Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 08:25:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134746 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #330 Dátum: 2010. április 02. - 17:30:41 »

Holnap 13:45-től lesz az év rangadója az E2-n Vigyorog MU-Chelsea
Aki csak teheti, nézze!!! Vigyorog
De aztán ne sírj nekünk! Barba- papa pótolja a Rooneyt. Tomi fiam M.U. drukker, majd elbeszélgethettek a meccsről...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Dani
Teljes tag

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #331 Dátum: 2010. április 03. - 22:43:31 »

Holnap 13:45-től lesz az év rangadója az E2-n Vigyorog MU-Chelsea
Aki csak teheti, nézze!!! Vigyorog
De aztán ne sírj nekünk! Barba- papa pótolja a Rooneyt. Tomi fiam M.U. drukker, majd elbeszélgethettek a meccsről...

MU 1:2 Chelsea IGEN!!! Vigyorog
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #332 Dátum: 2010. április 06. - 19:41:14 »

Az Internazionale kétszer 1:0-ra legyőzve a CSZKA Moszkvát, bejutott a négy közé! Az ellenfele a Barcelona vs Arsenal tovább jutója lesz. Ez a meccs mindjárt kezdődik, 2:2-re állnak, és most a Barca játszik otthon. Sanszos a, hogy Barca vs Inter elődöntő lesz.
Bordeaux vs Lyon 1:3-ról indul, míg a Manchester vs Bayern 1:2-ről indul holnap. Ezek győztesei játszanak a döntőbe jutásért. Itt már nincs gyenge csapat.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #333 Dátum: 2010. április 07. - 13:52:48 »

Az egyik ágon Barca - Inter ez már eldőlt. Remélem WERES csapata megszorítja ezeket a *** Katalánokat...
Ez a Manchester verhető. Nincsenek jó formában és Rooney nélkül nullák. Ha a Bayorok nem használják ezt ki, akkor meg is érdemlik.
A Lyon szerintem már gyakorlatilag továbbjutott, innen nem fog felállni a Bordeaux!
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #334 Dátum: 2010. április 07. - 15:01:11 »

Az egyik ágon Barca - Inter ez már eldőlt. Remélem WERES csapata megszorítja ezeket a *** Katalánokat...

mind a 2 a csapatom, sőt az arsenal is  Vigyorog, bár őket csúnyán lefocizták tegnap  Kacsint
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #335 Dátum: 2010. április 07. - 15:41:17 »

Jah, hogy te ilyen univerzális mindenevő vagy? Azt hittem fanatikus Inter drukker
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #336 Dátum: 2010. április 07. - 19:49:57 »

Azért én nem vennék mérget ara, hogy a Bayern tovább megy. 2 perc után 1-0 a Unitednek.
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #337 Dátum: 2010. április 07. - 19:53:55 »

Azért én nem vennék mérget ara, hogy a Bayern tovább megy. 2 perc után 1-0 a Unitednek.

2-0  Mosolyog
Naplózva
Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #338 Dátum: 2010. április 07. - 21:42:35 »

Ahogy mondtam, ez a Manchester verhető és Rooney nélkül nullák!
A Bayern megérdemelten jutott az elődöntőbe, ellenfele a Lyon lesz.

Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #339 Dátum: 2010. április 29. - 13:59:02 »

Nos kedves cartársak, lehet örülni velem, és Weressel, szomorkodni a többiekkel, mert a BL fináléja a következő lesz:

INTERNAZIONALE MILANO vs BAYERN MÜNCHEN !!!
Jose Murinho a világ trénere, fantasztikus forma! Talán még a Fradiból is tudna élcsapatot csinálni idehaza... Kacsint Vigyorog
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #340 Dátum: 2010. április 29. - 14:32:57 »

Nos kedves cartársak, lehet örülni velem, és Weressel, szomorkodni a többiekkel, mert a BL fináléja a következő lesz:

INTERNAZIONALE MILANO vs BAYERN MÜNCHEN !!!
Jose Murinho a világ trénere, fantasztikus forma! Talán még a Fradiból is tudna élcsapatot csinálni idehaza... Kacsint Vigyorog
utálom a németek, kivéve a csajokat, akik hozzák ki a 3 literes búzasert  Vigyorog
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #341 Dátum: 2010. április 29. - 15:55:56 »

Hát, az olasz antifutball megint szerencsés volt. Gyenge csapatok, gyenge döntője következik. Érdektelen. Én így látom.

Amúgy az Inter a kiállítás ellenére nem csekély játékvezetői támogatást kapott a két mérkőzés során.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #342 Dátum: 2010. április 29. - 16:41:37 »

Hát, az olasz antifutball megint szerencsés volt. Gyenge csapatok, gyenge döntője következik. Érdektelen. Én így látom.

Amúgy az Inter a kiállítás ellenére nem csekély játékvezetői támogatást kapott a két mérkőzés során.
Miért is? Ha megnézed újra, és újra a videókat, az elsőn nem ért hozzá, sőt direkt vigyázott arra, hogy még bele se tudjon botolni a színész játékos, most pedig nézd meg, mit játszott el, a Sergio, közben többször kilesett a keze közül, hogy látja-e a bíró a súlyos szenvedését. Amúgy meg milyen csapat az, amelyik támad akkor eleve 10 ember ellen, és még sérülten fekszik abból is egy játékos a földön. Ilyenkor a sportszerű csapat játékosai kirúgják a labdát a pályáról, amit persze vissza is kapnak rögtön. E helyett ők veszettül támadtak. Volt ilyenre példa a holland vs portugál meccsen, anno, ahol sárga, és piros lapok repkedtek a levegőben. Hiába a nagy pénz, elveszi a sport varázsát. Sok focista kiérdemelné az Oscart, és persze rögtön utána a csodálatos gyógyulás sem semmi, az előbbi hullajelölt fut, mint a nyúl. Jaj, inkább, mint a gepárd.
Naplózva

Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #343 Dátum: 2010. április 29. - 17:40:02 »

NO mák, NO Bíró, NO Barca!

Kijárt nekik! Évek óta hatalmas bírói segítséggel és sorozatos mák - szériával vannak a BL élvonalában. Ha a bíró nem fúj nekik, a kapufáról nem be, hanem ki pattan a labda meg vannak halva. A tegnapi meccsen is megkaptak egy teljesen szabálytalan gólt. Nevetséges ez az egész Katalán csűrhe, most legalább vissza szállnak a földre. Az Inter megérdemelten jutott tovább, ahogy ellenünk, úgy a Barca ellen is. Mourinho a világ legjobb edzője és taktikusa, ezt már nálunk is számtalanszor bizonyította. Ha a Barcánál valahogy nem úgy történik, ahogy azt ők szeretnék, ha valami nem úgy van, hogy nekik kedvezzen, a félelmetes mentenösszehugyozommagamtámadósorral bíró Messiéktől, ha egy kicsit is taktikusan kéne focizni, nem csak "bohóckodni" nah az nem megy nekik. Nagyon örülök, hogy végre azt kapták, amit megérdemeltek! Az Internek meg már régóta kijár egy BL döntő, most  megkapták, remélem élnek vele!
Azt a csapatot meg senki ne nevezze anticsapatnak, amelyik gyakorlatilag lazán búcsúztatta az idei kiírásból a világ talán két legjobb csapatát. Több gólt lőttek, mint az ellenfél. A focit meg gólra játszák.
Az Inter játékvezetői támogatást kapott? Kitől? Mikor?
A Barca lőtt két szabálytalan gólt, abból az egyiket megadták, ilkletve a meccs elején, a teljes mérkőzést befojásoló pirs lap is az Intert támogatta ugye?
Olvasgattam a nyilatkozatokat Barca részről, félelmetesen gusztstalanok, játékostól, szurkolóstól együtt, úgy ahogy vannak!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #344 Dátum: 2010. április 29. - 19:49:11 »

Dani!

Én sem londoni bunkóztam a Chelsea- t. Megkérlek Te se "katalán csűrhézz".

És elhiszem, hogy megbocsájthatatlan a tavalyi kudarcotok a Barca ellen, de akkor én is elismertem, hogy disznó szerencséjük volt.

Én az odavágón is számon kértem volna egy- két bírói döntés és most is. Amellett, hogy a tököm érti, mit keres Ibra a Barcában. Mert sok hasznára nincs a csapatnak, az biztos. És Guardiolat sem értettem, hogy a svédet erőlteti és Krikic vagy Henry kispadozik. Holott Ibráról hamar kiderült, hogy nem képes felnőni az elvárásokhoz.

Apa: ilyen színészkedésből mindkét oldalon volt éppen egyformán. Az persze fel sem merült benned, hogy az Inter játékosa azért feküdt, hogy a futó akciót megállítsa?
Az olaszok végigbekkelték a meccset. Szerencséjük volt, mert legalább egy büntetőt megúsztak.

Részemről a Bayern döntőbeli részvételét jogosnak tartom, kiverték a MU-t és esélyt sem adtak a Lyon- nak.

Ettől függetlenül nem Európa két legjobbja játszik a döntőben. Ezért számomra érdektelen mérkőzés lesz, meg sem nézem.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 58   Fel

Ugrás: