Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 07:28:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 58   Le

Szerző Téma: Márkafüggetlen sportesemények  (Megtekintve 134718 alkalommal)
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. November 03. - 20:29:56 »

Nem semmi futam volt a braziliai tegnap.
Vettel nagyon jó, csak jó autó kell alá. És Hami csókoljon kezet- lánbat sok mindenkinek, mert szerintem nem érdemelt világbajnoki címet. Még nem kész rá.
Az a baj, hogy a Ferrari csapat adta át a címet a sok évközbeni bénázással. (tankolócső, stb...)
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. November 03. - 20:34:02 »

Vettel nagyon jó, csak jó autó kell alá. És Hami csókoljon kezet- lánbat sok mindenkinek, mert szerintem nem érdemelt világbajnoki címet. Még nem kész rá.
Az a baj, hogy a Ferrari csapat adta át a címet a sok évközbeni bénázással. (tankolócső, stb...)
Nagyon szurkoltam, hogy Glock becsúszkáljon, de nem lett meg. Hát, igen. Nem sok futamot láttam, de amitt elbénáztak...
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. November 03. - 20:36:25 »

Volt ott motor problem is...Hungaroring Mosolyog Na meg sok egyéb más, de mindkét oldalon. Ezért csak 1 pont a különbség Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. November 03. - 20:40:22 »

Ladlacnak igaza van, nem semmit bénáztak az idén. Elment a két számítógép. Az egyik, aki precízen vezette, a másik aki kiszámolta, hogy kell vezetni! Kár.
Hamilton bemutatkozása óta nagy tehetségnek tartom, de ami nálam kiverte a biztosítékot, az a kínai stratja volt. Na az nem volt korrekt! Látszott, hogy minden mindegy alapon akkor is befordul. Még annak árán is, ha kilöki a fél mezőnyt. Naná, hogy Massa bepipult és visszavágott később a sikánban!
A másik dolog, hogy kicsit egy olyan álca mögé bújik, mint a hazai romák. Őt mindenki útálja a bőre miatt. Pedig nem amiatt, hanem a felelőtlenségéért.
Szóval kína után már nem úgy voltam vele, hogy győzzön a jobb, hanem szorítottam Massának. Hát volt vagy 200 a vérnyomásom az utolsó 10 kör alatt, az tuti!
Sajnálom Massát, ő mindent megtett. hamiltonnak ezt a címet a toyota bénázása hozta össze. Vettel meg nagyon komolyan fejlődik!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. November 05. - 20:39:43 »

Focikedvelőknek: M1-en: Real Madrid - Juventus Torino, Viasat 6-on: Bayern München - Fiorentina BL meccsek most kezdődnek! Hajrá fiúk!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. November 10. - 11:33:05 »

Szeretnék itt is gratulálni Spitzmüller Csabi és Kazár Miki barátaimnak, a 2008. évi Országos Rally Bajnokság abszolút bajnoki címéhez.  Mosolyog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. November 16. - 20:12:18 »

Namármost márkafüggetlen és nem technikai:

1. Hajnal Tamás gólt lött és 3 gólpasszt adott a Dortmundban - egyre jobb a srác!

2. Lelkem dalol, kikapott a Real Madrid. Megint. Hurrá!!!!
Naplózva

WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. November 18. - 14:58:55 »

Szeretnék itt is gratulálni Spitzmüller Csabi és Kazár Miki barátaimnak, a 2008. évi Országos Rally Bajnokság abszolút bajnoki címéhez.  Mosolyog

A tévében láttam a mecsek-ralli összefoglalót. Én is gratulálok! Fiatal koromban voltam több szakaszon is nézőként. Manapság inkább túrafan vagyok, de jó volt látni az összkerekes csodákat.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. November 18. - 15:16:50 »

A tévében láttam a mecsek-ralli összefoglalót. Én is gratulálok! Fiatal koromban voltam több szakaszon is nézőként. Manapság inkább túrafan vagyok, de jó volt látni az összkerekes csodákat.

Igen jó volt látni. Sajnos jövőre viszont már nem lesznek WRC-k, és A/8-as autók. Sikerült Magyarországon ezt (is) tönkretenni.
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. November 19. - 08:10:45 »

Igen jó volt látni. Sajnos jövőre viszont már nem lesznek WRC-k, és A/8-as autók. Sikerült Magyarországon ezt (is) tönkretenni.
Ó! csak nem s2000-esekre váltanak?
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. November 19. - 09:21:26 »

Ó! csak nem s2000-esekre váltanak?

De, azt akarják "erőltetni". Csak abba nem gondoltak bele, hogy majdnem annyi egy S2000-es autó bérlése mint egy fejlesztett WRC-é. Ráadásul itthon csak a TRT-nek van 2 darab Peugeot 207-ese, a többi mind külföldön fut, ugye az IRC bajnokságban. Hát kiváncsi leszek, mit hoznak ki ebből. Egy biztos. A döntéssel már most fejek hullottak az MNASZ-ben.
Naplózva
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. December 03. - 20:58:06 »

Akit érdekel: holnap este 21:00-kor a Sport1 Tv-n, Seat Leon Szuperkupa idényösszefoglaló!!! Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. December 04. - 10:13:38 »

Akit érdekel: holnap este 21:00-kor a Sport1 Tv-n, Seat Leon Szuperkupa idényösszefoglaló!!! Mosolyog
kösz hogy szótá!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. December 05. - 17:54:18 »

Ma reggel a Honda elnöke bejelentette, hogy a gyár kiszáll a Forma 1 -ből.
Gazdasági világválság....
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. December 05. - 20:22:40 »

Ha valaki szeretne pancsolni egyet!:

http://www.aqua-world.hu/webcam.php

Ma nyitott...
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 58   Fel

Ugrás: