Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 09:20:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134769 alkalommal)
Giovanni
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Kékvillám :)

« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. Október 12. - 21:18:27 »

Nem kis elfogultsággal közlöm, hogy jó barátom Kiss Norbert ma megvédte bajnoki címét, így ismét ő a Magyar Seat Leon Kupa bajnoka Vigyorog  A Zengő Motorsport pilótái, főleg Hatvani, hiába próbálta kilökni, sikerűlt első helyen célba érni, és így megnyerni a bajnokságot. Mellesleg legutóbb Pannonia Ringen első kanyarban rakták a sóderba, persze utánna mindenki nagyon sajnálkozott, de ez az egy esélyük maradt behozni őt.
Hogy a nehézséget érzékeltessem, a Zengőnél ilyen pilóták versenyeznek, mint Hatvani Bálint, Mihelisz Norbert, Rasztovits Zsolt, Wéber Gábor. Norbi az IMC Motorsport Egyesületnél versenyez versenyzőtársával, aki általában a vert mezőnyben van. Szóval csapattárst támogatás nélkül megy.
Gratula neki! Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. Október 12. - 21:27:13 »

Nem kis elfogultsággal közlöm, hogy jó barátom Kiss Norbert ma megvédte bajnoki címét, így ismét ő a Magyar Seat Leon Kupa bajnoka Vigyorog  A Zengő Motorsport pilótái, főleg Hatvani, hiába próbálta kilökni, sikerűlt első helyen célba érni, és így megnyerni a bajnokságot. Mellesleg legutóbb Pannonia Ringen első kanyarban rakták a sóderba, persze utánna mindenki nagyon sajnálkozott, de ez az egy esélyük maradt behozni őt.
Hogy a nehézséget érzékeltessem, a Zengőnél ilyen pilóták versenyeznek, mint Hatvani Bálint, Mihelisz Norbert, Rasztovits Zsolt, Wéber Gábor. Norbi az IMC Motorsport Egyesületnél versenyez versenyzőtársával, aki általában a vert mezőnyben van. Szóval csapattárst támogatás nélkül megy.
Gratula neki! Mosolyog
És persze gratula Michelisz Norbertnek is, hogy japánban majd egy gyári seatban indul a WTCC futamon, mivel első magyar pilótaként a monzai futamgyőzelmével bejutott a nívós táborba! Hajrá Norbi!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 13. - 07:19:53 írta cápaFeri » Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. Október 13. - 17:06:31 »

Gratula neki! Mosolyog
És persze gratula Michelisz Norbertnek is, hogy japánban majd egy gyári seatban indul a WTCC futamon, mivel első magyar pilótaként a monzai futamgyőzelmével bejutott a nívós táborba! Hajrá Norbi!
Igen, ezt már én is említettem a WTCC topikban. De ha Kiss Norbinak lett volna idén támogatója, valszeg ő lenne az első aki WTCC-t vezethetne

Kiss Norbert újra a trónon
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. Október 14. - 21:22:59 »

http://totalcar.hu/magazin/sport/michelisz/
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. Október 15. - 11:58:55 »

Ha Kiss Norbinak lett volna támogatója, ő mehetne WTCC-ben Kacsint Zengőnek nagyon jó pénzügyi háttere van. Az Magyar kupát Kiss egy tavalyi Seattal nyerte... Kacsint
Ettől függetlenül természetesen minden elismerésem Micheliszé. De ahogy korábban írtam, én elfogult vagyok, hiszen Kiss Norbi a földim, barátom, és együtt versenyeztünk sokáig több online simben Mosolyog
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. Október 15. - 19:52:41 »

Itt egy kis érdekesség a tengerentúlról. Egyik érdekesség, hogy a pilóta egy magyar srác, a másik, meg hogy Chevrolet Mosolyog

Szuperhős lett Makai György Newtonban!
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. Október 16. - 14:56:50 »

Ha Kiss Norbinak lett volna támogatója, ő mehetne WTCC-ben Kacsint Zengőnek nagyon jó pénzügyi háttere van. Az Magyar kupát Kiss egy tavalyi Seattal nyerte... Kacsint
Ettől függetlenül természetesen minden elismerésem Micheliszé. De ahogy korábban írtam, én elfogult vagyok, hiszen Kiss Norbi a földim, barátom, és együtt versenyeztünk sokáig több online simben Mosolyog
Manapság is szoktál online versenyezni?
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. Október 16. - 19:20:01 »

Manapság is szoktál online versenyezni?
Naná! Jelenleg egy előfizetéses online simet nyomok, ahol valós pilóták is vannak. Múltkor összefutottam Jacquaes Villeneuvvel, aki akkor még csak 2 hete nyomta...mondjuk én akkor 3 hete Mosolyog A lényeg, hogy ő 6-ik, én 2-ik lettem Vigyorog
Jelenleg 51 magyar van, abból én a 21-ik vagyok. De mostanában kicsit ritkábban versenyzek...

www.iracing.com

PS. Bocs, 74 magyar van, és 19-ik vagyok, most néztem a friss statot Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 16. - 19:28:31 írta Giovanni » Naplózva

Lacetti:
Toyota:
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. Október 17. - 08:15:41 »

Ó! Akkor te elég durva vagy! Olvastam erről a VSR fórumban. Állítólag túl élethű vagy túl irreális a sérülésérzékenység. És azt is olvastam, hogy valódi versenyzők is oda járnak gyakorolni, versenyezni. Nekem elég a túraautó, nekem ezek jönnek be.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. Október 21. - 19:44:59 »

BL meccs most: Juventus Torino - Real Madrid!  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. Október 23. - 08:01:52 »

Nem tudtam, hogy hova tegyem, de talán ide illik a legjobban. Lehet csak nekem fura, de hogy valaki ilyet írjon, és fogalmazni ne tudjon, és ezt le is hozzák az Internetes sajtóban...ez is csak nálunk lehetséges

A gond Talmácsival
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. Október 23. - 09:49:01 »

Nem tudtam, hogy hova tegyem, de talán ide illik a legjobban. Lehet csak nekem fura, de hogy valaki ilyet írjon, és fogalmazni ne tudjon, és ezt le is hozzák az Internetes sajtóban...ez is csak nálunk lehetséges

A gond Talmácsival
Én mondjuk annyit kivettem a cikkből, hogy jobban is meg lehetne becsülni egy sikeres sportolónkat. Mondjuk egy kicsit több szponzori pénzzel, hogy jobb csapathoz igazolhasson, jobb motoron ülhessen. De persze kis pénz, kis foci.
A realítások talaján maradva:tehetségét tekintve ő nem Rossi, s koránál fogva már nem is viszi majd annyira. De könyörgöm! Mi a lópikulának kell mindenbe politikát keverni? Végre van a motorsportban is egy sikeres versenyzőnk! Nem Baumgartnereket kell teletömni pénzzel, akik csak úgy tudnak pontot szerezni a csapatnak, ha mögöttük már mindenki kiesett! Persze az sem volt egy csúcs járgány, de attól tehetség valaki, ha egy gyengébb forrással tud nagyobbakat legyőzni!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 23. - 09:50:38 írta cápaFeri » Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. Október 23. - 09:56:52 »

Nem minden világbajnokság egyenrangú az tény, de akkor is nagy dolog, és büszkének kell lennünk mindegyikre! Én speciel örülnék, ha búgócsiga- pörgetésből lennék csak világbajnok, mert nyerni nagyszerű dolog! A magyar zászlót meg mint lúzer, is szívesen vállalom, a címerrel együtt, mert büszke magyar vagyok! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. November 03. - 20:26:54 »

Nem semmi futam volt a braziliai tegnap.
Vettel nagyon jó, csak jó autó kell alá. És Hami csókoljon kezet- lánbat sok mindenkinek, mert szerintem nem érdemelt világbajnoki címet. Még nem kész rá.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Giovanni
Törzstag
*

« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. November 03. - 20:27:48 »

Nem semmi futam volt a braziliai tegnap.
Vettel nagyon jó, csak jó autó kell alá. És Hami csókoljon kezet- lánbat sok mindenkinek, mert szerintem nem érdemelt világbajnoki címet. Még nem kész rá.
Szerintem nem is lesz többet...
Naplózva

Lacetti:
Toyota:
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 58   Fel

Ugrás: