétvégi F1 futamot?
Sajna nem tudtam nézni, és elfelejtettem beállítani a videót.
Ráadásul sehol nem találtam megnézési/letöltési lehetőséget.
Miért nem lehet ezt visszanézni sehol?? He

Ha van tárhelyed vhol regisztrálva feltöltöm neked rá kb: 1.5 gb helyre van szükség.
Kösz, közben már felrakta vki az egyik torrent oldalra. Mosolyog
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #376 Dátum: 2010. Május 23. - 18:07:55 »

Nos, akik cikizték az Intert, hát gondolom nehéz nem elfogadni, hogy kiverték az orosz, az angol, a spanyol bajnokot, majd a döntőben a német bajnokot. Szóval ez nem semmi, Murinho, és csapata tudta, mit kell tenni adott csapat ellen, és végre is hajtotta.

Gyengébbek kedvéért:

Az Inter idei produkciója:

Olaszország kupagyőztese, a döntőben Rómában győzött az AS Roma ellen 1:0-ra Milito góljával!
Olaszország bajnoka, az utolsó fordulóban Milito góljával nyertek, így megnyerték a bajnokságot.
Európa Bajnokok Ligája győztes, mint fentebb említettem kiket vertek ki a kieséses meccseken, majd a döntőben 2:0-ra nyertek a Bayern ellen, Milito góljaival!
Aki látta a meccset, nem volt kétség affelől, hogy ki a jobb, Milito még adott majdnem két gólpasszt, de sajnos Seijder, és Pandev elpuskázták, de sebaj, így is nyertek.

Weres barátom már megemlítette, hogy a bajorok reszkessenek Militotól, nem hallgattak rá, és meg is itták a keserű méregpohár tartalmát. Hajrá Inter!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #377 Dátum: 2010. Május 23. - 19:05:22 »

Jó sokáig ünnepeltél Apa!  Vigyorog

Azért az igazsághoz híven:

Az Inter, bár BL-t nyert, amiért minden elismerésem és kalaplengetés, messze nem Európa legjobb csapata.

A döntőben egy olyan Bayernt győzött le, amely hihetetlen disznó mázlival jutott el a döntőig, nem kis meglepetésre. A legyőzés módja meg, hát bizony... antifutball. Fent van a pályán 4!!!! csatár és bekkelnek. 31%- os labdabirtoklási arány? 4 kapuralövés?

Sajnos olyan unalmas volt a meccs, hogy bealudtam rajta. Háromszor is.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #378 Dátum: 2010. Május 23. - 19:20:26 »

Jó sokáig ünnepeltél Apa!  Vigyorog

Azért az igazsághoz híven:

Az Inter, bár BL-t nyert, amiért minden elismerésem és kalaplengetés, messze nem Európa legjobb csapata.

A döntőben egy olyan Bayernt győzött le, amely hihetetlen disznó mázlival jutott el a döntőig, nem kis meglepetésre. A legyőzés módja meg, hát bizony... antifutball. Fent van a pályán 4!!!! csatár és bekkelnek. 31%- os labdabirtoklási arány? 4 kapuralövés?

Sajnos olyan unalmas volt a meccs, hogy bealudtam rajta. Háromszor is.
Tudod Fiam ezt a sportot gólokra játszák, és az nyer, aki többet rúg az ellenfelénél. Nos, mivel ez nem pontozásos sport, ezért a győztes az aki mint említettem több gólt lő az ellenfelénél, és ez úgy sikerült, hogy ezzel a szabállyal nyertek a CSzKA, a Chelsea, a Barcelona, és most a Bayern ellen. Lehet, hogy az ellenfél kétharmados labdatartást ért el, de ebből kevesebb gólt rúgott, mint az Inter, és ez a vesztüket okozta. A bayern valóban szerencsés volt, hogy eljutott idáig, de azért ők is kiverték a Lyont, és a Manchestert, ami mázlival is szép dolog. 3:0-ra vezetett a MU, miért kaptak még két gólt, vagy védekeztek volna jobban, vagy rúgtak volna még gólt, de egyiket sem tették meg, kiestek. Mindamellett emlékszem olyanra is, amikor piszok nagy szerencsével ők nyertek a döntőben pont a Bayern ellen. A szerencse forgandó.
Ahol a győzelem a fontos, ott ne várd, hogy gála- meccshez hasonlókat produkáljanak a csapatok. A Barca sem remekelt az Inter 10 emberével szemben a világ legjobb támadóival sem, nagyon keservesen nyertek 1:0-ra, és kiállítás sem volt jogos, ha megnézted az utólagosan feltett videót a szinés- játékosról. Ennyi. Nyert a nyerő csapat! Ez volt a céljuk, nem, hogy cirkuszt lássanak az emberek. Amúgy meg szerintem nem volt olyan nagyon rossz meccs, volt rosszabb döntő már többször is.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #379 Dátum: 2010. Május 24. - 18:48:28 »

Tudod Apa, a focit játszák gólra. Nem is ez a baj, az nyer, aki több gólt lő.
Csak ha ezt 10 emberrel védekezve, az antifutball (vagy bekkelés, kinek mi tetszik) magasiskoláját bemutatva teszik, hát az bizony unalmas. Legalább is nekkem, a semleges nézőnek.

Lehet, hogy az Inter megnyerte az olasz bajnokságot és kupát, de szerintem a Setie A nincs Európa három legjobb bajnoksága közőtt. Az Inter pl. nem lenne az első hatban a La Liga- ban.
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #380 Dátum: 2010. Május 24. - 18:54:47 »

Ne vitázzatok már! Kacsint
Hajrá Honvéd!!! Csak a Kispest!!! Vigyorog Vigyorog
Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #381 Dátum: 2010. Május 24. - 18:57:30 »

Nincs itt vita. Apa fanatikus Inter drukker. Nekem meg más a véleményem.
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #382 Dátum: 2010. Május 24. - 19:03:12 »

Tudod Apa, a focit játszák gólra. Nem is ez a baj, az nyer, aki több gólt lő.
Csak ha ezt 10 emberrel védekezve, az antifutball (vagy bekkelés, kinek mi tetszik) magasiskoláját bemutatva teszik, hát az bizony unalmas. Legalább is nekkem, a semleges nézőnek.

Lehet, hogy az Inter megnyerte az olasz bajnokságot és kupát, de szerintem a Setie A nincs Európa három legjobb bajnoksága közőtt. Az Inter pl. nem lenne az első hatban a La Liga- ban.
De fel kell, hogy elevenítsem Neked, hogy kiverte az olasz bajnokságnál többre tartott bajnokságok legjobbját az angol, az orosz, a spanyol, és a német bajnokot! Lehet, hogy nem a leg látványosabban játszó csapat az Inter, de a legjobban taktikázó, és győzelemre törő, ami gondolom, nem kétséges. A Te általad nagyra becsült Barcelona csak vergődött, hiába voltak ott nagy játékmesterek, nincs tiltva, hogy hagyni kell játszani a világsztárokat. Mindenki azt tudja megtenni, amit hagynak neki. Nos, nem hagyták őket, ez volt, más hagyta, volt látvány, és kiestek. Itt nem hagyták, ráadásul azt hiszem a Moszkvát, Chelseat kétszer is legyőzték, igaz a Barcelonát csak egyszer, de a gólokban többet rúgtak, ami a lényeg, ja és a Bayern is csak egyszer verték, de az a döntőben volt, semleges pályán. Gólt csak a Barcelonától kaptak 1-1-et mindkét meccsen, az utóbbin, idegenben 60 percen keresztül csak 10-en voltak, Busquets Oscar díjas alakítása miatt, naná, hogy védekezni kellet a világ legjobb gól szerzői ellen, majdnem teljes sikerrel, ami persze hozzá tartozik ehhez a sporthoz. Ezért van a kapus is, hogy kevesebb gól legyen, ez így van kitalálva. De sebaj, Te Barcelona fan vagy, én Interes, de azért még szerethetjük egymást- gondolom továbbra is. Csaba Juventus, Tomi Milan drukker, de együtt lakunk.

Inkább örülj velem együtt, jól esne! Én nem utálom a Barcát, de egymás ellen az Internek drukkolok természetesen. Tavaly a döntőben nekik drukkoltam- nyertek is! Így megbékélhetsz végre. Messi az egyik kedvencem! Kacsint Vigyorog Most befejeztem ezt a témát, jövőre folytathatjuk... Kacsint Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 24. - 19:06:58 írta ladigidy » Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #383 Dátum: 2010. Május 24. - 19:07:15 »

Tudod az a baj, hogy én amíg szét nem rúgták a térdemet, belülről tapasztaltam: rohadt nehéz egy bekkelő csapat ellen játszani.
Márpedig az Inter csak ezt játsza, játszotta. Azt viszont tökéletesen. Ebben tényleg jók voltak.
Viszont változatlanul áll a véleményem: idén nem Európa két legjobb klubcsapata játszotta a döntőt.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #384 Dátum: 2010. Június 05. - 16:31:12 »

Holland- Magyar 6-1. No comment...
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #385 Dátum: 2010. Június 05. - 19:40:20 »

Kiss Norbit szárnyai alá vette a Zengő (még mindíg nem értem miért csak most...) Indult a SEAT Spanyol bajnokságában. Első futamban 9-ik, másodikban 4-ik lett Élete első ilyen versenyén Mosolyog

http://www.zengodensionteam.com/hu/kosz_hogy_eljottel_mondta_a_csapatfonok

Gondolom a WTCC-be nem fog bekerülni, mivel Zengő nem akar konkurenciát állítani a másik Norbinak Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #386 Dátum: 2010. Június 05. - 20:09:59 »

Már miért ne kerülne? Ha tehetséges? Így legalább majd talán egyszer a két Norbi áll majd a dobogók legfelső fokán.  Kacsint
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #387 Dátum: 2010. Június 05. - 20:14:29 »

Már miért ne kerülne? Ha tehetséges? Így legalább majd talán egyszer a két Norbi áll majd a dobogók legfelső fokán.  Kacsint
Álltak már, csak a Magyar SEAT-ban... Kiss Norbi lett a bajnok Kacsint
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #388 Dátum: 2010. Június 05. - 20:19:59 »

Naugye. Hát WTCC- ben csak jobban mutatnak majd.  Vigyorog
Naplózva

Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #389 Dátum: 2010. Június 05. - 20:22:24 »

Naugye. Hát WTCC- ben csak jobban mutatnak majd.  Vigyorog
Jah, aztán úgy járnak, mint a Vettel Webber Vigyorog
http://www.youtube.com/watch?v=6Fi-OylU_x0
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 58   Fel

Ugrás: