cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. November 23. - 17:27:11 » |
|
"Söke" Autó és ablakmosó
Az első percben eltört a nyelet szorító bilincs. A másodikban kiugrott belőle a szivacs, mert nincs megfelelően rögzítve. Majdnem beleszántottam a fényezésbe!
Te Peti! Hát nem látod, hogy SZŐKE!? Mit vársz tőle?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 23. - 17:50:36 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. November 23. - 17:44:41 » |
|
Igaz, hogy olcsó sampont akartam venni, de ez olyan hatást eredményezett, mintha vízbe vizet öntöttem volna! Sima vízzel ugyanolyan eredményt értem el! Ráadásként a kupakja sem zár, jó hogy nem a kocsiba folyt bele!
Lehet, hogy már a boltban megelőztek és "behigították".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. November 23. - 18:36:13 » |
|
Te Peti! Hát nem látod, hogy SZŐKE!? Mit vársz tőle? Ja, igaz! Hogy milyen naív voltam!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. November 23. - 18:37:48 » |
|
Igaz, hogy olcsó sampont akartam venni, de ez olyan hatást eredményezett, mintha vízbe vizet öntöttem volna! Sima vízzel ugyanolyan eredményt értem el! Ráadásként a kupakja sem zár, jó hogy nem a kocsiba folyt bele!
Lehet, hogy már a boltban megelőztek és "behigították". TESCO! Úgyhogy bármi megtörténhet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. December 05. - 15:58:50 » |
|
Lehet, hogy már a boltban megelőztek és "behigították". TESCO! Úgyhogy bármi megtörténhet! TESCO-terméket ne vegyetek! Csak eredeti márkákat- de lehet hogy az is kínai- de mégis jobb a mínősége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. December 17. - 15:02:58 » |
|
Igazatok van TESCOsat NE!!!! Én már odáig jutottam, hogy egy rozsdás szeget sem vennék mer' avval is át (b)..verik az embert.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 10. - 19:45:22 írta sz.gabor »
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2008. Január 10. - 19:51:38 » |
|
A kényszerből vásárolt Prevent Prelix téli szélvédő mosófolyadék, a flakonon feltüntetve -21°C. Saját háztartási hőmérő a házfalon -5°C, egy mosás és kész, setovább. Rögtön ráfagyott. Ezek után szerencse, hogy nem volt tele, kb tíz perc alatt le engedtem és feltöltöttem. Igazi TÉLI szélvédőmosó folyadékot tettem bele( BERNER).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008. Január 10. - 20:24:08 » |
|
A kényszerből vásárolt Prevent Prelix téli szélvédő mosófolyadék, a flakonon feltüntetve -21°C. Saját háztartási hőmérő a házfalon -5°C, egy mosás és kész, setovább. Rögtön ráfagyott. Ezek után szerencse, hogy nem volt tele, kb tíz perc alatt le engedtem és feltöltöttem. Igazi TÉLI szélvédőmosó folyadékot tettem bele( BERNER).
Ez 5 literes kiszerelés volt? Kék? Lehet én is azt vettem még tavaly októberben... Még igazán hidegben nem mentem a kocsival, (ágyban döglődök), de asszem a maradékot megmérem fagyállómérővel. Nem szeretném, ha a szélvédőmosómotor fagyna szét.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008. Január 11. - 06:41:50 » |
|
Ez nagyon érdekes, de nekem miért nem dermed meg ugyanez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2008. Január 11. - 07:26:15 » |
|
Nem tudom Peti. 2 literes kiszerelésben vettem az autópályán pest felé, mert ugye mikor fogyna ki. Egész idáig nem volt problémám. Most bejött a hideg, kiállok a garázsból, hullik valami genya. Lemosom (menet közben) és szép kis jégvirágok kezdenek kialakulni. Azt gyorsan fűteni az ablakot, az segít. Meleg ablaknál nem csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008. Január 11. - 13:48:12 » |
|
Nem tudom Peti. 2 literes kiszerelésben vettem az autópályán pest felé, mert ugye mikor fogyna ki. Egész idáig nem volt problémám. Most bejött a hideg, kiállok a garázsból, hullik valami genya. Lemosom (menet közben) és szép kis jégvirágok kezdenek kialakulni. Azt gyorsan fűteni az ablakot, az segít. Meleg ablaknál nem csinálja.
Hát nem tudom...az enyém valami 5 literes Prelix, Medikémia gyártóval. Próbáltam megmérni. A hűtőfolyadék-mérőmön két skála van, egy a hideg közeghez, egy a meleghez. Hát elmerült rendesen az úszó, egészen a meleg közeghez való skála -34 °C-jáig! Namármost vagy nem lehet szélvédőmosót mérni ezzel (de miért ne lehetne, hisz a fagyállót is hasonló anyagból készítik) vagy valami tényleg nem smakkol, mert a flakonon az áll, hogy higítás nélkül -19 °C!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2008. Január 11. - 18:30:31 » |
|
Szerintem erről beszélünk, de mint írtam nekem semmi rossz tapasztalatom nincs vele! Sőt, a környezetemben sem senkinek, mindenki dícséri!! Vagy itt kíméletesebb a hideg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008. Január 11. - 18:36:42 » |
|
Szerintem erről beszélünk, de mint írtam nekem semmi rossz tapasztalatom nincs vele! Sőt, a környezetemben sem senkinek, mindenki dícséri!! Vagy itt kíméletesebb a hideg? Köszi Peti, hogy lefényképezted, így kideríthetjük! (Nekem épp pihen a gépem, nem akartam most beüzemelni, meg gépre letölteni ezért.) Igen, nekem is ez van 5 literesben. Hogy miért nem méri a fagyállómérő nem tudom, de talán nem járok úgy vele, mint sz.gabor! Várjuk Gábor az infót Tőled, hogy Neked is ilyen volt? Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2008. Január 12. - 08:56:25 » |
|
Én is ezt használom és semmi gondom vele, mi több megfigyeltem, hogy a TS gazdaságost is ez a gyártó készíti így azt is bátran használtam. A fagyálló fokolója nem jó a szélvédőmosó mérésére ezt a TV ügyvédjében láttam ahol ezt be is bizonyították ( egyébként ezt a műsort nagyon ajánlom mindenkinek rengeteget lehet belőle tenulni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008. Január 13. - 14:10:46 » |
|
Inkább ott lehet a gond, hogy valaki már felhígította a folyadékot. Sok "ügyes" (és lelkiismeretlen) ember van ám hazánkban.
A benzinkutak üzemeléséről (vagy inkább üzemeltetéséről!) könyvet lehetne írni. A kutaknak általában nem azok a cégek a tulajdonosai, akiknek a logója kint van, hanem ilyen-olyan cégecskék. Mottójuk: minden áron pénzt.
Nem ragozom tovább. Bővebbet esetleg majd személyesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|