Krisz
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 16:30:46 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Gratulálok nekik tiszta szívemből! Viszont a tv2 keddi bl meccsein kívül tényleg senki magyar adó nem közvetít bl-t? De igen, a DigiSport csatornán több is van. Neten lehet nézni. Tessék Digisport csak mecsek: http://nyoves-digitv.webs.com/tobbmagyar.htm
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 10:55:48 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Gratulálok nekik tiszta szívemből! Viszont a tv2 keddi bl meccsein kívül tényleg senki magyar adó nem közvetít bl-t? De igen, a DigiSport csatornán több is van. Neten lehet nézni. De az egy g..i román adó. Neten meg szaggat. Nem gondoltam volna, hogy ide jut az ország valaha.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 22:32:24 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Hát jön a Liverpool, a Lyon és a Fiorentina. Amelyik meccsre tudok jegyet szerezni, azon ott leszek. Csak éppen a Liverpool ellenin már nem leszek itthon.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 09:46:22 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Hát jön a Liverpool, a Lyon és a Fiorentina. Amelyik meccsre tudok jegyet szerezni, azon ott leszek. Csak éppen a Liverpool ellenin már nem leszek itthon. November 24.-én jön a Liverpool. A 2. kategóriás jegyek 165 Euróba kerülnek, az első kategóriásak pedig 195 Euróba! Asszem mégsem megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 14:11:25 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Hát jön a Liverpool, a Lyon és a Fiorentina. Amelyik meccsre tudok jegyet szerezni, azon ott leszek. Csak éppen a Liverpool ellenin már nem leszek itthon. November 24.-én jön a Liverpool. A 2. kategóriás jegyek 165 Euróba kerülnek, az első kategóriásak pedig 195 Euróba! Asszem mégsem megyek. Marad a televizió! De ott is: hajrá Loksi!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 17:03:49 » |
|
November 24.-én jön a Liverpool. A 2. kategóriás jegyek 165 Euróba kerülnek, az első kategóriásak pedig 195 Euróba! Asszem mégsem megyek. Marad a televizió! De ott is: hajrá Loksi! Olcsók a jegyek a Debrecen BL-meccseire! Mondjuk én ennyit sem fizetnék érte.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 19:26:26 » |
|
A Loki meccseire nem is drágák a hivatalos jegyek! Csak a feketén előre nyomottak, de már feljelentették őket. Most kezdődik a Szuper Kupa döntő a TV2-ön: BARCELONA VS SHAKTOR DONYECK, nézzétek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 19:28:19 » |
|
November 24.-én jön a Liverpool. A 2. kategóriás jegyek 165 Euróba kerülnek, az első kategóriásak pedig 195 Euróba! Asszem mégsem megyek. Marad a televizió! De ott is: hajrá Loksi! Olcsók a jegyek a Debrecen BL-meccseire! Mondjuk én ennyit sem fizetnék érte. Én igen.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:42:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:44:56 » |
|
Sportklub 22:00 -kor megismétli
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:45:30 » |
|
Én is lestem, mint a moziban. Hát a holnapi nap extra izgalmakat ígér!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:46:53 » |
|
Sportklub 22:00 -kor megismétli 21.58kor indoklás nélkül búcsúzom a kedves topiktársaktól. ÉSSSSSSSSSS huss a TV elé
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:49:57 » |
|
Sportklub 22:00 -kor megismétli Köszi! Megyek nézni, ha az asszony engedi.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 08:49:20 » |
|
Én is lestem, mint a moziban. Hát a holnapi nap extra izgalmakat ígér! Valóban régen nem láttam ilyen izgalmas időmérőt. A mai nap érdekessége, lesz, hogy Raikkönen ugyan csak a 6. helyről rajtol, de csak a Ferrariban van kers az előtte levőkben nincs. Én mindig a Ferrarinak szurkoltam, de most kimondottam örültem a Force India sikerének és annak, hogy Barrichello is esélyes bajnoknak lenni, hiszen erre Schumi árnyékában nem sok esélye volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 21:10:44 » |
|
Sport 1-en a Barcelona játszik a Gijonnal élőben közvetitik. Ibrahimovics első spanyol bajnoki meccse. Mikor focizunk már egy jót mi is? Remélem majd valamikor még összejön a hátralévő időmben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|