Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 02:20:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134569 alkalommal)
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #285 Dátum: 2009. December 23. - 19:12:56 »

Én személy szerint nagyon örülök neki.
Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #286 Dátum: 2009. December 23. - 19:23:47 »

Én is.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #287 Dátum: 2010. Február 16. - 21:52:00 »

AC Milan vs Manchester United félidőben 1:1!
A meccs szuper jó, óriási hajtás volt, két érdekes góllal. Ronaldinho, és Scoles volt a tettes. Több kiváló teljesítmény, a Milan jobb, de a focit gólra játszák, és szerencsével. Megkezdődött a második félidő. TV2 adja, nézzétek! Már aki szereti a focit, és tudja venni.
Lyon vs Real Madrid félidőben 0:0.
Na sziasztok, megyek vissza meccsre, holnap jövök vissza. Jó szurkolást, jó éjszakát! (No meg aludnom is kéne, és gyógyulnom.) Kacsint
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #288 Dátum: 2010. Február 27. - 19:41:21 »

Dani!

Nagyon hallgatsz a keddi meccsről. Összeszedegették a londoni fiúk a trött aranylábakat?  Vigyorog

Nem mintha az Inter győzelem akár egy fokkal is job lenne.  Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #289 Dátum: 2010. Február 28. - 21:13:51 »

Pár perc múlva kezdődik!

Canada vs USA olympiai jéghoki döntő!
Aki szereti ezt a sportot nyomuljon a TV elé! Több csatorna is adja, nézzétek! Jó szurkolást, jó éjszakát!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #290 Dátum: 2010. Március 01. - 10:00:52 »

Pár perc múlva kezdődik!

Canada vs USA olympiai jéghoki döntő!
Aki szereti ezt a sportot nyomuljon a TV elé! Több csatorna is adja, nézzétek! Jó szurkolást, jó éjszakát!

A rendes játék idő vége előtt 24 másodperccel egyenlített USA, a hosszabbításban aranygóllal győzött Canada.
Naplózva

Dani
Teljes tag

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #291 Dátum: 2010. Március 04. - 23:07:14 »

Dani!

Nagyon hallgatsz a keddi meccsről. Összeszedegették a londoni fiúk a trött aranylábakat?  Vigyorog

Nem mintha az Inter győzelem akár egy fokkal is job lenne.  Vigyorog

Életem első olyan Chelsea meccse, ahol kikaptunk Vigyorog
Illetve 2008 óta nem voltam győztes Chelsea meccsen, pedig azóta már kint voltam néhányon...kicsit mumus vagyok
Szóval nem számít az Inter győzelem, az oroszlán barlangban majd nem lesz ekkora szerencséjük.
Akit érdekel, itt egy általam írt beszámoló az útról:
http://chelseafc.hu/index.php?p=showarticle&id=2273
illetve képek az iwiw adatlapomon.
Naplózva

Dani
Teljes tag

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #292 Dátum: 2010. Március 04. - 23:09:12 »

Jut eszembe:
Szombaton jön Magyarországra Kerry Dixon, a Chelsea egykori kiváló csatára. Aki egy kicsit is érdeklődik a régi idők focija iránt, vagy ismeri őt, az jöjjön el, nem fogja megbánni!
Akit komolyabban érdekel, írjon privátban!
Naplózva

Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #293 Dátum: 2010. Március 09. - 18:41:54 »

Az autósportok iránt van-e itt érdeklődés? Konkrétan: Tervezi-e innen valaki, hogy az Eger rallyt megnézi?
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #294 Dátum: 2010. Március 09. - 18:56:29 »

Az autósportok iránt van-e itt érdeklődés? Konkrétan: Tervezi-e innen valaki, hogy az Eger rallyt megnézi?
mi az, hogy érdeklődés? Én részt is veszek rajta, és naponta. A neve: Surviver a la Budapest. Bosnyák tér, és az Etele tér között főleg, és általában győzök a jobbnál jobb szuper kocsik felett. Sajnos az Eger rallyt meg ki kell hagynom, pedig biztosan klassz lesz.
Naplózva

cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #295 Dátum: 2010. Március 09. - 19:51:06 »

Érdeklődés van....itt van pl. a mostani hétvége, amikor indul az idei F1 szezon!!! Érdekes év lesz! Aki picit nyomon követte az elmúlt hónapok sajtóanyagait, az érti mire gondolok!  Kacsint
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #296 Dátum: 2010. Március 09. - 19:52:27 »

Érdeklődés van....itt van pl. a mostani hétvége, amikor indul az idei F1 szezon!!! Érdekes év lesz! Aki picit nyomon követte az elmúlt hónapok sajtóanyagait, az érti mire gondolok!  Kacsint
Tényleg érdekes lesz. Én már alig várom. Na meg a keresztfiam is, mindig együtt nézzük. Mosolyog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #297 Dátum: 2010. Március 09. - 20:04:19 »

Tényleg érdekes lesz. Én már alig várom. Na meg a keresztfiam is, mindig együtt nézzük. Mosolyog
Nem vagyok fanatikus, de ha lehet mindig megnézem (ha néha olyan időben van és fel bírok kelni akkor élőben) a futamokat. Nem gyűjtöm a relikviákat, sőt még élőben sem láttam futamot. Kb a magyar pálya indulása óta, de igazából akkor kezdtem megkedvelni, amikor Schumachernek elindult a pályája. Ronda náci feje van, de mint sportember...a tehetsége, elkötelezettsége, győzni akarása lenyűgöz. Talán az egyetlen pilóta, aki nem csak vezet és elégedetlenkedik, ha nem úgy szól a kocsi, ahogy kellene. Megmondja, mit, mennyit, hol kell állítani, hogy jó legyen. Még ha néha a szabályosság határait is feszegeti....ez verseny...nem udvariassági vetélkedő! Na és ahogyan a poraiból talpra állították a Ferrarit Ross Brawn-nal....
Na de ne merüljünk bele....jó év lesz ez még akkor is, ha csak mezőnyverseny lesz és közelébe sem kerül a dobogónak!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #298 Dátum: 2010. Március 09. - 20:16:07 »

Nem vagyok fanatikus, de ha lehet mindig megnézem (ha néha olyan időben van és fel bírok kelni akkor élőben) a futamokat. Nem gyűjtöm a relikviákat, sőt még élőben sem láttam futamot. Kb a magyar pálya indulása óta, de igazából akkor kezdtem megkedvelni, amikor Schumachernek elindult a pályája. Ronda náci feje van, de mint sportember...a tehetsége, elkötelezettsége, győzni akarása lenyűgöz. Talán az egyetlen pilóta, aki nem csak vezet és elégedetlenkedik, ha nem úgy szól a kocsi, ahogy kellene. Megmondja, mit, mennyit, hol kell állítani, hogy jó legyen. Még ha néha a szabályosság határait is feszegeti....ez verseny...nem udvariassági vetélkedő! Na és ahogyan a poraiból talpra állították a Ferrarit Ross Brawn-nal....
Na de ne merüljünk bele....jó év lesz ez még akkor is, ha csak mezőnyverseny lesz és közelébe sem kerül a dobogónak!
Látom ugyanarra (a személyre) gondoltunk.
Naplózva
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #299 Dátum: 2010. Március 09. - 20:18:15 »

Számomra az F1 már nem ad olyan élményt, mint egykor. Még Senna idejében... AAAAAaz igen! Az utóbbi években azért többnyire meg van a szándék, de gyakran elalszok rajta. És én abba a csoportba tartozom, akik nem bírják a Palik féle közvetítést...

És a rally? Élőben, itthon? Az az igazi hajnalban kimegyünk, kinézzük a mi nézői pontunkat, kicsi tűz, bogrács, világdolgainak megeszmecserélése, fényképezés/videózás, csodálása az "apáááám, ez átverte a fizikát!" vagy lefitymálása az "így nagyanyám is menne!" típusú versenyzőknek, porontyok az erdőben bújócskáznak, este összepakolunk, holnap majd kipihenjük félére gondolok...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 58   Fel

Ugrás: