Lacetti klub fórum
2024. December 13. - 16:05:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 139298 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Január 24. - 11:01:43 »

Hát erről vonyítok! Rendes körülményeknél így menne a dolog: régi el, új megkapja a bónust. Rendben! De, és itt jön a de! Amennyíben nemfizetés miatt szünt meg a biztosítás, akkor nem él tovább a bónus sem! Ezért kell sűrgősen tisztázni az előző felmondását! Így már világos míről ciripeltem? LadLac, P.Ü. ment!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Január 24. - 15:04:59 »

Hát erről vonyítok! Rendes körülményeknél így menne a dolog: régi el, új megkapja a bónust. Rendben! De, és itt jön a de! Amennyíben nemfizetés miatt szünt meg a biztosítás, akkor nem él tovább a bónus sem! Ezért kell sűrgősen tisztázni az előző felmondását! Így már világos míről ciripeltem? LadLac, P.Ü. ment!
Gidy Koma.
Nem a régi autót nem fizeti, hanem az újat!
/összekarmolom magam! Nem érti! / 
Az új autó biztije szünik meg. Másik biztinél ujrakötött  meg megy tovább. Ha a régi autót eladják, akkor az uj autó új biztijénél lesz benyujtva a Bonusz igazolás!
Így sem jó?
Szerinted?
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Január 24. - 15:30:21 »

Róka! Ne csúfitsd el Magad hülye karmolással! Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy HA(?) a régi biztosító (mindegy, hogy melyik autóról van szó!), nem kapta meg, vagy letagadja a felmondást, és az díjfizetés nélkülinek számít, akkor lehet elveszíteni a bónust. szerintem elbeszélgetünk egymás mellett. Na mindegy, tudom, hogy akár a tied, akár az enyém, mindkettő rendben van, és ez a lényeg! Köszi a látogatást.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 24. - 15:31:59 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Január 24. - 15:35:24 »

Róka! Ne csúfitsd el Meged hülye karmolással! Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy HA(?) a régi biztosító (mindegy, hogy melyik autóról van szó!), nem kapta meg, vagy letagadja a felmondást, és az díjfizetés nélkülinek számít, akkor lehet elveszíteni a bónust. szerintem elbeszélgetünk egymás mellett. Na mindegy, tudom, hogy akár a tied, akár az enyém, mindkettő rendben van, és ez a lényeg! Köszi a látogatást.
Csak képletesen karmolok, egyébként mosolygok.  Vigyorog
Bonuszt nincs mit elveszteni, mert A0, mivel új autó. Erröl van szó.
Enyém nagyából rendben, mert ma jött egy értesítő és mintha magasabb lett volna a díj, mint amennyinek lennie kellene. Elfelejtették a kedvezményeimet szerintem. Majd utánajárok még ennek. Nehéz eset a biztosító. Fizetni nekik lehet, de amikor rajtuk a sor...    Még jó, ha nem néznek tök hülyének.
Fotózd le Luzso Lacsiját, este várjuk a képeket.
Üdv: Másik Róka
Naplózva

Komis
Ezredes

« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Január 28. - 08:38:57 »

Apa kezdődik... hogy klasszikust idézzek!
A fenti szavazás mellé fel kellene vezetni, hogy kinek melyik biztosítóval gyűlt meg a baja. Így tudható lenne kinél mivel jár a 'jobb' biztosítás!
Ez is finomítaná a biztosítók értékelését. Nos?
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Január 28. - 15:03:22 »

Ime, az új szavazás kiirva, ahogy Komis Cartárs javasolta...  Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 28. - 16:04:50 írta ladlac » Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Január 28. - 16:09:51 »

Ma utánajártam, miért lett 1000 Ft-tal drágább a kötelezőm, mint amire kötöttem decemberben!
Elfelejtették rőgzíteni az egyik kedvezményemet. Ezt 1.5 óra várakozás után pótolták, sőt azonnal megkaptam a módosított új kötvényemet is.
Viszont a befizetett pénzemet még nem találták, ezért lemásolták a bafizető azonosító papiromat, hogy megkeressék...
/persze millióan az ügyfélváróban, lincshangulat.../
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Január 28. - 16:18:50 »

Róka Főszer! Vigyázz a lincseléssel kapcsolatos szavakkal, mert az olaszliszkai gyerekvédők beperelnek horribilis összegért! Az utolsó követelésük már egy milliárd volt, hogy merték használni az ügyükkel kapcsolatban. Ez persze sértette őket az önérzetükben, de ez az összeg valószinüleg segítette volna őket elfelejteni az őket ért aljas támadást. De tudom, ez más tészta....
Naplózva

ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Január 28. - 16:29:39 »

Róka Főszer! Vigyázz a lincseléssel kapcsolatos szavakkal, mert az olaszliszkai gyerekvédők beperelnek horribilis összegért! Az utolsó követelésük már egy milliárd volt, hogy merték használni az ügyükkel kapcsolatban. Ez persze sértette őket az önérzetükben, de ez az összeg valószinüleg segítette volna őket elfelejteni az őket ért aljas támadást. De tudom, ez más tészta....
Amit erre válaszolnék úgyis kimodiznák, vagy felszólitanának a javításra, igy le sem irom.  Vigyorog
De szerintem sokan tudják mire gondolok...   Kacsint
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Január 29. - 10:59:29 »

A multkor dicsertem nejem biztositojat. VISSZA AZ EGESZ! RABLO BANDA! Miutan tavaly sem valtottunk, siman emeltek havi 4000 forintot a havi kotelezon. Pedig nem is volt semmilyen esemenye!!!!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. Január 29. - 12:28:03 »

A multkor dicsertem nejem biztositojat. VISSZA AZ EGESZ! RABLO BANDA! Miutan tavaly sem valtottunk, siman emeltek havi 4000 forintot a havi kotelezon. Pedig nem is volt semmilyen esemenye!!!!
Csak nem a Garancia volt véletlenűl? 
Haveromat Ők nézik hülyének... 
Naplózva

kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Január 29. - 12:45:11 »

A szavazáshoz:
Nem lehetne véletlenül többválasztósra módosítani...? Így nem tudom bejelölni az összeset  Kacsint Kacsint Kacsint, addig meg nem szavaznék...
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Január 29. - 12:49:25 »

A szavazáshoz:
Nem lehetne véletlenül többválasztósra módosítani...? Így nem tudom bejelölni az összeset  Kacsint Kacsint Kacsint, addig meg nem szavaznék...
Módosítva lett igényeidenek megfelelően...   Vigyorog Kacsint
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Január 31. - 19:43:53 »

Csak nem a Garancia volt véletlenűl? 
Haveromat Ők nézik hülyének... 

grupama. mar nem sokaig neznek hulyenek! elso adando alkalommal csere!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Január 31. - 19:49:06 »

Cap! Sajnos az első adandó lehetőség majd novemberben a jövő évre, vagy, ha eladod a kocsid évközben, és újat veszel, de ez sem olcsó mulatság! De akkor is LACETTI! De ez nyílván nem így lesz...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 54   Fel

Ugrás: