Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 11:24:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Megjöttek az új KGFB díjjak! Váltasz biztosítót?  (Szavazás lezárva: 2013. November 30. - 17:52:09)
Igen, váltok. - 5 (29.4%)
Igen, újrakötöm a régit. - 3 (17.6%)
Nem, elégedett vagyok a jelenlegivel. - 5 (29.4%)
Még nem tudom. - 4 (23.5%)
Összes szavazó: 17

Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 54   Le

Szerző Téma: Kötelező Biztosítás, Cascó  (Megtekintve 141367 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #555 Dátum: 2010. November 21. - 00:14:44 »

Rohadjon meg a Generali!

Most mondta a nejem, hogy 59.000 forintra emelték a kötelezőmet! És nem tudok semmit tenni ellene, mert a norvég szolgáltató blokkolja a Netrisk oldalát!

Hurrá!
Nem lehet írni egy meghatalmazást, hogy a feleséged eljárhat az ügyben? (Amúgy nem tudom, hogy ez hogy működik)
Aztán a Netrisknél, honnan tudnák, hogy a feleséged kötötte az szerződést és nem te? Ha már kötöttél rajtuk keresztül, semmilyen aláírás nem kell. Kacsint
Akár én is köthetnék a nevedben, ha tudnám a jelszavad. Vigyorog

Hiszen éppen ez a lényeg,  kettő próbálkozásból egyszer se sikerült a Netrisknél átkötnöm.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
**

« Hozzászólás #556 Dátum: 2010. November 21. - 08:17:07 »

Több éve, mindkét autónk mindenfajta biztosítását a Netriskkel kezeltetem, a legnagyobb megelégedésre.
Pontosak, korrektek, udvariasak. Tavaly felhívtak, hogy tegyek egy pipát valamelyik kérdés mellé, mert akkor még kedvezőbb díjat érhetek el. Igazuk volt, átsiklottam a kérdés felett, mikor kalkuláltam. Ha valakinek nem jön be, akkor érdemes utánajárni, mert szerintem nagyon jól dolgoznak és igazán az érdekeinket nézik. (Merem remélni, hogy nem csak szerencsém volt velük eddig, hanem valóban ilyenek.)
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #557 Dátum: 2010. November 21. - 09:22:25 »

Több éve, mindkét autónk mindenfajta biztosítását a Netriskkel kezeltetem, a legnagyobb megelégedésre.
Pontosak, korrektek, udvariasak. Tavaly felhívtak, hogy tegyek egy pipát valamelyik kérdés mellé, mert akkor még kedvezőbb díjat érhetek el. Igazuk volt, átsiklottam a kérdés felett, mikor kalkuláltam. Ha valakinek nem jön be, akkor érdemes utánajárni, mert szerintem nagyon jól dolgoznak és igazán az érdekeinket nézik. (Merem remélni, hogy nem csak szerencsém volt velük eddig, hanem valóban ilyenek.)
Nos, az utánajárás kissé nehézkes az esetemben. Eddig az volt a megoldás, hogy beballagtam az irodába és újrakötöttem. Csak most 4000 km- re vagyok az irodától...
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #558 Dátum: 2010. November 21. - 10:19:16 »

Már 5x váltottam a Netrisken biztosítást és soha nem volt semmilyen problémám.
Én csak ajánlani tudom őket.
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #559 Dátum: 2010. November 21. - 10:20:06 »

Rohadjon meg a Generali!

Most mondta a nejem, hogy 59.000 forintra emelték a kötelezőmet! És nem tudok semmit tenni ellene, mert a norvég szolgáltató blokkolja a Netrisk oldalát!

Hurrá!
Nem lehet írni egy meghatalmazást, hogy a feleséged eljárhat az ügyben? (Amúgy nem tudom, hogy ez hogy működik)
Aztán a Netrisknél, honnan tudnák, hogy a feleséged kötötte az szerződést és nem te? Ha már kötöttél rajtuk keresztül, semmilyen aláírás nem kell. Kacsint

Hiszen éppen ez a lényeg,  kettő próbálkozásból egyszer se sikerült a Netrisknél átkötnöm.
Ne te próbálkozz, hanem a feleséged itthonról. Kacsint
Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #560 Dátum: 2010. November 21. - 11:07:05 »

Rohadjon meg a Generali!

Hurrá!

Hát, Ő meg nem akar avval foglalkozni.
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #561 Dátum: 2010. November 21. - 14:17:28 »

Rohadjon meg a Generali!

Hurrá!

Hát, Ő meg nem akar avval foglalkozni.
Nos, beszéltem a feleségeddel, és a jövő héten elintézi a biztosító váltást, ne aggódj! Mondtam, ha kérdése van, hívjon, de meg fogja csinálni, mert okos, ügyes asszony! Már nézegette a lehetőségeket. Súgtam neki, hogy melyikeket zárja ki a sok közül, de így is marad választási lehetőség, hogy jól járjatok. A lényeg, hogy ebben a hónapban kell felmondani a régit, az újat ráér egyébként megkötni az év végéig. Ha csak a felmondást elintézi, az is nyereség, utána akár Te is megkötheted az újat, ha akarod. De bízz, hogy interneten mindkét dolgot elintézik helyetted nejed, és netes cég.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
georgbob
Teljes tag

« Hozzászólás #562 Dátum: 2010. November 21. - 14:38:02 »

Tudomásom szerint az Astra biztosító nem tagja a biztosítók szövetségének, úgyhogy a káralapra ne számítsatok. 1 biztosító aminek 1 bérelt Budapesti lakás a központja, az kínos...
Naplózva
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #563 Dátum: 2010. November 21. - 14:57:49 »

Tudomásom szerint az Astra biztosító nem tagja a biztosítók szövetségének, úgyhogy a káralapra ne számítsatok. 1 biztosító aminek 1 bérelt Budapesti lakás a központja, az kínos...
Az Astra Biztosító vezető Román biztosító én nem mertem ott meg kötni Kacsint
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
georgbob
Teljes tag

« Hozzászólás #564 Dátum: 2010. November 21. - 15:12:02 »

Attól még nehézkes lesz az ügyintézés Romániában.
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #565 Dátum: 2010. November 21. - 15:30:00 »

Valóban a mabisz honlapján sem szerepelnek, de állítólag jövőre benne lesznek, de ennek ellenére én sem kötném meg náluk a kötelezőmet.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #566 Dátum: 2010. November 21. - 15:35:52 »

Azzal, hogy egy biztosító fizet-e vagy sem, nem az autósnak kellene foglalkozni.
Erre van egy felügyeleti szerv! Ha nem korrektek, meg kell büntetni a céget és nem az autóst szidni, amiért oda ment.

Naplózva

LPG
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #567 Dátum: 2010. November 21. - 15:50:44 »

Azzal, hogy egy biztosító fizet-e vagy sem, nem az autósnak kellene foglalkozni.
Erre van egy felügyeleti szerv! Ha nem korrektek, meg kell büntetni a céget és nem az autóst szidni, amiért oda ment.

Ebben neked tökéletesen igazad van, de ha nincs aki jótálljon az általad okozott kárért téged fognak perelni.
Te hiába vagy jóhiszemű meg rendesen fizető ügyfél.
Naplózva

Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #568 Dátum: 2010. November 21. - 15:58:25 »

Ebben neked tökéletesen igazad van, de ha nincs aki jótálljon az általad okozott kárért téged fognak perelni.
Akkor miért kötelező? Aki akar a fizet egy biztosítónak, aki meg nem az pedig csengeti a lóvét ha hibázott.

A legjobb az lenne, ha mindenki saját magára/autójára kötne a biztosítást.
Tehát ha nekem jönnek az én biztosítom fizet nekem és nem a karokozóé.
Így aki nagyon spórolni akar és sumák céget választ az saját magát szívatná.
Most hiába választ valaki egy nagy biztosítót sok pénzért, ha a károkozó biztosítója nem fizet.
Naplózva

LPG
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #569 Dátum: 2010. November 21. - 16:04:40 »

Akkor miért kötelező? Aki akar a fizet egy biztosítónak, aki meg nem az pedig csengeti a lóvét ha hibázott.

A legjobb az lenne, ha mindenki saját magára/autójára kötne a biztosítást.
Tehát ha nekem jönnek az én biztosítom fizet nekem és nem a karokozóé.
Így aki nagyon spórolni akar és sumák céget választ az saját magát szívatná.
Most hiába választ valaki egy nagy biztosítót sok pénzért, ha a károkozó biztosítója nem fizet.
Sokan jártak így a máv biztósítóval, hogy nem fizette ki az okozott kárt és még a mai napig is pereskednek és rajtuk hajtják be az okozott kárt holott ők rendesen fizették kötelezőt, sőt én olyat is halottam, hogy mikor megtörtént az ütkőzés a vétlen fél megtudta, hogy az okozónak a mávnál van kötelezője majdhogynem meg is verte a helyszínen.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 54   Fel

Ugrás: