Lacetti klub fórum
2025. Január 19. - 20:43:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141222 alkalommal)
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #690 Dátum: 2011. November 23. - 20:17:51 »

Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit).
Casco-ra is ők lehetnek a befutók.

Valakinek tapasztalat róluk? He
Én már voltam náluk.Mindig küldték a csekket,egyszer sem felejtették el.Ennyi 
2005 óta van náluk cascom, teljesen korrektek és a legolcsóbbak. Idén a kötelezőm is náluk volt, de sajnos most kevés kedvezményt adnak így azt átvittem a Wabardhoz.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #691 Dátum: 2011. November 23. - 20:18:11 »

Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit).
Casco-ra is ők lehetnek a befutók.

Valakinek tapasztalat róluk? He
Nekem. Évi Swiftje volt náluk tavalyig, kb. 8 éven keresztül Cascoval, üvegkár, assistance szolgáltatás.

Egyszer lett volna egy trélerezése egy kiégett főbizi miatt. Mindenféle kibúvókat kerestek, találtak.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #692 Dátum: 2011. November 25. - 14:54:44 »

Kösz az infókat.
Kötelező megkötve, casco-n még gondolkodok.
Naplózva
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #693 Dátum: 2011. November 28. - 20:56:31 »

Pár perce online megkötés K&H-nál. kb -6000Ft.
Csak az nem tetszik, hogy az exhez be kell topogni felmondani PAPÍRON!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ XXI. század.... 
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
Komis
Ezredes

« Hozzászólás #694 Dátum: 2011. November 29. - 11:32:51 »

Pár perce online megkötés K&H-nál. kb -6000Ft.
Csak az nem tetszik, hogy az exhez be kell topogni felmondani PAPÍRON!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ XXI. század.... 
Bevittem a papírt aláírva, amit a K&H szíves volt megküldeni emailben. Az Allianznál mondom a biztonsági őrnek, hogy kötelező... Mire ő: lemondás?! Igen.
5 várakozó a papíron. Na várhatok-gondoltam. Az 5 ügyfél 20perc alatt letudva. Egy külön ügyintéző csak a lemondásokat intézte! Persze a papír amit vittem nem kellett. Ő gépelt egy újat + online könyvelte a lemondást. Azt meg se kérdezte, hogy kötöttem-e másikat...
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #695 Dátum: 2011. November 30. - 19:56:28 »

Mióta új autóm van (2005), van cascom is, mert sosem lehet tudni. Akkor a Groupama adta a legjabb ajánlatot a Kalosra, majd a Lacettire is. Minden évben persze azért nézegettem az ajánlatokat, de eddig egyik biztosító sem adott jelentősen kevesebb összegre ajánlatot. Egy hete megkaptam a jövő évre vonatkozó díjamat, természetesen csökkent és a bónuszfokozatom nőtt. Gondoltam megnézem, milyen ajánlatok vannak most a piacon, erre majd leestem a székről mikor megláttam, hogy ha újrakötöm náluk a szerződést, kevesebb mint a felére csökken a díjam He He Ez azért vérlázító és csak azért nem fogom elhagyni a biztosítót, mert magasan a legkisebb összeget adják éves díjra.
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #696 Dátum: 2011. December 01. - 06:07:40 »

Nekem az Astra küldött jövő évre egy 64EFt-s csekket éves díjra.Majdnem leültem tőle,mert az idei 24EFt volt.Hozzáteszem volt egy kis puff papíron ami miatt ekkorát emelt.Köbéhez átkötve 33EFt.Nem örülök az emelésnek.
Naplózva

06 70/22 11 222
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #697 Dátum: 2011. December 01. - 14:15:18 »

Aki postabiztosítós kötésen gondolkodik a fészbuk napisorsjegyes játékán MA juthat hozzá 10% kedvezményt adó kuponhoz!

Ma, azaz december 1.-én ismét lehet a fészbukon 10%-os kedvezményt adó postabiztosítós kuponhoz jutni!
A kupon érvényessége 2012, december 31. azaz a jövőre autót cserélők/vásárlók, vagy már évközi biztosítási évfordulóval rendelkezők (2010.01.01 után névre került) is felhasználhatják a kgfb meg/át kötéséhez...
Aki már korábban megszerezte, annak nem érdemes újért küzdeni, ugyanis egy fészbuk felhasználó akárhányszor jut hozzá a kuponhoz, mindíg ugyanazt a kódot kapja a kuponjára.
Aki nem tudja kinyomtatni, az a kódot jegyezze fel, mert az is elég a kedvezményhez...
Naplózva
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #698 Dátum: 2011. December 04. - 20:03:00 »

Ma váltottam kötelezőt,elhagytam a K&H-t(16400.-)és az UNIQához szerződtem(7500.-)/éves díjért.
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #699 Dátum: 2011. December 04. - 20:08:21 »

Ma váltottam kötelezőt,elhagytam a K&H-t(16400.-)és az UNIQához szerződtem(7500.-)/éves díjért.
Ma? Ma váltottál, vagy ma kötötted az újat? A régit már fel kellett mondani 1.-ig. Érdeklődj utána, nehogy pofára ess, ha csak ma mondtad esetleg fel a régit. CDX biztosítós, ő felvilágosíthat, ha valami zűrös lenne. Lejárt a felmondási lehetőség, de az újra kötés, vagy új választás ráér az év végéig.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #700 Dátum: 2011. December 19. - 14:55:24 »

Ma elmentem a Groupama helyi irodájába és megerősítést nyert a dolog: ha megszűntetem a cascot január 31-ével és február elsejével újrakötöm, tényleg feleződika díjam. Így fel is mondtam a szerződést.
Naplózva
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #701 Dátum: 2011. December 22. - 19:42:11 »

Ma? Ma váltottál, vagy ma kötötted az újat? A régit már fel kellett mondani 1.-ig. Érdeklődj utána, nehogy pofára ess, ha csak ma mondtad esetleg fel a régit. CDX biztosítós, ő felvilágosíthat, ha valami zűrös lenne. Lejárt a felmondási lehetőség, de az újra kötés, vagy új választás ráér az év végéig.
30án felmondtam a régit személyesen papíron és 04én meg kötöttem az újat.
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #702 Dátum: 2012. Január 09. - 19:26:47 »

Úgy hiszem, ilyet, amit ma tapasztaltam, még senki sem tapasztalt. Egy korábbi hsz-ben írtam, hogy december 19-én felmondtam a cascomat 2012. január 31-i határidővel, mivel ha újrakötöm, kevesebb mint a fele lesz a díj egy újfajta számítási módnak megfelelően. Eddig minden oké volt, a biztosítós azt mondta hogy január 15 után menjek be és kössem meg az újat, ami február 1-től lesz érvényes. Ma kaptam pénzt a Groupamatól, mégpedig egy igen nagy összeget. Gyanús lett a dolog, felhívtam az üzletkötőt. Utánanézett és kiderült, hogy visszamenőleg 2011. január 31-étől lett megszüntetve a casco?!!! Szóval visszamenőleg 11 havi összeget visszakaptam, aminek én most nem igazán örülök, mert ezek szerint most nincs érvényes cascom. A kérdés, ilyet hogy lehet csinálni, senkinek nem tűnt fel a baki a biztosítón belül? Az ügyintéző szerint a számítógép ilyet (visszamenőleges megszűntetés) el sem fogad  He
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #703 Dátum: 2012. Január 09. - 19:56:49 »

Úgy hiszem, ilyet, amit ma tapasztaltam, még senki sem tapasztalt. Egy korábbi hsz-ben írtam, hogy december 19-én felmondtam a cascomat 2012. január 31-i határidővel, mivel ha újrakötöm, kevesebb mint a fele lesz a díj egy újfajta számítási módnak megfelelően. Eddig minden oké volt, a biztosítós azt mondta hogy január 15 után menjek be és kössem meg az újat, ami február 1-től lesz érvényes. Ma kaptam pénzt a Groupamatól, mégpedig egy igen nagy összeget. Gyanús lett a dolog, felhívtam az üzletkötőt. Utánanézett és kiderült, hogy visszamenőleg 2011. január 31-étől lett megszüntetve a casco?!!! Szóval visszamenőleg 11 havi összeget visszakaptam, aminek én most nem igazán örülök, mert ezek szerint most nincs érvényes cascom. A kérdés, ilyet hogy lehet csinálni, senkinek nem tűnt fel a baki a biztosítón belül? Az ügyintéző szerint a számítógép ilyet (visszamenőleges megszűntetés) el sem fogad  He
Mázlista vagy, nem peches! Akkor most usgyi, és azonnal köss meg egy cascot, van rá pénzed dögivel. Nekem is volt hasonló, mert csoportosan szedték be a pénzt, és egyszer csak kiderült, hogy kb másfél évig nem vonták le, tehát az ő hibájuk volt. Közben szerencsére nem volt kár, így kötöttem egy újat, és utána jött a nyúl. Igaz, hogy felajánlották, hogy utólag befizethetem, hogy jogfolytonos legyen, de valahogy nem vettem a lapot, így nyertem egy csomó pénzt. Ha pedig baj lett volna, akkor a bíróság nekem adott volna igazat, mert egy folyamatot szakítottak meg véletlenül, de a saját hibájukból. Így én jól jártam, olcsóbbat kötöttem, és utána fedezték a nyulas balhét is az új casco alapján. Persze, ha rájönnek, hogy hülyék voltak, akkor még Tőled visszakérhetik a pénzt, mert a felmondás csak most lépne életbe. Drukkolj!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #704 Dátum: 2012. Január 09. - 21:00:23 »

Tényleg szerencsés vagy. Megúsztad kár nélkül, most kötsz egy újat és visszakaptál egy rakás pénzt. Szerintem ezzel akartak boldog új évet kívánni, mert tudják, aki így vigyáz az autójára, az megérdemli!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54   Fel

Ugrás: