Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 05:38:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134672 alkalommal)
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #165 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 10:28:35 »

Ha valaki esetleg majd a tv-ben szeretné nézni a Magyarország-Portugália mérkőzést 9.-én, az készüljön fel, hogy csak felvételről, egy félidő csúszással nézheti. Ugyanis a kedves R...Klu... előnyben részesíti a BK-t. No comment!
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #166 Dátum: 2009. Szeptember 01. - 20:02:49 »

Ha valaki esetleg majd a tv-ben szeretné nézni a Magyarország-Portugália mérkőzést 9.-én, az készüljön fel, hogy csak felvételről, egy félidő csúszással nézheti. Ugyanis a kedves R...Klu... előnyben részesíti a BK-t. No comment!
Hűűű. Mit fogok én csinálni egy félideig a Puskásban?  Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #167 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 13:55:02 »

20 perc múlva indul a WTCC időmérője a eurósporton!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #168 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 19:11:26 »

Megkezdődött 10 perce a magyar - svéd meccs, már 0:1 szöglet utáni fejesből, a védők csak statiszták voltak- sajnos. Nekünk rontottak a svédek...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #169 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 21:40:24 »

Megkezdődött 10 perce a magyar - svéd meccs, már 0:1 szöglet utáni fejesből, a védők csak statiszták voltak- sajnos. Nekünk rontottak a svédek...
Harcolni már tudnak. Nyerni még nem. Sajnos a hármas sípszóig figyelni sem.
És még mindig meg tudják verni magukat.
A saját árnyékunkat megint nem sikerült átlépni. Pedig most az Ő kezükben volt a sorsuk.
Gera Zoltán meg nem való ebbe a csapatba. Semmit nem mutatott, kilógott. Zavart

Azt hiszem a következő VB megint nélkülünk zajlik majd.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #170 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 05:48:03 »

Harcolni már tudnak. Nyerni még nem. Sajnos a hármas sípszóig figyelni sem.
És még mindig meg tudják verni magukat.
A saját árnyékunkat megint nem sikerült átlépni. Pedig most az Ő kezükben volt a sorsuk.
Gera Zoltán meg nem való ebbe a csapatba. Semmit nem mutatott, kilógott. Zavart

Azt hiszem a következő VB megint nélkülünk zajlik majd.

Ne aggódj,majd megmagyarázzák,hogy miért voltunk xarok.Magyarázkodni tudnak,na meg matematikai esélyt számolgatni.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #171 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 08:09:58 »

Én ezért nem szeretem a focit, meg nem is nézem. A magyart meg pláne. Kint akkora sztárok, hogy durrantani lehet velük. De haza jönnek, és elfelejtik mi az a labda. Apámnak már az elején megmondtam, hogy felesleges nézni, mert kikapunk Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #172 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 08:15:12 »

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy miért kellett megvárni azt az "ajándék" 11-est, hogy felpörögjenek. Ismét megvertük saját magunkat. Ez a Portugálok ellen egy nagy nulla lesz. Álomból ismét a valóság maradt nekünk!
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #173 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 08:45:47 »

Ja meg az a szomorú az egészben, hogy a végefelé Gyepes fantasztikusan tisztázott többször is, erre ez a gyökér Tímár alászalad a labdának és Ibra meg besétál vele. Hogy focizhat ez a ... Angliában? 
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #174 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 08:56:21 »

Én ezért nem szeretem a focit, meg nem is nézem. A magyart meg pláne. Kint akkora sztárok, hogy durrantani lehet velük. De haza jönnek, és elfelejtik mi az a labda. Apámnak már az elején megmondtam, hogy felesleges nézni, mert kikapunk Mosolyog
Én sem szeretem,nem is nézem.Meg általában azokat a sportokat nem nézem,ahol bírókon vagy pontozókon múlik az eredmény.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #175 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 09:18:11 »

Ja meg az a szomorú az egészben, hogy a végefelé Gyepes fantasztikusan tisztázott többször is, erre ez a gyökér Tímár alászalad a labdának és Ibra meg besétál vele. Hogy focizhat ez a ... Angliában? 

Na igen, de szerencséje is volt Zlatannak. Ha nem pattan vissza rá Babosról, akkor az nem megy be. Tudom, ha... Ez van.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #176 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 12:45:52 »

Őszintén! Jobbak voltak a svédek, nem vitás. Megérdemelten nyertek, ha a végén szerencsés góllal is. De ne feledjük a kapufát, Ibra bődületes kapáslövését, amit Babos hatalmas bravúrral kiütött, és hát az a 11-es, tulajdon képen "ajándék" volt, meg lehetett adni, de a szitu nem indokolta a büntetőt, szerencsétlen mozdulat előzte meg. Ja, és Gyepes legalább háromszor mentett szinte vert helyzetben. A svéd kapitány meg szerencsénkre lehozta a legjobbját. Milyen kapitány az, aki, mert nyerni kellett volna, az első félidőben még csatárt sem állított be, nevetséges. Akkor már jobb lett volna egy kapussal, és 10 hátvéddel próbálkozni, és nem átlépni a félpályát, és a talált labdát elrugdosni a tribünre, hadd teljen az idő, hátha 0:0 lesz... Az tény, hogy küzdöttek, de hát könyörgöm, ez a minimum!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #177 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 14:54:02 »

Ha a saját szemszögükből nézed, akkor érthető valamelyest: ha lesérül egy ilyen "sima vb-selejtező válogatott" meccsen, akkor oda lehet akár fél vagy egy évnyi mesés jövedelem amit a kinti klubban keres. Sajnos ez van...féltik a lábukat és a jó-megélhetésüket. Az nekik többet ér, mint itthon a tisztes helytállás...
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #178 Dátum: 2009. Szeptember 15. - 19:07:42 »

Mindjárt kezdődik a TV2-ön: Olympique Marseilles vs. AC Milan BL meccs.
Ezzel megkezdődnek a csoportmeccsek, gondolom nem vagyok egyedül, akit érdekelnek ezek az igazi focik. Jó szurkolást mindenkinek! Kacsint
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 16. - 19:05:53 írta ladigidy » Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #179 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 19:04:49 »

Azt olvastam ma, hogy fogható lesz a tv-ben a digi sport, de nálam nincs ilyen. Ti hogyan nézitek a meccset, myp2p-n?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 58   Fel

Ugrás: