diablo77
|
|
« Hozzászólás #675 Dátum: 2011. November 16. - 21:55:23 » |
|
Én még gondolkozom erősen a váltáson. Jelenleg Groupama Garancia van Assistance szolgáltatással (ami ugye természetesen defektre nem vonatkozik ), díja a bitosító által kiküldött tájékoztató alapján 18624 forint lenne jövőre. A Netrisk szerint csak 16960, de ez nem nagy különbség. Viszont a Wabard 12ezer lenne. Ha ezt megkötöm, még biztosítás adóval növelve is olcsóbb lesz, mint idén. A Wabardról egyébként tud valaki infót? Én csak azt tudom, hogy Wáberer György alapította elsődlegesen a saját fuvarozó vállalatának járművei számára. A Wabard új cég, én nem mernék rá tenni. Sok kamionos elviheti a pénzt, és nincs nagy régi háttere, ami garanciát adhatna. Háttér nélkül rizikós- szerintem. A Netrisk, no meg biztosító.hu, és jobb, ha a biztosító saját lapjára is rátekintesz, ott lehet, hogy olcsóbb, egy próbát megérne. CDX biztosítós, kérj tőle infót! A Netrisket én alakulása óta használom, szóval ebben otthon vagyok. Annyit azért tudok, hogy a Wabardnak azért elég biztos anyagi háttere van, nem egy MÁV biztosító az biztos. A biztosítók saját oldala eddig még sosem adott nekem olcsóbbat, mint a Netrisk, 1-2-t megnéztem most is és a helyzet változatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #676 Dátum: 2011. November 17. - 17:35:35 » |
|
Dühös és csalódott vagyok, mert a biztosítóm (UNIQA) drasztikusan és már-már pofátlan módon megemelte a jövő évi kötelezőm díját! A rengeteg teher mellet még ez is... És akkor csodálkoznak, hogy az embereknek nincsenek megtakarításaik. Ja ez múlkor lemaradt ! Idei díj: 10.281 Ft 2012. évi díj: 10.364 Ft Asszem' váltok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #677 Dátum: 2011. November 17. - 20:34:24 » |
|
Én még gondolkozom erősen a váltáson. Jelenleg Groupama Garancia van Assistance szolgáltatással (ami ugye természetesen defektre nem vonatkozik ), díja a bitosító által kiküldött tájékoztató alapján 18624 forint lenne jövőre. A Netrisk szerint csak 16960, de ez nem nagy különbség. Viszont a Wabard 12ezer lenne. Ha ezt megkötöm, még biztosítás adóval növelve is olcsóbb lesz, mint idén. A Wabardról egyébként tud valaki infót? Én csak azt tudom, hogy Wáberer György alapította elsődlegesen a saját fuvarozó vállalatának járművei számára. A Wabard új cég, én nem mernék rá tenni. Sok kamionos elviheti a pénzt, és nincs nagy régi háttere, ami garanciát adhatna. Háttér nélkül rizikós- szerintem. A Netrisk, no meg biztosító.hu, és jobb, ha a biztosító saját lapjára is rátekintesz, ott lehet, hogy olcsóbb, egy próbát megérne. CDX biztosítós, kérj tőle infót! A Netrisket én alakulása óta használom, szóval ebben otthon vagyok. Annyit azért tudok, hogy a Wabardnak azért elég biztos anyagi háttere van, nem egy MÁV biztosító az biztos. A biztosítók saját oldala eddig még sosem adott nekem olcsóbbat, mint a Netrisk, 1-2-t megnéztem most is és a helyzet változatlan. Én a megalakulásukkor voltam náluk, aztán a következő évben már nem. Az ok egyedül a díj volt (mellettük is, majd ellenük is...). Ez is pontosan annyi szolgáltatást ad ebben a biztosítási szegmensben, mint bármely másik: semennyit. Lehetsz te bármelyik neves biztosítónál, egy sajáthibás balhénál ez mennyiben segít rajtad...? Ja, és az idén is hozzájuk váltok: feleannyiért kínálják a semmit, mint a jelenlegi MKB...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #678 Dátum: 2011. November 19. - 17:53:52 » |
|
Én még gondolkozom erősen a váltáson. Jelenleg Groupama Garancia van Assistance szolgáltatással (ami ugye természetesen defektre nem vonatkozik ), díja a bitosító által kiküldött tájékoztató alapján 18624 forint lenne jövőre. A Netrisk szerint csak 16960, de ez nem nagy különbség. Viszont a Wabard 12ezer lenne. Ha ezt megkötöm, még biztosítás adóval növelve is olcsóbb lesz, mint idén. A Wabardról egyébként tud valaki infót? Én csak azt tudom, hogy Wáberer György alapította elsődlegesen a saját fuvarozó vállalatának járművei számára. A Wabard új cég, én nem mernék rá tenni. Sok kamionos elviheti a pénzt, és nincs nagy régi háttere, ami garanciát adhatna. Háttér nélkül rizikós- szerintem. A Netrisk, no meg biztosító.hu, és jobb, ha a biztosító saját lapjára is rátekintesz, ott lehet, hogy olcsóbb, egy próbát megérne. CDX biztosítós, kérj tőle infót! A Netrisket én alakulása óta használom, szóval ebben otthon vagyok. Annyit azért tudok, hogy a Wabardnak azért elég biztos anyagi háttere van, nem egy MÁV biztosító az biztos. A biztosítók saját oldala eddig még sosem adott nekem olcsóbbat, mint a Netrisk, 1-2-t megnéztem most is és a helyzet változatlan. Én a megalakulásukkor voltam náluk, aztán a következő évben már nem. Az ok egyedül a díj volt (mellettük is, majd ellenük is...). Ez is pontosan annyi szolgáltatást ad ebben a biztosítási szegmensben, mint bármely másik: semennyit. Lehetsz te bármelyik neves biztosítónál, egy sajáthibás balhénál ez mennyiben segít rajtad...? Ja, és az idén is hozzájuk váltok: feleannyiért kínálják a semmit, mint a jelenlegi MKB... Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #679 Dátum: 2011. November 19. - 20:10:00 » |
|
Én még gondolkozom erősen a váltáson. Jelenleg Groupama Garancia van Assistance szolgáltatással (ami ugye természetesen defektre nem vonatkozik ), díja a bitosító által kiküldött tájékoztató alapján 18624 forint lenne jövőre. A Netrisk szerint csak 16960, de ez nem nagy különbség. Viszont a Wabard 12ezer lenne. Ha ezt megkötöm, még biztosítás adóval növelve is olcsóbb lesz, mint idén. A Wabardról egyébként tud valaki infót? Én csak azt tudom, hogy Wáberer György alapította elsődlegesen a saját fuvarozó vállalatának járművei számára. A Wabard új cég, én nem mernék rá tenni. Sok kamionos elviheti a pénzt, és nincs nagy régi háttere, ami garanciát adhatna. Háttér nélkül rizikós- szerintem. A Netrisk, no meg biztosító.hu, és jobb, ha a biztosító saját lapjára is rátekintesz, ott lehet, hogy olcsóbb, egy próbát megérne. CDX biztosítós, kérj tőle infót! A Netrisket én alakulása óta használom, szóval ebben otthon vagyok. Annyit azért tudok, hogy a Wabardnak azért elég biztos anyagi háttere van, nem egy MÁV biztosító az biztos. A biztosítók saját oldala eddig még sosem adott nekem olcsóbbat, mint a Netrisk, 1-2-t megnéztem most is és a helyzet változatlan. Én a megalakulásukkor voltam náluk, aztán a következő évben már nem. Az ok egyedül a díj volt (mellettük is, majd ellenük is...). Ez is pontosan annyi szolgáltatást ad ebben a biztosítási szegmensben, mint bármely másik: semennyit. Lehetsz te bármelyik neves biztosítónál, egy sajáthibás balhénál ez mennyiben segít rajtad...? Ja, és az idén is hozzájuk váltok: feleannyiért kínálják a semmit, mint a jelenlegi MKB... Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #680 Dátum: 2011. November 19. - 20:11:18 » |
|
Diablo: "Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm." [/quote] Diablo a csapodár. Még teszteli a biztosítókat egy darabig. De jót sohasem fog találni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #681 Dátum: 2011. November 19. - 20:38:20 » |
|
Hát ez az, úgyhogy én is váltok. Az elmúlt 9 évben mióta autóm van 8 biztosítónál volt a kötelezőm.
Diablo a csapodár. Még teszteli a biztosítókat egy darabig. De jót sohasem fog találni. Az utóbbi 6 évben én is mindig váltottam. Jót biztos nem találunk, de olcsóbbat igen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #682 Dátum: 2011. November 20. - 20:49:22 » |
|
Ma át is kötöttem Netrisken keresztül: éves díj 11592Ft a Wabardnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #683 Dátum: 2011. November 20. - 21:23:49 » |
|
Ma át is kötöttem Netrisken keresztül: éves díj 11592Ft a Wabardnál Szintén Wabard, 8868 pénz... Hiába, öregszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #684 Dátum: 2011. November 21. - 08:01:24 » |
|
Aki postabiztosítós kötésen gondolkodik a fészbuk napisorsjegyes játékán MA juthat hozzá 10% kedvezményt adó kuponhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #685 Dátum: 2011. November 21. - 17:48:38 » |
|
Aki postabiztosítós kötésen gondolkodik a fészbuk napisorsjegyes játékán MA juthat hozzá 10% kedvezményt adó kuponhoz!
A maival már 3db 10%-os kuponom van és egy automotor-os, az már 40%. Lassan ők fognak fizetni, csak mennyek hozzájuk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #686 Dátum: 2011. November 22. - 19:07:02 » |
|
A maival már 3db 10%-os kuponom van és egy automotor-os, az már 40%. Lassan ők fognak fizetni, csak mennyek hozzájuk. Attól ne félj! Egy szerződéshez egy fészbúk VAGY kiskegyedes 10%-os kupon használható fel + egy autómotoros, ami 5%, de sok egyéb kedvezményt adó lehetőség is van. Más. Elfogadták a baleseti adót: a KGFB díj 30%-a, maximum napi 83 Ft, amit évi 100.000-Ft-ot meghaladó díjjal lehet elérni. Nekem lesz 8.798-Ft/éves díjam + a 30% = 11.437-Ft
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 22. - 19:08:33 írta Yanee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #687 Dátum: 2011. November 23. - 16:07:00 » |
|
Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit). Casco-ra is ők lehetnek a befutók. Valakinek tapasztalat róluk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #688 Dátum: 2011. November 23. - 16:22:13 » |
|
Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit). Casco-ra is ők lehetnek a befutók. Valakinek tapasztalat róluk? Én jelenleg náluk vagyok, és majd februárban újrakötöm a jelenlegi állás szerint. Teljesen korrektek voltak eddig mindenben, és gyorsak. Nagy sajnálatomra a kereskedő egy névtelen alkuszon keresztül kötötte meg a KGFB-t velük, és az alkusz, hát mit ne mondjak elég megbízhatatlannak bizonyult. Nulla tájékoztatás, és majdnem bebuktam A0-ba. De a biztosítónak írtam egy panaszlevelet, és két munkanapon belűl elrendeztek mindent, és ők kértek elnézést, holott nekik semmi közük nem volt a problémához. Teljesen korrektek, bátran ajánlom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #689 Dátum: 2011. November 23. - 19:08:04 » |
|
Ahogy nézegetem, nekem a Groupama lesz a befutó. (~ 18.000/év. Gondolom a taxi dob rajta ennyit). Casco-ra is ők lehetnek a befutók. Valakinek tapasztalat róluk? Én már voltam náluk.Mindig küldték a csekket,egyszer sem felejtették el.Ennyi
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|