Lacetti klub fórum
2025. Január 19. - 18:10:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141201 alkalommal)
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #705 Dátum: 2012. Január 10. - 20:20:06 »

Úgy hiszem, ilyet, amit ma tapasztaltam, még senki sem tapasztalt. Egy korábbi hsz-ben írtam, hogy december 19-én felmondtam a cascomat 2012. január 31-i határidővel, mivel ha újrakötöm, kevesebb mint a fele lesz a díj egy újfajta számítási módnak megfelelően. Eddig minden oké volt, a biztosítós azt mondta hogy január 15 után menjek be és kössem meg az újat, ami február 1-től lesz érvényes. Ma kaptam pénzt a Groupamatól, mégpedig egy igen nagy összeget. Gyanús lett a dolog, felhívtam az üzletkötőt. Utánanézett és kiderült, hogy visszamenőleg 2011. január 31-étől lett megszüntetve a casco?!!! Szóval visszamenőleg 11 havi összeget visszakaptam, aminek én most nem igazán örülök, mert ezek szerint most nincs érvényes cascom. A kérdés, ilyet hogy lehet csinálni, senkinek nem tűnt fel a baki a biztosítón belül? Az ügyintéző szerint a számítógép ilyet (visszamenőleges megszűntetés) el sem fogad  He
Tényleg szerencsés vagy. Megúsztad kár nélkül, most kötsz egy újat és visszakaptál egy rakás pénzt. Szerintem ezzel akartak boldog új évet kívánni, mert tudják, aki így vigyáz az autójára, az megérdemli!  Vigyorog Vigyorog
Azért sajnos a helyzet nem ilyen egyszerű. Egyelőre a biztosító hallgat, valószínű próbálják kideríteni, ki hibázott ekkorát a cégnél, mert több mint egy nap után is csak hebegnek-habognak. A biztosító szerint jelenleg nincs cascom, ami szerintem egy bírósági perben már nem lenne ilyen egyszerű helyzet, ha nekem az ő hibájukból károm lesz (remélem nem, de az ördög nem alszik). Több biztosítóssal is beszéltem és elképzelhetetlennek tartják, hogy ilyen bekövetkezzen. Nem beszélve a bankról, lévén finanszírozott autó és elő van írva a casco feltételként.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Január 10. - 20:25:54 írta diablo77 » Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #706 Dátum: 2012. Január 31. - 12:53:22 »

Váltani akartam Allianzról K&H-ra. Neten meg is tettem novemberben. Decemberben a kocsit muszájból eladtam.
Írtam mindkét biztosítónak, hogy kocsi passz és szíveskedjenek ennek megfelelően ügyintézni. Allianz lezárt, ahogy kell.
K&H emailben jelezte, hogy illetékesnek átküldték.
Azóta megkaptam a csekket, amit fizetni kell. (biztos elkerülte egymást az ügyintézés)
Ma kaptam levelet, hogy valljam be az adataimat, mert 60nap után A0ba sorolnak és ha hazudok, akkor M4be!
Háááát elég gyenge kezdés...
Most írtam mailt, hogy próbálják ügyintézni a valóságot...
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
CDX
Teljes tag

Nubira III 1.8 CDX

« Hozzászólás #707 Dátum: 2012. Január 31. - 17:36:14 »

Váltani akartam Allianzról K&H-ra. Neten meg is tettem novemberben. Decemberben a kocsit muszájból eladtam.
Írtam mindkét biztosítónak, hogy kocsi passz és szíveskedjenek ennek megfelelően ügyintézni. Allianz lezárt, ahogy kell.
Azóta megkaptam a csekket, amit fizetni kell. (biztos elkerülte egymást az ügyintézés)
Ma kaptam levelet, hogy valljam be az adataimat, mert 60nap után A0ba sorolnak és ha hazudok, akkor M4be!

Adás-vételi nélkül nem fogják törölni a szerződést. A súlyadó megszüntetéséhez is adás-vételi kell.
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #708 Dátum: 2012. Február 01. - 20:41:30 »

Adás-vételi nélkül nem fogják törölni a szerződést. A súlyadó megszüntetéséhez is adás-vételi kell.
Emailhez scannelve csatoltam az adás vételit. Okmányiroda lejelentve másnap.
Naplózva

95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #709 Dátum: 2012. Február 02. - 07:46:00 »

Kedves cartársak ne felejtsétek el a baleseti adót is befizetni a kötelező mellé nehogy megszűnjön a biztosításotok!
Naplózva
CDX
Teljes tag

Nubira III 1.8 CDX

« Hozzászólás #710 Dátum: 2012. Február 02. - 08:40:18 »

A csatolt dokumentumot NEM fogadják el, tehát vagy fax-on, vagy papír formában ajánlott levélben kell elküldeni a Biztosítónak az adás-vételit. Írjad rá olvashatóan nagy betűvel, kérem a szerződés törlését. Kiküldik a kártörténeti igazolást számodra,azt őrizd meg mindaddig(2 év)  amíg másik autót nem veszel,ugyanis a megszerzett BÓNUST beszámítják a következő autód kötelezőjébe. Természetesen legyen nálad a vásárláskor az igazolás. (maradjon belőle fénymásolat nálad!!!!!) Kacsint
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #711 Dátum: 2012. április 07. - 11:07:06 »

Újabb kellemes csalódás a Wabard biztosítóban. Február óta utalom nekik a pénzt, de elkövettem egy hibát, a közleményben csak a rendszámot adtam meg, a kötvényszámot nem,  pedig a kötelezőm is náluk van. Kaptam szerdán egy levelet tőlük, hogy jó lenne, ha befizetném már a 2 havi casco díjat. Én kicsit értetlenül álltam a dolog előtt, felhívtam az ügyfélszolgálatot és kiderült, mivel nem írtam kötvényszámot, rákönyvelték a kötelezőre. Bár én (is) hibáztam, elnézést kértek és mondták azonnal korrigálják a hibát, és megkértek, ha lehet, legközelebb utalásnál a kötvényszámot is írjam a közlemény rovatba. Nálam eddig példás az ügyintézés menet náluk.
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #712 Dátum: 2012. április 07. - 18:03:20 »

A csatolt dokumentumot NEM fogadják el, tehát vagy fax-on, vagy papír formában ajánlott levélben kell elküldeni a Biztosítónak az adás-vételit. Írjad rá olvashatóan nagy betűvel, kérem a szerződés törlését. Kiküldik a kártörténeti igazolást számodra,azt őrizd meg mindaddig(2 év)  amíg másik autót nem veszel,ugyanis a megszerzett BÓNUST beszámítják a következő autód kötelezőjébe. Természetesen legyen nálad a vásárláskor az igazolás. (maradjon belőle fénymásolat nálad!!!!!) Kacsint
Végre lezárták. Ok: az előző biztosító nem küldött papírt, ezért a számítógép rendre végezte a dolgát...
Nem igaz, hogy a nagy cégek is rohadtak életszerű szoftvereket csinálni. Ehelyett kidobnak több ezer forintot postai költségekre. Persze nekünk kell majd a szolgáltatási díjban ezt kifizetni....
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #713 Dátum: 2012. November 01. - 20:41:03 »

Elindult a kampány, a Netrisken már lehet kalkulálni.
Megint akkor járok jól, ha újrakötöm, vagy átmegyek máshoz.
Mikor lesznek a régi ügyfelek megbecsülve? He
Az árak a baleseti adót nem tartalmazzák.

« Utoljára szerkesztve: 2012. November 01. - 20:57:47 írta Jani » Naplózva

LPG
gabka
Teljes tag

2.0TCDI SW

« Hozzászólás #714 Dátum: 2012. November 01. - 22:39:43 »

Nekem most csökkent 29ezerre + "balfék adó",az Aegonnál.Az éves cascom meg 84ezer.
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #715 Dátum: 2012. November 02. - 13:35:34 »

Ennek tiszteletére újraindult a szavazás is.  Mosolyog
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #716 Dátum: 2012. November 02. - 17:28:09 »

Én meg elfelejtettem a Netriskes jelszavam.  He
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #717 Dátum: 2012. November 02. - 17:57:34 »

Én meg elfelejtettem a Netriskes jelszavam.  He
Kérj másikat, katt az elfelejtett jelszóra.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #718 Dátum: 2012. November 09. - 20:01:29 »

Büntetik a lustákat, akik nem néznek utána, illetve azokat, akik "pár ezer" pénzért nem töltik az adminisztrációval az idejüket...
...és tavaly még ők voltak többen. 
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #719 Dátum: 2012. November 09. - 20:17:01 »

Megnéztem a Netrisk kalkulációt. A portál szerint, ha nem váltok biztosítót, és nem kötöm újra, akkor jövőre csak egy biztosítónál kellene kevesebbet fizetnem, mint a jelenleginél.

Bár a Netrisk garanciát vállal a kalkulációra, én bemegyek a biztosító ügyfélszolgálatára érdeklődni, mert ugye nem ez a normál.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 54   Fel

Ugrás: