captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2009. November 02. - 20:07:52 » |
|
Nézte valaki tegnap este a Favre sztori legújabb fejezetét?
Két év után Favre visszatért a Lembo Fieldre (ez a Green Bay stadionja) és megszerezte 90. győzelmét. A Green Bay szurkolók nagy bánatára az elsőt, amit ellenfélként aratott. Ez mutatja meg, hogy ki a nagy irányító. 40 évesen mértani pontossággal passzolt (4 TD passz!!!), elviselte azt a lélektani terhet, hogy ott kell sikert aratnia vendégként, ahol 16 évig róla szólt a történet. Megoldotta.
Nagy meccs volt, a Vikings lesz az idei egyik nagydöntős.
Néztem és érdekes dolog, ott nincs szitkozódás meg miegymás, ha ellenfélként játszik a volt csapata ellen valaki. Na, azért volt egy kis búúúúzás, de az ott már kimeríti a huliganizmust.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2009. November 02. - 20:11:31 » |
|
Két év után Favre visszatért a Lembo Fieldre (ez a Green Bay stadionja) és megszerezte 90. győzelmét. A Green Bay szurkolók nagy bánatára az elsőt, amit ellenfélként aratott. Ez mutatja meg, hogy ki a nagy irányító. 40 évesen mértani pontossággal passzolt (4 TD passz!!!), elviselte azt a lélektani terhet, hogy ott kell sikert aratnia vendégként, ahol 16 évig róla szólt a történet. Megoldotta.
Néztem és érdekes dolog, ott nincs szitkozódás meg miegymás, ha ellenfélként játszik a volt csapata ellen valaki. Na, azért volt egy kis búúúúzás, de az ott már kimeríti a huliganizmust. De azért az mégsem az, mint ami nálunk megy. De nagyon jó meccs volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2009. November 03. - 09:04:22 » |
|
Jó meccs volt. Nem volt pihi egyik oldalon se.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2009. November 03. - 13:10:51 » |
|
Ja, Lambeau Field. Nem Lembau.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2009. November 03. - 20:23:04 » |
|
TV 2-ben: AC Milan vs Real Madrid igazi focimeccs lesz mindjárt, nem magyar gyenge utánzat, legalábbis van rá remény. Madridban a Milan nyert 3:2-re!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2009. November 03. - 21:04:07 » |
|
TV 2-ben: AC Milan vs Real Madrid igazi focimeccs lesz mindjárt, nem magyar gyenge utánzat, legalábbis van rá remény. Madridban a Milan nyert 3:2-re!
Jah, én ennek iszom a levét. Barátnőm Milán fanatikus Én meg utálom a focit
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2009. November 03. - 21:23:12 » |
|
Jah, én ennek iszom a levét. Barátnőm Milán fanatikus Én meg utálom a focit Én meg a Milant... De a Real Madridot is. Menj kocsmázni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2009. November 03. - 21:55:41 » |
|
Jah, én ennek iszom a levét. Barátnőm Milán fanatikus Én meg utálom a focit Én meg a Milant... De a Real Madridot is. Menj kocsmázni! Nem szoktam kocsmázni Amúgy apámmal fogadtak a meccsre Nagyon bírja a csajt Úgy hogy fél szemem az öregen
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2009. November 04. - 21:39:44 » |
|
A félidőben Fiorentina - DVSC 1:1.
Mindent bele srácok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2009. November 04. - 22:22:52 » |
|
Mindent bele srácok!
75, perc 5-2. Ez randa zakó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2009. November 05. - 07:34:05 » |
|
Mindent bele srácok!
75, perc 5-2. Ez randa zakó... De majd ezt is megmagyarázzák.Ahhoz értenek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2009. November 05. - 14:22:56 » |
|
Mindent bele srácok!
75, perc 5-2. Ez randa zakó... De majd ezt is megmagyarázzák.Ahhoz értenek. Megmagyarázták. Idézem a DVSC edzőjének nyilatkozatát: "Sajnos ennyivel jobb csapat a Fiorentína". Azért az mindenképpen jó, hogy nem 10 emberrel védekezve kaptak ki. Támadtak és mindent beleadtak. Azt nem tudom, hogy mi lett volna, ha 10 emberrel védekeznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2009. December 08. - 20:16:13 » |
|
Foci bolondok figyelem: mindjárt kezdődik a TV-n a két nagy múltú csapatnak az élet- halál harca. Juventus Torino vs Bayern München Valamelyik búcsúzik a BL-ből.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2009. December 09. - 19:32:07 » |
|
Hát a többiekkel, akikkel tavaly kint voltam Torinóban kezdtük dörzsölni a tenyerünket, hogy ismét kimehetnénk, ha van egy kis szerencsénk, mert hatalmas buli volt márciusban alvás nélkül megtenni a Győr-Torino távot energiaitalokon élve Sajnos nagy alázást kaptak, de München közelebb van, ott még úgy sem voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2009. December 09. - 20:08:04 » |
|
Dani! Én augusztusba a Győr - Bergen op zoom (hollandia déli része) szakaszt tettem meg alvás nélkül iszonyat élveztem az utat, és a kcisikém (lacsi) is élvezte nagyon szépen mente végig a 14,5 órás utat átlag 110-120 időnként 150km/h-s tempót is! hazafele szintén jólvizsgázott az utakon habár németeknél mosolyognom kelett a vakunál 130nál (80as táblánál) . de azóta se jött róla papír! állítóag nem is fognak mert nem tudnak mit kezdeni németország magyar rendszámmal!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
|