Döme
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2010. Május 12. - 21:35:15 » |
|
Igen, elég jó hétvége volt Chelsea Champions!!! Remélem, azért nézitek Geráékat! Hosszabbítás következik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2010. Május 13. - 13:26:24 » |
|
Remélem, azért nézitek Geráékat! Hosszabbítás következik!
nagyon jól játszott Gerzson, gratula az esüstért!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2010. Május 13. - 14:32:30 » |
|
nagyon jól játszott Gerzson, gratula az esüstért! Így is fel lehet fogni... Én aranyat szerettem volna neki, sajnálom. Nagyon kemény meccs volt, mintha az életükért küzdöttek volna! Le a kalappal mindkét csapat előtt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2010. Május 13. - 21:36:39 » |
|
nagyon jól játszott Gerzson, gratula az esüstért! Így is fel lehet fogni... Én aranyat szerettem volna neki, sajnálom. Nagyon kemény meccs volt, mintha az életükért küzdöttek volna! Le a kalappal mindkét csapat előtt! Hát nem? A győzelem nem minden, de a vereség egy nagy semmi!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2010. Május 16. - 12:54:44 » |
|
Kezd az F1 Jó szurkolást
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2010. Május 16. - 15:02:20 » |
|
Kezd az F1 Jó szurkolást M.WEBBER S.FETTEL R.KUBICA
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2010. Május 16. - 16:00:13 » |
|
Olaszországban mindent vitt az INTER! Megnyerte az olasz kupát a Rómát verte a döntőben, Milito góljával, majd ma bebiztosította a bajnoki aranyát is, mert Milito goljával nyertek a Siena ellen, és így bajnokok is! Most még jön a Bayern elleni BL döntő, és Murinho triplázhat, ha nyernek itt is. Kemény évet zártak már eddig is, a koronát még feltehetik Európa Legjobbjaként is. Kiverték a CzSzKA Moszkvát, a Chelseat, és a Barcelonát, már ez is komoly fegyvertény. (Orosz, angol, spanyol bajnokot!) Forza Inter!
Ja, hogy a Cap fiam is boldog legyen: spanyol bajnok: BARCELONA!
Meg Dani is: angol bajnok a: CHELSEA! De mindkettőt kiverte az olasz bajnok az: INTER!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 16. - 19:53:22 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2010. Május 16. - 19:51:09 » |
|
Bajnok a Barca! Teljesen megérdemelten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2010. Május 17. - 10:54:59 » |
|
Most szombaton, 22.-én Madridban lesz a BL döntő: Bayern München vs Internazionale Milánó
Este 20:15-től a TV2 közvetíti, azt hiszem ott lesz a helyem, és még sok másnak is, kivéve a Kapitányt, mert őt nem érdekli.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2010. Május 17. - 16:00:41 » |
|
Gratula az Internek, Barcának és Benficának. Remélem rettegnek a bajorok Militotól!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2010. Május 17. - 20:40:35 » |
|
Most szombaton, 22.-én Madridban lesz a BL döntő: Bayern München vs Internazionale Milánó
Este 20:15-től a TV2 közvetíti, azt hiszem ott lesz a helyem, és még sok másnak is, kivéve a Kapitányt, mert őt nem érdekli.
És mivel éppen Vászolyról fogok hazafelé tartani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2010. Május 18. - 10:25:02 » |
|
Valaki esetleg felvette a hétvégi F1 futamot? Sajna nem tudtam nézni, és elfelejtettem beállítani a videót. Ráadásul sehol nem találtam megnézési/letöltési lehetőséget. Miért nem lehet ezt visszanézni sehol??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2010. Május 18. - 12:53:36 » |
|
Valaki esetleg felvette a hétvégi F1 futamot? Sajna nem tudtam nézni, és elfelejtettem beállítani a videót. Ráadásul sehol nem találtam megnézési/letöltési lehetőséget. Miért nem lehet ezt visszanézni sehol?? Ha van tárhelyed vhol regisztrálva feltöltöm neked rá kb: 1.5 gb helyre van szükség.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2010. Május 18. - 15:41:31 » |
|
És mivel éppen Vászolyról fogok hazafelé tartani. Illetve iratok hiányában szobafogság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2010. Május 19. - 06:33:50 » |
|
Valaki esetleg felvette a hétvégi F1 futamot? Sajna nem tudtam nézni, és elfelejtettem beállítani a videót. Ráadásul sehol nem találtam megnézési/letöltési lehetőséget. Miért nem lehet ezt visszanézni sehol?? Ha van tárhelyed vhol regisztrálva feltöltöm neked rá kb: 1.5 gb helyre van szükség. dvix-re átkonvertálva 700mb és a www.data.hu -ra feltudod rakni 99mb rar csomikban.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|