WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2009. Szeptember 20. - 13:08:33 » |
|
Michelisz Norbi megnyerte a Seat Leon kupa imolai 2. futamát és ezzel a Seat Leon kupát is! Vszínű ezzel ő és a Zengő Motorsport gyári támogatással indulhat a jövő évi WTCC-n!
Gratula Norbi!
Néztem én is. Szenzációs volt, gratula Norbi! Végre a magyarokkal is történik valami jó dolog. Gratula. Neten olvastam egy cikket, meg több más fórumon egy csomó a véleményemhez hasonló hozzászólást is a tehetségről és főleg a sportpolitikáról... Na meg a pénzről. Weres kolléga szerintem tudja mire gondolok Sejtem, ha a 2 Norbi példájára gondolsz. Én is azért szimezek, hogy mire oda kerülök, már legyen rutinom.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2009. Szeptember 20. - 13:12:15 » |
|
Michelisz Norbi megnyerte a Seat Leon kupa imolai 2. futamát és ezzel a Seat Leon kupát is! Vszínű ezzel ő és a Zengő Motorsport gyári támogatással indulhat a jövő évi WTCC-n!
Gratula Norbi!
Néztem én is. Szenzációs volt, gratula Norbi! Végre a magyarokkal is történik valami jó dolog. Gratula. Neten olvastam egy cikket, meg több más fórumon egy csomó a véleményemhez hasonló hozzászólást is a tehetségről és főleg a sportpolitikáról... Na meg a pénzről. Weres kolléga szerintem tudja mire gondolok Sejtem, ha a 2 Norbi példájára gondolsz. Én is azért szimezek, hogy mire oda kerülök, már legyen rutinom. Én meg azért, mert sosem volt pénzem igazából csinálni
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 17:15:48 » |
|
Vasárnap 27.-én utcai motorverseny Balassagyarmaton 10ó.tól -18ó.-ig. Minden kategória indul,a tuningolt segédmotortól a gyorsasági sportmotorokig. A versenyre kb. 150 motoros nevezett, tehát jó szórakozásra van kilátás. Ehhez hasonló verseny 1975-76-ban volt, Drapál Jani is indult azokon a versenyeken. Sajna nem csináltak megfelelő reklámot a versenynek,pedig elég jó ez a városi pálya.( kis Monza) Ha tehetitek minél többen jöjjetek el,biztos jó szórakozást fog nyújtani a verseny. Tehát a város főutcáján, nem lehet eltéveszteni sem a helyszint. Aki jön hivjon a 06.20.7736510 számon.
Uff.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 17:29:18 » |
|
A Balassagyarmati motorverseny pontos versenykiírása és a programja, a Motorsokk.hu-n olvasható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 19:09:10 » |
|
TV2 LOKI-LION PERCEKEN BELÜL HAJRÁ LOKI
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 19:22:56 » |
|
Hajrá- Hajrá- Hajrá! Ma úgy érzem nyerni fogunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 19:50:40 » |
|
Hajrá- Hajrá- Hajrá! Ma úgy érzem nyerni fogunk! Máris 0:1! A fene a stadiont, hogy mindig gólt kapunk hamar! De azért hajrá Loki!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 20:59:51 » |
|
Hajrá- Hajrá- Hajrá! Ma úgy érzem nyerni fogunk! Máris 0:1! A fene a stadiont, hogy mindig gólt kapunk hamar! De azért hajrá Loki! Most kapcsoltam be a tévét és már 4-0, csak nem nekünk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 10:26:13 » |
|
Hajrá- Hajrá- Hajrá! Ma úgy érzem nyerni fogunk! Máris 0:1! A fene a stadiont, hogy mindig gólt kapunk hamar! De azért hajrá Loki! Most kapcsoltam be a tévét és már 4-0, csak nem nekünk. Szerintem el van átkozva a népstadion.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 10:45:28 » |
|
Most kapcsoltam be a tévét és már 4-0, csak nem nekünk. Szerintem el van átkozva a népstadion. Hát, egyszer már felmerült, hogy le kéne bontani, és újat építeni helyette... Bár az elmúlt 15-20 év magyar futball-erejét tekintve én inkább mondjuk lengőteke-pályát építenék a helyére...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 10:52:27 » |
|
Ennyivel voltak jobbak. Nagyon sokat kell még tanulni. Fel kellene nőni a feladathoz. Én nem vártam csodát a Lokitól, de egy tisztes helytállást igen. Negyed óra alatt eldöntötte a Lyon a meccset, és gyanítom, hogy ez a Fiorentina ellen sem lesz másképp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2009. Október 01. - 11:10:09 » |
|
Ennyivel voltak jobbak. Nagyon sokat kell még tanulni. Fel kellene nőni a feladathoz. Én nem vártam csodát a Lokitól, de egy tisztes helytállást igen. Negyed óra alatt eldöntötte a Lyon a meccset, és gyanítom, hogy ez a Fiorentina ellen sem lesz másképp.
Ezek szerint a Liverpool volt gyenge a múltkor az Anfield Roadon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2009. Október 01. - 11:39:15 » |
|
Ezek szerint a Liverpool volt gyenge a múltkor az Anfield Roadon. Ha azt nézzük, hogy most kikapott a Fiorentinától simán 2-0-ra, akkor igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2009. Október 01. - 12:00:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2009. Október 01. - 17:36:57 » |
|
Nagyon jó cikk. Igazából van kiből válogatni itthon rendesen, ez saját tapasztalat( több ligában is vettem már részt idén).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|