Jó, de mi oda-vissza nyomtuk le a majd 2500km-t (igaz ketten voltunk sofőrök), nagy részét sötétben.
Hétfőn délelőtt Győrbe haverhoz, ott kb. aludtunk egy órát, majd kedd hajnali kettőkor Torinóba. Bóklásztunk a városba, megnéztük a meccset, tomboltunk, majd azonnal indultunk vissza. Egy város közeli autós pihenőben megálltunk egy órára, mert baromira kivoltunk, de annyira hideg volt az autóban, hogy inkább elindultunk. 11 óra alatt megjártuk oda és vissza is kb. ennyi idő alatt, papíron több, de mi végig 150-160al mentünk. Sajnos nem a Lacsival mentünk, hanem egy (számomra) borzalmas Ford Fusionnal.
Tele nyomtuk magunkat energia italokkal, ami idővel kb. annyi volt, mintha ásványvizet ittunk volna. Aztán Győrből mire még hazavonatoztam, majd pestről Miklósra. Annyira hulla voltam, hogy még megnéztem a szerdai BL meccset is, mert nem tudtam aludni
Vicces volt, mert a kocsi tele volt energia itallal (dobozos), egyszer beragadt egy a pedálok alá, amikor nyomtam, olyan érzés volt, mint amikor az ABS recseg
Egy kicsit elkanyarodtam, visszatérve:
Sajnáltam a Juvét, nem tudom mit csináltak, ahogy HB is mondta: ritkán van két azonos szintű csapat között ekkora különbség, ráadásul hazai pályán...