Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. április 19. - 22:16:26 » |
|
Mióta Wéberrel egy kupákban versenyez, azóta Wéber nem volt bajnok Ki az a Wéber Gábor? A karburátor feltalálójának fia... Most hogy mondod, már nekem is eszembe jutott.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. április 20. - 07:56:49 » |
|
Azt említsük meg, hogy Wéber Gábor megpördült, majd oldalról telibe vágták az autóját. Könnyebben sérült, megfigyelésre korházba szállították.
Más.
Aki szereti a tereprallyt, az holnap látogasson ki a Felvonulási térre, ahonnan reggel rajtol a Centeral Europe Rally olyan nagy nevekkel, mint Carlos Sainz vagy a 8 dakart megnyerő Peterhansel.
Mióta Wéberrel egy kupákban versenyez, azóta Wéber nem volt bajnok Mert esetleg csak virtuálisal "simulator"-ban jó a srác. Valami internetes oldalon ahol F1-et játszanak hálóban, Haverom veri hétről-hétre. /abban sem nagy spíler/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. április 20. - 10:19:26 » |
|
Azt említsük meg, hogy Wéber Gábor megpördült, majd oldalról telibe vágták az autóját. Könnyebben sérült, megfigyelésre korházba szállították.
Más.
Aki szereti a tereprallyt, az holnap látogasson ki a Felvonulási térre, ahonnan reggel rajtol a Centeral Europe Rally olyan nagy nevekkel, mint Carlos Sainz vagy a 8 dakart megnyerő Peterhansel.
Mióta Wéberrel egy kupákban versenyez, azóta Wéber nem volt bajnok Mert esetleg csak virtuálisal "simulator"-ban jó a srác. Valami internetes oldalon ahol F1-et játszanak hálóban, Haverom veri hétről-hétre. /abban sem nagy spíler/ Norbi is online simulator világbajnok Együtt versenyeztünk. Wéber védelmében mondom, hogy vagy ezt, vagy azt csinálja az ember, és áll mellé. Így a szimezés háttérbe szorúl.. Norbit Nascarban mi is vertük, mikor már nem foglalkozott vele. Mondjuk én akkor sem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. április 28. - 22:34:23 » |
|
Jé! Senki nem írt a barcelonai futamról. Egy biztos: se Ferrarit, se Renaultot nem veszek! Elöbbire nincs pénzem, utóbbinak meg elfüstölt a motréja. Ja, Bridgestone gumikról is letettem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. április 28. - 22:39:28 » |
|
Jé! Senki nem írt a barcelonai futamról. Egy biztos: se Ferrarit, se Renaultot nem veszek! Elöbbire nincs pénzem, utóbbinak meg elfüstölt a motréja. Ja, Bridgestone gumikról is letettem.
A Ferrari az tulajdonképpen Fiat, olyat meg tudnál venni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Május 13. - 18:06:26 » |
|
Sajnos eltávozott egy magyar sportoló. Feil János motorcsónak EB és világbajnok, Magyar Motoros Vízisport Szövetség vezetője. Hétvégén a borettoi EB futamon halálos balesetet szenvedett. Boretto/ITA 2008 in memory of Janos Feil
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Május 19. - 21:15:58 » |
|
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit a rugby sport, de hétvégén volt Esztergomban a Magyarország-Litvánia EB selejtező, ahol sajnos az utolsó percben kikaptunk 12-13-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Június 20. - 12:05:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Július 08. - 21:10:01 » |
|
Vasárnap elég jó futam volt a Megane Trophy a Ringen. Remélem más kuptag is látta!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Július 09. - 04:27:34 » |
|
Vasárnap elég jó futam volt a Megane Trophy a Ringen. Remélem más kuptag is látta!
Mi nem láttuk, vasárnap 10:30-ra értünk ki és kb 1/2 1kor már indultunk is haza. A lányom megunta addigra.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Július 09. - 05:49:04 » |
|
Mi nem láttuk, vasárnap 10:30-ra értünk ki és kb 1/2 1kor már indultunk is haza. A lányom megunta addigra. Én meg akkor értem ki, amikor hazaindultatok. Meg jól leégtem, mint szűzlány a strandon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Július 09. - 06:51:46 » |
|
Igen, látta.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Július 09. - 07:51:57 » |
|
Igen, látta. Én a célegyenes végi visszafordítónál ültem és volt egy hármas előzés, meg két előzés egymás mögött. Szenzációs volt. Persze szimpla is volt, és természetesen mind féktávon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Július 09. - 09:05:18 » |
|
Sajnos nekem nem sikerült odaérni, nem a mi kocsinkkal jártunk arra, és nem lehetett a sofőrt és a barátnőjét meggyőzni, hog yugorjunk be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Július 17. - 21:11:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|