ladlac
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2008. Január 13. - 16:43:35 » |
|
Inkább ott lehet a gond, hogy valaki már felhígította a folyadékot. Sok "ügyes" (és lelkiismeretlen) ember van ám hazánkban.
A benzinkutak üzemeléséről (vagy inkább üzemeltetéséről!) könyvet lehetne írni. A kutaknak általában nem azok a cégek a tulajdonosai, akiknek a logója kint van, hanem ilyen-olyan cégecskék. Mottójuk: minden áron pénzt.
Nem ragozom tovább. Bővebbet esetleg majd személyesen.
Bizony felhigitották. Fele megy neki haza, fele meg jó a vásárlónak vizzel. Láttam már sima vizet tölteni desztvizes palackba. Az se jobb.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2008. Január 30. - 17:00:55 » |
|
Na ezzel a műszerfal ápolóval befürödtem.Feher foltos lett tőle a műszerfal,amit nagyon nehéz utána eltüntetni!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008. Február 21. - 10:25:51 » |
|
Beszéltünk róla, hogy a Prelix lefagy. Erősen tiltakoztam ellene, de meg kell adnom magam! Törlés, aztán azonnal behártyásodik! Amíg nem melegszik át a szélvédő, esély sincs kilátni! Csak az az érdekes, hogy ez pár hete jelentkezett nálam. Addig miért nem? Ilyet sem veszünk többet!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2008. Február 22. - 09:39:57 » |
|
Nekem csak egyszer sikerült olyan szélvédőmosót vennem ami -5- nél nem fagyott vissza, de az meg a szélvédőre kenődött, mint egy zsírosbödön. Ha jól emlékszem MOL gyártmány volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008. Február 22. - 21:57:56 » |
|
Nekem csak egyszer sikerült olyan szélvédőmosót vennem ami -5- nél nem fagyott vissza, de az meg a szélvédőre kenődött, mint egy zsírosbödön. Ha jól emlékszem MOL gyártmány volt.
Amit gyárilag vagy mittoménhol tesznek bele, az milyen, mert -10 foknál sem fagyott a szélvédőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2008. Február 22. - 22:22:02 » |
|
Amit gyárilag vagy mittoménhol tesznek bele, az milyen, mert -10 foknál sem fagyott a szélvédőre.
Én nem tudom, de amennyiért beleteszik (szervízzel együtt), inkább fagyjon rá!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008. Február 22. - 22:36:40 » |
|
Visszaköszön még a denaturált szesz korszaka.Az nem fagy rá. Igaz büdös, mint a dög, dehát valamit valamiért.Nyáron meg sok a muslinca körülötte.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2008. Február 23. - 08:03:28 » |
|
Viszont nyáreon garantáltan nem fagy be! Akkor jó a víz is egy kis mosogatófolyadékkal. A büdöst pedig a jó idő beálltával ki kell üríteni. Ennyí...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2008. Február 23. - 20:08:36 » |
|
én még mindig a tükör ablaktisztitót használom, higítva...még sosem fagyott be, igaz, talán ebben a szezonban már nem is kell...viszont a csánbó utcai korea autóban vettem egy ékszíjat, ugyanaz a méret van rajta, mint az eredetin, oszt' mégis másfél centivel rövidebb...linkre szedtük szét a fél autót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008. Február 23. - 20:30:00 » |
|
én még mindig a tükör ablaktisztitót használom, higítva...még sosem fagyott be, igaz, talán ebben a szezonban már nem is kell...viszont a csánbó utcai korea autóban vettem egy ékszíjat, ugyanaz a méret van rajta, mint az eredetin, oszt' mégis másfél centivel rövidebb...linkre szedtük szét a fél autót...
Várna utca 15. Kovács Krisztiánt keresd a legközelebb! Ő is klubtag, és mindenben segít!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2008. Február 23. - 20:40:43 » |
|
Várna utca 15. Kovács Krisztiánt keresd a legközelebb! Ő is klubtag, és mindenben segít!
Gidy! Most már megkérdezem! Mennyi a részesedésed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rebelpeak
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2008. Február 23. - 21:44:43 » |
|
Gidy! Most már megkérdezem! Mennyi a részesedésed? szerintem gidy részesedése 100%, övé a bót...úgyhogy hétfőn megyek is a várna utcába, növelni gidy profitját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2008. Február 24. - 15:08:38 » |
|
A részesedésem nagyságát majd kikövetkeztethetitek abból, hogy mikor fogok a valamelyik talira elmenni a vadiúj Malibummal. Addig titok a %-ékom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008. Február 26. - 15:03:08 » |
|
A részesedésem nagyságát majd kikövetkeztethetitek abból, hogy mikor fogok a valamelyik talira elmenni a vadiúj Malibummal. Addig titok a %-ékom.
Mindenesetre költséghatékony a promóció!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2013. Október 24. - 16:15:48 » |
|
Ebbe beleszaladtam, és oda a makulátlan utasterem. Nem szoktam szilikonos műszerfalápolót használni a Lacsiban, de a másik kettő autóhoz most vettem, a Prevent sárga flakonos, gyümölcs illatú verzióját. Sajnos a Lacsiban kezdtem használni. Kipróbáltam egy nem látható helyen, rendben, szépen takarít. Elkezdtem vele a műszerfalat pucolni. Én nem a felületre fújom a sprayt, hanem a puha ruhára. Törölgetem a műszerfalat, elérek a középkonzolhoz, törölgetem, látom, a rádió mellett jobbra valami folt keletkezik. Na mondom, valami ott van, amit nem láttam, jobban dörgölöm, nagyobbodik a folt. Nézem a ruhát, szürke. Nézem a foltot, bxxxxxxxxxxxxxxxxx, feloldotta a keret szürke fényét. Akkor nézem a kesztyűtartó fölötti fekete lécet, azt is megmarta. A szellőzők keretét is. Sebike! Mennyibe kerül a középkonzol kerete? Lehet fekete is.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|