Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 04:44:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134650 alkalommal)
Dani
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #270 Dátum: 2009. December 09. - 20:21:21 »

Jó, de mi oda-vissza nyomtuk le a majd 2500km-t (igaz ketten voltunk sofőrök), nagy részét sötétben.
Hétfőn délelőtt Győrbe haverhoz, ott kb. aludtunk egy órát, majd kedd hajnali kettőkor Torinóba. Bóklásztunk a városba, megnéztük a meccset, tomboltunk, majd azonnal indultunk vissza. Egy város közeli autós pihenőben megálltunk egy órára, mert baromira kivoltunk, de annyira hideg volt az autóban, hogy inkább elindultunk. 11 óra alatt megjártuk oda és vissza is kb. ennyi idő alatt, papíron több, de mi végig 150-160al mentünk. Sajnos nem a Lacsival mentünk, hanem egy (számomra) borzalmas Ford Fusionnal.
Tele nyomtuk magunkat energia italokkal, ami idővel kb. annyi volt, mintha ásványvizet ittunk volna. Aztán Győrből mire még hazavonatoztam, majd pestről Miklósra. Annyira hulla voltam, hogy még megnéztem a szerdai BL meccset is, mert nem tudtam aludni Vigyorog
Vicces volt, mert a kocsi tele volt energia itallal (dobozos), egyszer beragadt egy a pedálok alá, amikor nyomtam, olyan érzés volt, mint amikor az ABS recseg Vigyorog

Egy kicsit elkanyarodtam, visszatérve:
Sajnáltam a Juvét, nem tudom mit csináltak, ahogy HB is mondta: ritkán van két azonos szintű csapat között ekkora különbség, ráadásul hazai pályán...
Naplózva

BeseSasa
Teljes tag

Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon

« Hozzászólás #271 Dátum: 2009. December 09. - 20:35:52 »

Gratu az úthoz! én is sötétben tettem meg este 7-8kor indulás győrből (4fővel) odaérkezés másnap délelőtt kb 12 órakor (5fővel) németeknél felszedünk egy másik magyar srácot aki stoppal akart kijutni hollandiába.  Vigyorog buli volt! persze mi is energiaitallal feltankolva (1főre kb 3karton TESZKÓS "redbull")
Naplózva

Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #272 Dátum: 2009. December 09. - 21:00:09 »

BeseSasa, és Dani! Arra is kéne gondolni, hogy ez nem bravúr volt, hanem hatalmas könnyelműség! Az energia ital fogyasztása dopping, ami valóban nagyobb teljesítményt hoz ki az emberből, és elaltatja a szervezet védelmét, igaz nem lehet érezni, és egyik pillanatra a másikra blokkolhat, és kész a tragédia. Tragédia a túlzó használójának, és esetleg a vétlen egyéb embereknek is, akik mit sem sejtve mennek a közeletekben, nem készülve arra, hogy mások milyen felelőtlenek. Tudom, a fiatalság bolondság, de ne legyen őrültség! Rengeteg elalvásos baleset van az utakon túlhajszoltság miatt. Nem lehet az emberi szervezetet büntetlenül kizsákmányolni, nagyon komoly, sőt tragikus következményei lehetnek. Örüljetek, hogy megúsztátok, és máskor ne tegyetek ilyen veszélyes kalandot! Remélem nem bántásnak vettétek morgásomat, de a ti, és mások érdekében tettem, mert meg kellett tennem. Remélem nem hiába írtam ezt le, mindenki okulására.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
BeseSasa
Teljes tag

« Hozzászólás #273 Dátum: 2009. December 09. - 21:06:06 »

először is Gidy egyáltalán nem vettem sértésnek! Számomra egy idősebb ember ha mondd vmit nem azért mondja mert okoskodni akar hanem mert lehet h talán több dolgot megélt mint én és csak jót akar! tudom hogy milyen következményei lehetnek az elalvásnak vezetéskor egy nagyon jó haverom így halt meg 2éve. Igaz akkor ő aludt el és szerencsére nem követelt ártatlan áldozatokat! másodszor pedig azért nem úgy mentünk közben h mindedgyik utas aludt hanem egy-egy utas folyamatosan ébrenvolt, mellettem ült és megbeszéltük hogyha úgy érzem h álmosodok vagy egyszerűen cask vmi baj van cserélünk....  1 max kétóránként megálltunk egy egy cigire meg WC-re és időnként én futottam is egy kört a kút körül hogy útközbe se zsibbadjak el!
még1× köszi azért a tanácsokat többször nem teszem ki az ártatlanokat ilyennek de am sem tervezek ekkora utat még1× Kacsint
Naplózva

BeseSasa
Teljes tag

« Hozzászólás #274 Dátum: 2009. December 09. - 21:07:47 »

Jah és arra hadd kérjek emg minden kedves klubtagot hogy ha bármikor írnak névreszólóan nekem, vagy a talin személyesen akkor simán csak Sasának hívjatok  Kacsint a teljes nevem Besenyei Sándor ebből jött a felhasználónevem de a Sasát a mindennapokban is használom! még1× köszönöm  Kacsint Mosolyog
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #275 Dátum: 2009. December 09. - 21:13:47 »

Jah és arra hadd kérjek emg minden kedves klubtagot hogy ha bármikor írnak névreszólóan nekem, vagy a talin személyesen akkor simán csak Sasának hívjatok  Kacsint a teljes nevem Besenyei Sándor ebből jött a felhasználónevem de a Sasát a mindennapokban is használom! még1× köszönöm  Kacsint Mosolyog
Sasa! Oké! Örülök, hogy így vetted! Érted, és nem ellened írtam. Meg másokért is, természetesen. Erikát üdvözlöm, add át neki, kérlek!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
BeseSasa
Teljes tag

« Hozzászólás #276 Dátum: 2009. December 09. - 21:15:14 »

Rendben átadom! tudom hogy nem ellenem írtd ezért nem is sértődtem be! meg am sem vagyok egy sértődős "kisfiúcska"  Kacsint
már csak a main kívül 2őt kell aludni!!!!!!!!!! Vigyorog Vigyorog
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #277 Dátum: 2009. December 12. - 06:31:09 »

Változás a F1 pontrendszerében:
http://www.vezess.hu/forma1/f1_uj_pontrendszer_vegleges_versenynaptar/21859/
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #278 Dátum: 2009. December 18. - 12:42:24 »

úúúú a BL-ben Inter - Chelsea
Lehet, hogy a Lacsira vár egy Milánói út Vigyorog
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #279 Dátum: 2009. December 19. - 08:33:35 »

arra én is kimennék az Inter miatt, de kiba messze van. Milánó a francia határ közelében van.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #280 Dátum: 2009. December 19. - 23:48:02 »

arra én is kimennék az Inter miatt, de kiba messze van. Milánó a francia határ közelében van.
Akkor csak Daniékig vezes és akkor neki se kell sokat vezetni Vigyorog
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #281 Dátum: 2009. December 20. - 10:16:21 »

Nem szabad összezárni ennyi időre egy Chelsea és egy Inter drukkert.  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #282 Dátum: 2009. December 20. - 11:41:25 »

Nem szabad összezárni ennyi időre egy Chelsea és egy Inter drukkert.  Vigyorog Vigyorog

Odafelé hagyján, de mi lenne visszafelé? Valaki stoppal jönne. Én TV-n megnézem, és nem gyalogolok, öreg vagyok már a strapához.
Naplózva

Dani
Teljes tag

« Hozzászólás #283 Dátum: 2009. December 20. - 20:45:17 »

Vigyorog Miért lenne messze?
9-10 óra alatt ott lehet lenni... Torinó 11 óra volt. Végig a pályán azt kész.
Hamar eltelik, hidd el Vigyorog Amúgy meg nem jönne visszafele stoppal senki, mert
1. vagy kinyírjuk egymást,
2. vagy békésebb megoldást választunk, mert ez úgyis csak az odavágó és visszavágón amúgy is a Chelsea jut tovább, szóval mindegy mi lesz az első meccsen Vigyorog
Naplózva

Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #284 Dátum: 2009. December 23. - 19:02:26 »

Cipész Misi! Kacsint
http://www.f1hirek.hu/hir/Hivatalos__Michael_Schumacher_visszater_a_Forma-1-be_200912231200
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 23. - 19:09:29 írta Jopek » Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 58   Fel

Ugrás: