Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 06:26:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134688 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #300 Dátum: 2010. Március 09. - 20:24:58 »

Az autósportok iránt van-e itt érdeklődés? Konkrétan: Tervezi-e innen valaki, hogy az Eger rallyt megnézi?
Érdeklődés van....itt van pl. a mostani hétvége, amikor indul az idei F1 szezon!!! Érdekes év lesz! Aki picit nyomon követte az elmúlt hónapok sajtóanyagait, az érti mire gondolok!  Kacsint
Tényleg érdekes lesz. Én már alig várom. Na meg a keresztfiam is, mindig együtt nézzük. Mosolyog
Nem vagyok fanatikus, de ha lehet mindig megnézem (ha néha olyan időben van és fel bírok kelni akkor élőben) a futamokat. Nem gyűjtöm a relikviákat, sőt még élőben sem láttam futamot. Kb a magyar pálya indulása óta, de igazából akkor kezdtem megkedvelni, amikor Schumachernek elindult a pályája. Ronda náci feje van, de mint sportember...a tehetsége, elkötelezettsége, győzni akarása lenyűgöz. Talán az egyetlen pilóta, aki nem csak vezet és elégedetlenkedik, ha nem úgy szól a kocsi, ahogy kellene. Megmondja, mit, mennyit, hol kell állítani, hogy jó legyen. Még ha néha a szabályosság határait is feszegeti....ez verseny...nem udvariassági vetélkedő! Na és ahogyan a poraiból talpra állították a Ferrarit Ross Brawn-nal....
Na de ne merüljünk bele....jó év lesz ez még akkor is, ha csak mezőnyverseny lesz és közelébe sem kerül a dobogónak!
Számomra az F1 már nem ad olyan élményt, mint egykor. Még Senna idejében... AAAAAaz igen! Az utóbbi években azért többnyire meg van a szándék, de gyakran elalszok rajta. És én abba a csoportba tartozom, akik nem bírják a Palik féle közvetítést...

És a rally? Élőben, itthon? Az az igazi hajnalban kimegyünk, kinézzük a mi nézői pontunkat, kicsi tűz, bogrács, világdolgainak megeszmecserélése, fényképezés/videózás, csodálása az "apáááám, ez átverte a fizikát!" vagy lefitymálása az "így nagyanyám is menne!" típusú versenyzőknek, porontyok az erdőben bújócskáznak, este összepakolunk, holnap majd kipihenjük félére gondolok...
A rallyt is szeretem, a gépen is van Colin McRae régi változat amivel szoktam játszani. Viszont maximalista vagyok annyira, hogy inkább tv-ben nézzem a teljes szakaszokat és az összefoglalót, mintsem kimenjek és élőben egy 200 méteres szakaszon skubizzam a kocsikat. Dakar is bejön. Eleve jóban vagyok az autósportokkal.. Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #301 Dátum: 2010. Március 09. - 20:32:37 »

Az autósportok iránt van-e itt érdeklődés? Konkrétan: Tervezi-e innen valaki, hogy az Eger rallyt megnézi?
Érdeklődés van....itt van pl. a mostani hétvége, amikor indul az idei F1 szezon!!! Érdekes év lesz! Aki picit nyomon követte az elmúlt hónapok sajtóanyagait, az érti mire gondolok!  Kacsint
Tényleg érdekes lesz. Én már alig várom. Na meg a keresztfiam is, mindig együtt nézzük. Mosolyog
Nem vagyok fanatikus, de ha lehet mindig megnézem (ha néha olyan időben van és fel bírok kelni akkor élőben) a futamokat. Nem gyűjtöm a relikviákat, sőt még élőben sem láttam futamot. Kb a magyar pálya indulása óta, de igazából akkor kezdtem megkedvelni, amikor Schumachernek elindult a pályája. Ronda náci feje van, de mint sportember...a tehetsége, elkötelezettsége, győzni akarása lenyűgöz. Talán az egyetlen pilóta, aki nem csak vezet és elégedetlenkedik, ha nem úgy szól a kocsi, ahogy kellene. Megmondja, mit, mennyit, hol kell állítani, hogy jó legyen. Még ha néha a szabályosság határait is feszegeti....ez verseny...nem udvariassági vetélkedő! Na és ahogyan a poraiból talpra állították a Ferrarit Ross Brawn-nal....
Na de ne merüljünk bele....jó év lesz ez még akkor is, ha csak mezőnyverseny lesz és közelébe sem kerül a dobogónak!
Számomra az F1 már nem ad olyan élményt, mint egykor. Még Senna idejében... AAAAAaz igen! Az utóbbi években azért többnyire meg van a szándék, de gyakran elalszok rajta. És én abba a csoportba tartozom, akik nem bírják a Palik féle közvetítést...

És a rally? Élőben, itthon? Az az igazi hajnalban kimegyünk, kinézzük a mi nézői pontunkat, kicsi tűz, bogrács, világdolgainak megeszmecserélése, fényképezés/videózás, csodálása az "apáááám, ez átverte a fizikát!" vagy lefitymálása az "így nagyanyám is menne!" típusú versenyzőknek, porontyok az erdőben bújócskáznak, este összepakolunk, holnap majd kipihenjük félére gondolok...
A rallyt is szeretem, a gépen is van Colin McRae régi változat amivel szoktam játszani. Viszont maximalista vagyok annyira, hogy inkább tv-ben nézzem a teljes szakaszokat és az összefoglalót, mintsem kimenjek és élőben egy 200 méteres szakaszon skubizzam a kocsikat. Dakar is bejön. Eleve jóban vagyok az autósportokkal.. Vigyorog
Amikor még volt rallyfutam Esztergomban, mindig kint voltam a prológtól kezdve a célbafutásig (régi szép idők, akkor még Ferjáncz Attila is versenyzett, persze kértem tőle autogramot is). Ami autóval kapcsolatos sport mindig is érdekelt. Nagyon sokáig figyelemmel kisértem az Indycart meg az utódversenyeit is.
Naplózva
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #302 Dátum: 2010. Március 09. - 20:49:01 »

[/quote]
Én ezt nem maximalistának, hanem szoba rallystának hívom.  Mosolyog
Így csak az élmény és az információ töredékét kapod meg. (Hogy egy kis hasonlattal éljek: A politikusok sajtótájékoztatóin elhangzottak és a valóság kapcsolata...) Ma már a mobilok és sms-ek, laptopok és mobilinternet világában minden infóhoz hozzájutsz, amihez csak akarsz, + hangok, illatok, szines, baromiszélesvásznú, 3 dimenziós, amíg a tv-s összefoglalók csak azt mondanak el, és azt láttatják, amit a szponzor/támogató el akar mondani... (na jó, itt van ismétlés/lassítás) De pl. Dakar: Azt tudtad, hogy az idén Sainz azért nyerte meg, mert az arab srácnak - Al-Attiyah, ha jól írom a nevét - parancsba adta a vw, hogy nem előzheti meg az utolsó két napon?
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #303 Dátum: 2010. Március 09. - 23:01:49 »

Arsenal vs Porto 5:0! Továbbjutó 6:2-vel az angol
Fiorentina vs Bayern 3.2! Továbbjutó 4:4-el, de idegenben lőtt több góllal a német csapat.
Az Arsenal csodálatos volt, a Porto gyenge.
A másik meccset most felvételről löki a TV2.
Holnap Real  Madrid vs Lyon 0:1-ről
Manchester United vs AC Milan 3:2-ről
Nem rossz program...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #304 Dátum: 2010. Március 10. - 11:52:51 »

Én imádom, sőt a médiában is benne voltam. Konkrétan a Rallyheart.hu főszerkesztő-helyettese és fotósa voltam.
De most már az OB nem vonz, meg tele lett a t..k..m az MNASZ-el. Inkább RTE. Igaz, idén a Herczig féle Fabia S2000-et megnézném élőben.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #305 Dátum: 2010. Március 16. - 15:22:39 »

Ma lesz szomorú, és boldog cartárs is, mert a BL-ben ma lesz a nagy visszavágó, ezúttel Londonban.

Chelsea vs Internezionale Milano, az első meccset az Inter nyerte 2:1-re.
Dani! Weres! Nézitek? Én biztosan. Azt hiszem holnap több kávét kell innom, mert a meccs után nem sokára jön a 3 óra, és ki az ágyból, usgyi munkába.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Dani
Teljes tag

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #306 Dátum: 2010. Március 16. - 17:05:48 »

Természetesen!

Többen az Arany János utcai (metró megálló) Boxutca nevű pubban nézzük a meccset.
Aki gondolja, csatlakozzon!
20.00-tól van asztalfoglalás az én nevemre! Vagyunk bőven, de akinek van kedve, az jöjjön, sok jó ember kis helyen is elfér!
Ez Weres kollégára is vonatkozott Vigyorog
Az odavágón nem volt szerencsém, kint voltam élőben Milánóban és nem nyertünk. Most nem vagyok kint Londonban, ezért továbbjkutunk.
wááá teljesen kész vagyok már, mikor lesz este?He?

C'on Chels'
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #307 Dátum: 2010. Március 16. - 19:42:02 »

Dani! Azért, ha kiesne a Chelsea, akkor se hajts majd hazafelé a szembejövő kamionnak, vagy hatalmas fának az út szélén szégyenedben. Nem ér annyit a Chelsea.
Ja, és otthon se harakirizz!  no meg hagyd békén a gyógyszeres dobozokat is! Weres pedig nem fog cikizni, ő csak simán boldog lesz. Kacsint Vigyorog
Naplózva

Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #308 Dátum: 2010. Március 17. - 00:45:43 »

Nah lehet röhögni... A Lacsiban sosem okoznék kárt szándékosan, de a Ferenc körúti metró-peronon ácsorogva elgondolkodtam egy pillanatra...
Ilyen gyökér egy edzőt, mint ez az Ancelotti... az NBII-es edzők nem követnek el ilyen amatőr hibákat mint ez az olasz... ááá mindegy... csak egyszer, egyetlen egyszer nyerjük meg azt a kurv@ BL-t amíg élek és boldog leszek...
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #309 Dátum: 2010. Március 17. - 11:23:08 »

Nah lehet röhögni... A Lacsiban sosem okoznék kárt szándékosan, de a Ferenc körúti metró-peronon ácsorogva elgondolkodtam egy pillanatra...
Ilyen gyökér egy edzőt, mint ez az Ancelotti... az NBII-es edzők nem követnek el ilyen amatőr hibákat mint ez az olasz... ááá mindegy... csak egyszer, egyetlen egyszer nyerjük meg azt a kurv@ BL-t amíg élek és boldog leszek...
A hosszú élet titka...

Fáj kimondani, de jobb volt az Inter. Nem mintha szeretném őket, de most jobbak voltak.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #310 Dátum: 2010. Március 17. - 13:15:13 »

Meglepődve láttam a végeredményt, pont a lefújásra 'értem haza Monzából'. Nem is mondok semmit, csak annyit hogy ezek után illene megnyerni a bl-t az internek, különben mi értelme volt kiverni az egyik legnagyobb csapatot.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #311 Dátum: 2010. Március 17. - 14:05:08 »

Dani! Azért, ha kiesne a Chelsea, akkor se hajts majd hazafelé a szembejövő kamionnak, vagy hatalmas fának az út szélén szégyenedben. Nem ér annyit a Chelsea.
Ja, és otthon se harakirizz!  no meg hagyd békén a gyógyszeres dobozokat is! Weres pedig nem fog cikizni, ő csak simán boldog lesz. Kacsint Vigyorog
Bocsika, de ezentúl nemcsak aputok vagyok, hanem a prófétátok is. Szóval az Inter teljesen megérdemelten, kettős győzelemmel verte ki, az amúgy tényleg jó csapatot, a Chelseat, de ez az élet, mindig lesz kieső, és továbbjutó. Ha az Inter nem puskázza el a helyzeteit, akkor több góllal is győzött volna, de ez már nem lényeg, a lényeg, hogy nyolc közt van!
Dani, élsz még? Van kölcsönbe fekete nyakkendőm, ha érdekelne...?
Kiesett már a Real Madrid, a Milan, a Chelsea, a Sevilla, , a Portó, , a Fiorentina! No meg ma még kettő.
Nem jutott tovább előtte még a Juventus, a Róma, a Liverpool, sőt még a Debrecen se!
Naplózva

Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #312 Dátum: 2010. Március 17. - 15:10:46 »

Az első meccsen ment el.
Simán jobbak voltunk Milánóban, az Internek volt másfél helyzete, amiből 2 gólt lőtt. Ez nagy bravúr. Az első meccsen nem kaptunk meg egy jogos 11-est, amit Mourinho is elismert, hogy az volt. Máris 2:2-ről indultunk volna...
Aztán hiába játszunk mi pocsékan, mert valóban jobb volt az Inter a második félidőben. De azt se felejdjük, ha nem jön a félidő... a második játékrész végére meg már mindegy volt, benyaltuk a gólt...
Mondjuk a tegnapi meccsen is volt két waza-ari, amit ellenünk elkövettek a 16-oson belül, ebből a kettőből nyugodtan befújhattak volna egy ippont. Oké, ha ****ul játszik egy csapat, de azért évről évre ekkora bírói bakik tömkelegét nem minden csapat tud lenyelni...
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #313 Dátum: 2010. Március 17. - 16:48:57 »

Dani! Tudom fáj, de ezek az u.n. meg nem adott 11-esek mindig furcsák. Sajnos mostanában az összes szabadrúgásnál, szögletnél a 16-oson belül, "vizipólós" jelenetek vannak, és ez már bevett szokás, pedig a lökdösődés szabálytalan. Igaz a támadók is ezt teszik, tehát nincs mit tenni, ez már így lesz ezentúl. Oké, mondjuk megkaptátok volna a 11-est, Lampard most biztos berúgta volna? Továbbá, honnan tudod, hogy akkor maradt volna a 2:2? Egyébként a tegnapi meccsen még az első félidőben Militot, tévesen állította meg a bíró les címén, amivel begyalogolhatott volna a kapuba, de lefújta. Pedig az ismétlésnél egyértelműen látszott, hogy nem volt les. Szóval a "he mi lett volna", az nem módosít már semmit sem. El kell fogadnod, hogy nemcsak az Inter volt jobb a két mérkőzés összetettjében, hanem Murinho is Ancelottinál. Egyébként felháborító az UEFA, és FIFA ellenvetése a videobírókkal kapcsolatban, amikor ilyen szinten még szándékosság nélkül is el lehet vezetni mérkőzéseket, és persze óriási pénzekről is van szó. Egy- egy szitunál, persze ami nem kirívóan egyértelmű, tovább is menne a játék, miközben a videobíró több szögből lekövetné az eseményeket, és a talki- walkien keresztül megsúgná, hogy érvényes-e, vagy sem a gól, vagy valóban a labdát találta-e el, vagy a lábát, és kezezés volt-e, vagy sem. A VB-n jogtalanul állították ki például a török kapust, amin elment a meccs, és sorolhatnám hetekig. Teniszben megoldották, helyesen, és sokszor kiderült, hogy tévedett a bíró. Vagy ott volt az egész koreai- japán VB a rengeteg már- már nyilvánvaló csalással, ami ciki lett volna, ha az egész világ látta volna, hogy a videobíró nem avatkozik bele. Kiskapu!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #314 Dátum: 2010. Március 17. - 18:42:21 »

A focit gólra játszák.

Azért sem az Inter, sem a Chelsea nincs ma annyira jó, hogy megnyerje a BL-t. Illetve nagy szerencsével...
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 58   Fel

Ugrás: