Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2009. Május 24. - 20:20:05 » |
|
Indy 500 futam Sport klubon élőben
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2009. Május 25. - 10:55:31 » |
|
Ma véget ért egy 24 órás verseny a Nordscleifén, ahol egy magyar BMW csapat is indult. Eszméletlenűl jól nyomták. Ha nincs kuplung problémájuk, akkor a kategória első helyét szerezhették volna meg, de így csak 5-ikek lettek. De ez is bravúr, mert egy elektromos hiba miatt a tök utolsó helyről indultak...Azt hiszem 174-ikről. Abszolútban 55-ikek lettek. A csapat tagjai Wéber Gabi, Walter Csabi, Vida Jani...na és a mindenhol kotnyeles palik (direkt kisbetűvel) Palik barátunk tegnapi nap folyamán bevállalt egy etapot, ahol bő 1 perccel ment rosszabb időt, mint a többiek. Majd kijelentette, hogy ő éjjel nem vezet. Majd a mai napon szintén kocsikázott egy keveset. Egy etap kb 1:40 percre jön ki, és így váltották éjjel egymást a pilóták, míg palik nyugodalmasan szunyókált Mi a francot keresett ez ott, mikor a magyar autósportban rajta kívül jó pár srác van, vagy akár lány, aki megérdemelte volna azt az ülést Este RTL kit mutogat? Palikot... Egy pillantásra megmutatták Wéber Gabit is, aztán megint Palik. Amúgy Wéber pályacsúcsot ment a BMW 120d-vel. Ez úgy értendő, hogy ezzel a BMW 120d szériával évek óta versenyzők között a legjobb idő ezen a pályán. Grat Én szívesen néztem volna a versenyt, de élőben nem adták sehol, csak neten keresztül, de azt sem tudtam fogni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2009. Május 25. - 12:01:36 » |
|
Ma véget ért egy 24 órás verseny a Nordscleifén, ahol egy magyar BMW csapat is indult. Eszméletlenűl jól nyomták. Ha nincs kuplung problémájuk, akkor a kategória első helyét szerezhették volna meg, de így csak 5-ikek lettek. De ez is bravúr, mert egy elektromos hiba miatt a tök utolsó helyről indultak...Azt hiszem 174-ikről. Abszolútban 55-ikek lettek. A csapat tagjai Wéber Gabi, Walter Csabi, Vida Jani...na és a mindenhol kotnyeles palik (direkt kisbetűvel) Palik barátunk tegnapi nap folyamán bevállalt egy etapot, ahol bő 1 perccel ment rosszabb időt, mint a többiek. Majd kijelentette, hogy ő éjjel nem vezet. Majd a mai napon szintén kocsikázott egy keveset. Egy etap kb 1:40 percre jön ki, és így váltották éjjel egymást a pilóták, míg palik nyugodalmasan szunyókált Mi a francot keresett ez ott, mikor a magyar autósportban rajta kívül jó pár srác van, vagy akár lány, aki megérdemelte volna azt az ülést Este RTL kit mutogat? Palikot... Egy pillantásra megmutatták Wéber Gabit is, aztán megint Palik. Amúgy Wéber pályacsúcsot ment a BMW 120d-vel. Ez úgy értendő, hogy ezzel a BMW 120d szériával évek óta versenyzők között a legjobb idő ezen a pályán. Grat Én szívesen néztem volna a versenyt, de élőben nem adták sehol, csak neten keresztül, de azt sem tudtam fogni. DSF adta azt hiszem, de az nálunk sincs. Amúgy ilyen a pálya. Igaz ez szimulációs, és velem http://www.youtube.com/watch?v=dWl20JZgWbQ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2009. Június 19. - 10:59:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2009. Július 02. - 19:16:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2009. Július 04. - 18:59:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2009. Július 11. - 09:11:35 » |
|
Ma időmérő, holnap F1-es futam lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2009. Július 11. - 13:12:55 » |
|
Ma időmérő, holnap F1-es futam lesz. Nem érint, én buszozom! Ha olyan nagy menők, jöjjenek, kihívom őket egy Bosnyák tér- Baross tér futamra. Ha legyőznek, elismerem, hogy jobbak, de ha nem, akkor ide a zsozsójukat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 17:18:58 » |
|
Ma este a Puskás Ferenc Stadionban 3/4 9-kor kezdődik a Debrecen - Levszki Szófia BL selejtező mérkőzés. A DVSC 2:1-re nyert idegenben, tehát komoly esélye van a főtáblára jutásra. Hajrá Loksi! Hajrá magyarok! Ránk férne már egy foci siker, amire hosszú évek óta várunk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 18:38:05 » |
|
Ma este a Puskás Ferenc Stadionban 3/4 9-kor kezdődik a Debrecen - Levszki Szófia BL selejtező mérkőzés. A DVSC 2:1-re nyert idegenben, tehát komoly esélye van a főtáblára jutásra. Hajrá Loksi! Hajrá magyarok! Ránk férne már egy foci siker, amire hosszú évek óta várunk.
A Captain-nal most beszéltem épp a stadionba tartottak szurkolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 11:53:58 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 12:24:29 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Gratulálok nekik tiszta szívemből! Viszont a tv2 keddi bl meccsein kívül tényleg senki magyar adó nem közvetít bl-t?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Ati0128
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 12:39:37 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Gratulálok nekik tiszta szívemből! Viszont a tv2 keddi bl meccsein kívül tényleg senki magyar adó nem közvetít bl-t? De igen, a DigiSport csatornán több is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 14:06:42 » |
|
4:1-es eredménnyel továbbjutott a BL főtáblára a DEBRECEN! Bravó! Végre! Az már biztos, hogy 3 nagy csapat jön már Budapestre,, ez már döfi! Gratulálok nekik tiszta szívemből! Viszont a tv2 keddi bl meccsein kívül tényleg senki magyar adó nem közvetít bl-t? De igen, a DigiSport csatornán több is van. Neten lehet nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|