ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2011. április 16. - 21:17:50 » |
|
Most megy a nagy spanyol derby:
Real Madrid vs FC Barcelona
Hátha valakit érdekelne...Most még nem volt gól, de szerintem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2011. április 18. - 10:11:07 » |
|
Most megy a nagy spanyol derby:
Real Madrid vs FC Barcelona
Hátha valakit érdekelne...Most még nem volt gól, de szerintem lesz.
Majd a BL-ben megnézem őket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2011. április 26. - 19:43:00 » |
|
Most a TV2-ön BL meccs lesz: Shalke 04 vs Manchester United elődöntő első mérkőzése.
Majd holnap a Digi TV-n: BL El Classico: Real Madrid vs FC Barcelona
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2011. Május 02. - 11:18:16 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 02. - 12:24:46 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2011. Május 02. - 13:04:58 » |
|
ez nem semmi mindig így jár, aki nem tiszteli az ellenfelét
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2011. Május 22. - 09:06:35 » |
|
Kiss Pál Tomi Barcelonában a második futamban GP3-ban futamgyőzelmet ért el. Grat!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2011. Május 27. - 20:42:09 » |
|
Holnap este lesz a nagy meccs, sajnos csak TV-ben nézhetem meg, mert a tali miatt már nem fogok odaérni Londonba, de a klubunk elsőbbséget élvez!
Manchester United vs FC Barcelona BL döntő este 8 után.
Addigra hazaérünk Cap pörköltje után...
Állítólag több filmes, színházi rendező is jelen lesz, mert a következő Oscar díjra van jelöltjük a játékosok közül. Nekem is van ötletem, hogy kiket leshetnek meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2011. Június 13. - 07:00:44 » |
|
Szombaton volt a Le Mans futam, amit sajnos elfoglaltság révén nem láthattam, de a Chevrolet Europe jóvoltából készült pár képecske. LINK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2011. Június 13. - 09:40:50 » |
|
Szombaton volt a Le Mans futam, amit sajnos elfoglaltság révén nem láthattam, de a Chevrolet Europe jóvoltából készült pár képecske. LINKÉn a 24 órából legalább 14 órát láttam, nagyon izgalmas verseny volt. Akárcsak a tegnapi Forma 1 futam, végre Schumi bizonyított a többieknek és a kétkedőknek is, hogy még nem felejtett el autót vezetni. Különösen a kettős előzése volt bravúros.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2011. Július 12. - 09:49:14 » |
|
Óriási magyar siker született kedvenc sportágamban, kedvenc hajóosztályában, a vitorlázás csúcsában, a Repülő Hollandi osztályban az olaszországi Garda tavi világbajnokságon, nyolcadszorra nyert a magyar szuper kettős: Majthényi Szabolcs, és a Domokos András (122-es hajó, HUN 70 vitorla) 130 induló volt, a 9 futamból 6-on voltak dobogósok, az utolsó futam előtt már biztosították arany érmüket, az óriási mezőnyben. Büszkék lehetünk rájuk! Akit érdekelnek a fotók, és gyönyörködni akarnak, nézzék meg okvetlenül. http://www.fragliavela.org/visualizza-galleria-eng/items/122.html?page=1http://www.sportversenyek.hu/sportverseny/repulo-hollandi-vilagbajnoksag/21941/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Július 12. - 10:31:42 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #550 Dátum: 2011. Július 26. - 17:36:41 » |
|
Egy csapatba került a szombathelyi pilóta Vettellel Rádió Szombathely, 2011. július 26., 12:53 A szombathelyi autóversenyző egy csapatban játszik a Forma1-es pilótákkal. A német Sebastian Vettelel, a Red Bull csapat világbajnoki címvédő pilótájával, és Felipe Massával, a Ferrari brazil versenyzőjével együtt lép pályára holnap Kiss Norbert az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A pilótaválogatott és a magyar All Star csapat barátságos futballmérkőzése holnap 20 órakor kezdődik. Ha valaki nem ismerné Ő a kétszeres magyar Seat Bajnok... Ahol Michelisz mindíg csak második volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2011. Július 27. - 07:51:36 » |
|
Egy csapatba került a szombathelyi pilóta Vettellel Rádió Szombathely, 2011. július 26., 12:53 A szombathelyi autóversenyző egy csapatban játszik a Forma1-es pilótákkal. A német Sebastian Vettelel, a Red Bull csapat világbajnoki címvédő pilótájával, és Felipe Massával, a Ferrari brazil versenyzőjével együtt lép pályára holnap Kiss Norbert az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A pilótaválogatott és a magyar All Star csapat barátságos futballmérkőzése holnap 20 órakor kezdődik. Ha valaki nem ismerné Ő a kétszeres magyar Seat Bajnok... Ahol Michelisz mindíg csak második volt ...Michelisz viszont európabajnok, és ő is ott lesz a füvön!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2011. Július 27. - 12:56:30 » |
|
Egy csapatba került a szombathelyi pilóta Vettellel Rádió Szombathely, 2011. július 26., 12:53 A szombathelyi autóversenyző egy csapatban játszik a Forma1-es pilótákkal. A német Sebastian Vettelel, a Red Bull csapat világbajnoki címvédő pilótájával, és Felipe Massával, a Ferrari brazil versenyzőjével együtt lép pályára holnap Kiss Norbert az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A pilótaválogatott és a magyar All Star csapat barátságos futballmérkőzése holnap 20 órakor kezdődik. Ha valaki nem ismerné Ő a kétszeres magyar Seat Bajnok... Ahol Michelisz mindíg csak második volt ...Michelisz viszont európabajnok, és ő is ott lesz a füvön! Persze hogy az, mivel sok szponzor áll mögötte, így megvolt az esélye a kijutásnak... Ill jó csapatban van. Norbi csapata év közben ment csődbe, és így is leverte a Zengőék új fejlesztéső Seatjait, az előző évi kocsival Zengőéknek 2 év alatt nem sikerült lenyomniuk Norbit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2011. Július 27. - 13:03:50 » |
|
Egy csapatba került a szombathelyi pilóta Vettellel Rádió Szombathely, 2011. július 26., 12:53 A szombathelyi autóversenyző egy csapatban játszik a Forma1-es pilótákkal. A német Sebastian Vettelel, a Red Bull csapat világbajnoki címvédő pilótájával, és Felipe Massával, a Ferrari brazil versenyzőjével együtt lép pályára holnap Kiss Norbert az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A pilótaválogatott és a magyar All Star csapat barátságos futballmérkőzése holnap 20 órakor kezdődik. Ha valaki nem ismerné Ő a kétszeres magyar Seat Bajnok... Ahol Michelisz mindíg csak második volt ...Michelisz viszont európabajnok, és ő is ott lesz a füvön! Persze hogy az, mivel sok szponzor áll mögötte, így megvolt az esélye a kijutásnak... Ill jó csapatban van. Norbi csapata év közben ment csődbe, és így is leverte a Zengőék új fejlesztéső Seatjait, az előző évi kocsival Zengőéknek 2 év alatt nem sikerült lenyomniuk Norbit sztem nagyon szép lenne a 2 Norbi 1 csapatban a wtcc-ben jövőre. gyorsak is, ügyesek is, rutinosak is már. szólj a haverodnak Gio, hogy keresse meg Z.Z-t
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2011. Július 27. - 17:54:29 » |
|
Egy csapatba került a szombathelyi pilóta Vettellel Rádió Szombathely, 2011. július 26., 12:53 A szombathelyi autóversenyző egy csapatban játszik a Forma1-es pilótákkal. A német Sebastian Vettelel, a Red Bull csapat világbajnoki címvédő pilótájával, és Felipe Massával, a Ferrari brazil versenyzőjével együtt lép pályára holnap Kiss Norbert az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A pilótaválogatott és a magyar All Star csapat barátságos futballmérkőzése holnap 20 órakor kezdődik. Ha valaki nem ismerné Ő a kétszeres magyar Seat Bajnok... Ahol Michelisz mindíg csak második volt ...Michelisz viszont európabajnok, és ő is ott lesz a füvön! Persze hogy az, mivel sok szponzor áll mögötte, így megvolt az esélye a kijutásnak... Ill jó csapatban van. Norbi csapata év közben ment csődbe, és így is leverte a Zengőék új fejlesztéső Seatjait, az előző évi kocsival Zengőéknek 2 év alatt nem sikerült lenyomniuk Norbit sztem nagyon szép lenne a 2 Norbi 1 csapatban a wtcc-ben jövőre. gyorsak is, ügyesek is, rutinosak is már. szólj a haverodnak Gio, hogy keresse meg Z.Z-t Ismeri Zoliékat. Sőt. Tavaly indították a Spanyol Seat bajnokságban hogy hozzon pénzt a konyhára, mivel pénzdíjazású volt http://www.motorsportal.hu/wtcc/kiss-norbert-fantasztikus-bemutatkozasa-a-spanyol-seat-leon-bajnoksagban-c33339.htmlhttp://www.zengomotorsport.hu/hu/channel/supercopa?page=1http://www.zengomotorsport.hu/kisse_a_pole_portimao_sc_idomeroIll pár napja voltak az RTL klubban frTV Junior csapat. Fiatal mérnökök versenye http://www.youtube.com/watch?v=G8uuyrw92wc&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|