Lacetti klub fórum
2025. Január 19. - 20:45:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141224 alkalommal)
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #675 Dátum: 2011. November 16. - 21:55:23 »

Én még gondolkozom erősen a váltáson. Jelenleg Groupama Garancia van Assistance szolgáltatással (ami ugye természetesen defektre nem vonatkozik ), díja a bitosító által kiküldött tájékoztató alapján 18624 forint lenne jövőre. A Netrisk szerint csak 16960, de ez nem nagy különbség. Viszont a Wabard 12ezer lenne. Ha ezt megkötöm, még biztosítás adóval növelve is olcsóbb lesz, mint idén. A Wabardról egyébként tud valaki infót? Én csak azt tudom, hogy Wáberer György alapította elsődlegesen a saját fuvarozó vállalatának járművei számára.
A Wabard új cég, én nem mernék rá tenni. Sok kamionos elviheti a pénzt, és nincs nagy régi háttere, ami garanciát adhatna. Háttér nélkül rizikós- szerintem. A  Netrisk, no meg biztosító.hu, és jobb, ha a biztosító saját lapjára is rátekintesz, ott lehet, hogy olcsóbb, egy próbát megérne. CDX biztosítós, kérj tőle infót!
A Netrisket én alakulása óta használom, szóval ebben otthon vagyok. Kacsint Annyit azért tudok, hogy a Wabardnak azért elég biztos anyagi háttere van, nem egy MÁV biztosító az biztos. A biztosítók saját oldala eddig még sosem adott nekem olcsóbbat, mint a Netrisk, 1-2-t megnéztem most is és a helyzet változatlan.
Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #676 Dátum: 2011. November 17. - 17:35:35 »

Dühös és csalódott vagyok, mert a biztosítóm (UNIQA) drasztikusan és már-már pofátlan módon megemelte a jövő évi kötelezőm díját!
A rengeteg teher mellet még ez is...
És akkor csodálkoznak, hogy az embereknek nincsenek megtakarításaik.
Ja ez múlkor lemaradt ! Kacsint Vigyorog  Idei díj: 10.281 Ft   2012. évi díj: 10.364 Ft
Asszem' váltok. Vigyorog
Naplózva
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #677 Dátum: 2011. November 17. - 20:34:24 »

Én még gondolkozom erősen a váltáson. Jelenleg Groupama Garancia van Assistance szolgáltatással (ami ugye természetesen defektre nem vonatkozik ), díja a bitosító által kiküldött tájékoztató alapján 18624 forint lenne jövőre. A Netrisk szerint csak 16960, de ez nem nagy különbség. Viszont a Wabard 12ezer lenne. Ha ezt megkötöm, még biztosítás adóval növelve is olcsóbb lesz, mint idén. A Wabardról egyébként tud valaki infót? Én csak azt tudom, hogy Wáberer György alapította elsődlegesen a saját fuvarozó vállalatának járművei számára.
A Wabard új cég, én nem mernék rá tenni. Sok kamionos elviheti a pénzt, és nincs nagy régi háttere, ami garanciát adhatna. Háttér nélkül rizikós- szerintem. A  Netrisk, no meg biztosító.hu, és jobb, ha a biztosító saját lapjára is rátekintesz, ott lehet, hogy olcsóbb, egy próbát megérne. CDX biztosítós, kérj tőle infót!
A Netrisket én alakulása óta használom, szóval ebben otthon vagyok. Kacsint Annyit azért tudok, hogy a Wabardnak azért elég biztos anyagi háttere van, nem egy MÁV biztosító az biztos. A biztosítók saját oldala eddig még sosem adott nekem olcsóbbat, mint a Netrisk, 1-2-t megnéztem most is és a helyzet változatlan.
Én a megalakulásukkor voltam náluk, aztán a következő évben már nem. Az ok egyedül a díj volt (mellettük is, majd ellenük is...). Ez is pontosan annyi szolgáltatást ad ebben a biztosítási szegmensben, mint bármely másik: semennyit. 
Lehetsz te bármelyik neves biztosítónál, egy sajáthibás balhénál ez mennyiben segít rajtad...?
Ja, és az idén is hozzájuk váltok: feleannyiért kínálják a semmit, mint a jelenlegi MKB...
Naplózva
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #678 Dátum: 2011. November 19. - 17:53:52 »

Én a megalakulásukkor voltam náluk, aztán a következő évben már nem. Az ok egyedül a díj volt (mellettük is, majd ellenük is...). Ez is pontosan annyi szolgáltatást ad ebben a biztosítási szegmensben, mint bármely másik: semennyit. 
Lehetsz te bármelyik neves biztosítónál, egy sajáthibás balhénál ez mennyiben segít rajtad...?
Ja, és az idén is hozzájuk váltok: feleannyiért kínálják a semmit, mint a jelenlegi MKB...
Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #679 Dátum: 2011. November 19. - 20:10:00 »

Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #680 Dátum: 2011. November 19. - 20:11:18 »

Diablo: "Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm."
[/quote]
Diablo a csapodár. Még teszteli a biztosítókat egy darabig. De jót sohasem fog találni.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #681 Dátum: 2011. November 19. - 20:38:20 »

Diablo a csapodár. Még teszteli a biztosítókat egy darabig. De jót sohasem fog találni.
Az utóbbi 6 évben én is mindig váltottam. Jót biztos nem találunk, de olcsóbbat igen.
Naplózva

LPG
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #682 Dátum: 2011. November 20. - 20:49:22 »

Ma át is kötöttem Netrisken keresztül: éves díj 11592Ft a Wabardnál Vigyorog
Naplózva
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #683 Dátum: 2011. November 20. - 21:23:49 »

Ma át is kötöttem Netrisken keresztül: éves díj 11592Ft a Wabardnál Vigyorog
Szintén Wabard, 8868 pénz... Kacsint Hiába, öregszem Vigyorog
Naplózva
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #684 Dátum: 2011. November 21. - 08:01:24 »

Aki postabiztosítós kötésen gondolkodik a fészbuk napisorsjegyes játékán MA juthat hozzá 10% kedvezményt adó kuponhoz!

Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #685 Dátum: 2011. November 21. - 17:48:38 »

Aki postabiztosítós kötésen gondolkodik a fészbuk napisorsjegyes játékán MA juthat hozzá 10% kedvezményt adó kuponhoz!

A maival már 3db 10%-os kuponom van és egy automotor-os, az már 40%. Lassan ők fognak fizetni, csak mennyek hozzájuk. Vigyorog
Naplózva

LPG
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #686 Dátum: 2011. November 22. - 19:07:02 »

A maival már 3db 10%-os kuponom van és egy automotor-os, az már 40%. Lassan ők fognak fizetni, csak mennyek hozzájuk. Vigyorog
Attól ne félj! Egy szerződéshez egy fészbúk VAGY kiskegyedes 10%-os kupon használható fel + egy autómotoros, ami 5%, de sok egyéb kedvezményt adó lehetőség is van.

Más.
Elfogadták a baleseti adót: a KGFB díj 30%-a, maximum napi 83 Ft, amit évi 100.000-Ft-ot meghaladó díjjal lehet elérni.

Nekem lesz 8.798-Ft/éves díjam + a 30% =  11.437-Ft
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 22. - 19:08:33 írta Yanee » Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #687 Dátum: 2011. November 23. - 16:07:00 »

Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit).
Casco-ra is ők lehetnek a befutók.

Valakinek tapasztalat róluk? He
Naplózva
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #688 Dátum: 2011. November 23. - 16:22:13 »

Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit).

Én jelenleg náluk vagyok, és majd februárban újrakötöm a jelenlegi állás szerint.
Teljesen korrektek voltak eddig mindenben, és gyorsak.
Nagy sajnálatomra a kereskedő egy névtelen alkuszon keresztül kötötte meg a KGFB-t velük, és az alkusz, hát mit ne mondjak elég megbízhatatlannak bizonyult. Nulla tájékoztatás, és majdnem bebuktam A0-ba.
De a biztosítónak írtam egy panaszlevelet, és két munkanapon belűl elrendeztek mindent, és ők kértek elnézést, holott nekik semmi közük nem volt a problémához.
Teljesen korrektek, bátran ajánlom őket.
Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #689 Dátum: 2011. November 23. - 19:08:04 »

Én már voltam náluk.Mindig küldték a csekket,egyszer sem felejtették el.Ennyi 
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 54   Fel

Ugrás: