Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 11:37:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134849 alkalommal)
cápaFeri
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

cettim

« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Július 17. - 21:16:21 »

Nyugodj békében KOLO!!! 
Egyetértek! Isten nyugosztalja!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Július 19. - 20:48:28 »

Kirándultunk kollégámmal ma egy kicsit Szentkirályszabadjára... 3 napos RJ tuning gyorsulási verseny volt. Akit érdekel, az alábbi linken megtekintheti a képeket. Videó majd később lesz, ha legyűröm a lustaságom, és megvágom az anyagot Mosolyog

RJ Tuning gyorsulás

Kész a videó is:

RJ Tuning Gyorsulási Verseny Július 18-20
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 20. - 13:48:21 írta Giovanni » Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Július 21. - 08:03:00 »

Visszavonok mindent. Mi nem vagyunk örültek, legfeljebb nagyon kicsit autóbolondok vagyunk. Hát ezek itt mi mindent csináltak!? Nem semmi! Persze gondolom, hogy ezek a méregdrága játékokat nem a kenyérre félretett pénzből spórolták meg. Lefogadom, hogy nem többgyermekes családok az itt versenyzők fejeik. Most már sejtem, hogy Giovanni cartárs miért nőtlen még mindig! Kacsint Vigyorog Ezt egy hétköznapi család nem viselheti el, és persze nem is tudja. Kinek, mi a legfontosabb, persze. Ez az ő választásuk volt, az ő dolguk. Nekem idegen, de érdekes volt megnézni, ennyi. Hangsúlyozom, hogy ez az én egyéni véleményem volt, nem kell elfogadni senkinek sem! Kacsint Bocs, hogy elmondtam a véleményem, remélem nem bántottam meg senkit sem! Kacsint Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Július 21. - 08:43:45 »

Nekem gyanus, hogy etetik valami kimutathatatlan dopping szerrel az élsportolókat méghozzá úgy, hogy nem is tudnak róla.Túl sok ez a szívroham He He
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Július 21. - 08:57:37 »

Nekem gyanús, hogy etetik valami kimutathatatlan dopping szerrel az élsportolókat méghozzá úgy, hogy nem is tudnak róla.Túl sok ez a szívroham He He

Sajnos ez már régen így van, amióta a sport nagy üzlet. Ma már semelyik sportág nem tiszta, az eredeti nemes értelmében. A pénz az úr már itt is, sajnos most már elég régen. Vegyészek, orvosok "segítik" a a versenyzőket. Szüleim élsportolók voltak a régi szép időkben, valódi amatőrök. Később edzők lettek, ami már szintén régen volt. az erönléti sportokban már akkor megkezdődött a doppingolás, ez csak fokozódott az elmúlt 40! évben, sajnos. Ebben nagy szerepe volt a szovjeteknek, NDK-nak, USA-nak, kinaiaknak, de meg kell említeni a szponzorakat is, akik keményen elvárják a sikereket, bármi áron. Most pedig már mindenkinek, attól függően, hogy milyen technikai, és anyagi hátterük van. Nem a sportolók a fő hibásak, valóban nem is tudnak róla sokszor, vagy, ha igen, nincs kiszállás, mert akkor földönfutóvá válik, és közellenség lesz. A politikai háttér meg elintézi, hogy melyik ország sportolóit buktatják meg időnként. Pl: minket. Az USA előre bejelentette, hogy az ő sportolóit, ha elkapnák, szankciókat lép életbe. Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni. Spor- cirkusz- megélhetés- óriási üzlet sokaknak.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Július 23. - 20:32:46 »

Jelentem tisztelettel és nagy örömmel, hogy konkrétumokat tudtam meg a Balaton ringről!
Nem lesz messze Keszthelytől, Sávolyon épül (40 Mrd pénzből)! Jövő szeptemberben már szerepel a Moto GP naptárban és Talma is menni fog a 250-es géposztályban!
Ha már a Hungaroringre nem megyek, ide ki kell látogatnom! Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Július 24. - 01:51:27 »

Jó lenne ha  WTCC futamokat is szerveznének a  Balaton-rigre. Vigyorog
Így fog kinézni.
Naplózva

LPG
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Július 26. - 13:32:57 »

Voltam tesztelni OFF Bravot és kaptam 2 jegyet aug29-31 között a Hungaroringen megrendezésre kerülő Racing Days 2008 rendezvényre (Ferrari, Maserati versenyek stb). Ha valakit érdekelnek a Ferrarik és van ideje érdemes elmenni.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Július 27. - 08:12:15 »

Voltam tesztelni OFF Bravot és kaptam 2 jegyet aug29-31 között a Hungaroringen megrendezésre kerülő Racing Days 2008 rendezvényre (Ferrari, Maserati versenyek stb). Ha valakit érdekelnek a Ferrarik és van ideje érdemes elmenni.
Nekem is kell mennem a héten tesztelni, már csak a jegyek miatt is. 
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Július 27. - 10:07:18 »

Esetleg nyomjuk együtt? Bravo, Linea, mindkettőt megpróbálnám szívesen. (Főleg itt a felüljárónál, ami közel van mindkettőnknek.
Naplózva

diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Július 27. - 10:24:30 »

Esetleg nyomjuk együtt? Bravo, Linea, mindkettőt megpróbálnám szívesen. (Főleg itt a felüljárónál, ami közel van mindkettőnknek.
Én 1.6 dieselt próbáltam. Teljesítményben az áll közelebb az 1.6-os Lacettihez. A fogyi számítógép szerint 90-nél 6.ban 3.3 volt.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Július 27. - 12:38:53 »

Mehetünk együtt. Engem a Linea érdekelne, de inkább a belépő mozgatja a fantáziám. Felüljárónál jól hangzik egy próba valóban.
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Július 27. - 12:42:20 »

Jövő 7végén a száguldó cirkusz ide látogat hozzánk! Valakit esetleg egy pénteki szabadeddzés látogatás nem érdekel? /tavaly 14 euró volt a beugró/
Szerdán focimeccs, szintén az F1-es pilótákkal. Itt is képviseltetem a Lacsiklubbot!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 20:17:33 »

Rendkívül izgalmas időmérő edzésen vettem ma részt Mogyoródon Forma1 ügyben.
Nem esett az eső, nem tűzött a nap, tehát tökéletes volt az időjárás.
Láttam GYROS MENŰT 4000 Ft-ért. 
A 7vége többi eseményét továbbiakban TV-n követem nyomon...  Kacsint
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #89 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 17:04:45 »

Gratula Talmának a mai versenyéhez.
Jövőre remélem itthon is élőben láthatjuk majd...  Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 58   Fel

Ugrás: